vineri, 12 august 2022

Poveștile prind viață la AXN în weekendul prelungit

Poveștile prind viață la AXN în mini vacanța din acest weekend prelungit. De sâmbătă până luni, telespectatorii se vor bucura și mai mult de vară cu o selecție de filme pentru întreaga familie. Sâmbătă, 13 august, de la ora 21:00, Jack Black dă viață unei versiuni ficționale a celebrului autor pentru copii R.L. Stine, în Goosebumps: Îți facem părul măciucă (Goosebumps), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Supărat pentru că s-a mutat dintr-o metropolă într-un oraș mic, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette) se animă când o întâlnește pe frumoasa Hannah (Odeya Rush), care locuiește în apartamentul de lângă. Singura problemă este că tatăl lui Hannah este R. L. Stine (Jack Black), misteriosul autor al bestsellerului Goosebumps. Curând, Zach află de ce Stine este atât de ciudat – acesta este prizonierul propriei imaginații, personajele celebre din cărțile sale sunt reale, iar Stine își protejează cititorii, ținând creaturile închise în cărțile sale. Când Zach dezlănțuie neintenționat creaturile și acestea încep să terorizeze orașul, Stine, Zach și Hannah fac echipă pentru a-i readuce pe păpușa Slappy, pe fetița cu mască, gnomii și alte creaturi în manuscrise și a salva situația. 

Filmul este bazat pe seria de cărți de groază pentru copii omonimă, care s-a vândut în peste 400 de milioane de exemplare la nivel mondial, fiind tradusă în peste treizeci de limbi. 

Filmul a fost apreciat atât de public, cât și de critici, aceștia evidențiind umorul și referințele extinse din universul cărților.   

Printre titlurile care mai pot fi urmărite în această mini vacanță se numără animația „Casa e un monstru!” (Monsterhouse); “Lupta cu înălțimile” (Vertical Limit) cu Chris O'Donnell; “Camerista” (Maid in Manhattan) cu Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Stanley Tucci; „Al naibii tratament!” (Anger Management) cu Jack Nicholson, Adam Sandler; “Justiție urbană” (Urban Justice) cu Steven Segal; “Viespea verde” (Green Hornet) cu Seth Rogen, Cameron Diaz sau “Fraierul” (Loser) cu Jason Biggs. 

Trailerul maratonului de filme din week-end-ul prelungit poate fi vizionat AICI.

Despre AXN

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro. 


Niciun comentariu despre subiectul „Poveștile prind viață la AXN în weekendul prelungit”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile