sâmbătă, 6 august 2022

PRO TV a cumpărat drepturile de difuzare pentru meciurile naționalelor de seniori de handbal din următoarele patru sezoane

După ce le-a oferit românilor ocazia de a urmări cele mai importante meciuri de fotbal ale echipei naționale precum și meciurile campionatelor internaționale, PRO TV a confirmat un nou parteneriat cu Federația Română de Handbal.

Astfel, PRO TV a anunțat că a cumpărat drepturile de difuzare a meciurilor echipelor naționale de handbal și a partidelor din campionat, Cupa României și Supercupă. Pro Tv consideră achiziția o investiție cheie în portofoliul existent pe termen lung, atât pentru canalele de televiziune, cât și pentru cele online. Pentru următoarele patru sezoane: 2022 – 2023, 2023 – 2024, 2024 – 2025 și 2025 – 2026, PRO TV obține astfel drepturile de transmisiune atât pentru canalele TV, cât și pentru platformele VOD și social media. Portofoliul include 150 de meciuri de-a lungul unui an: șase meciuri din campionatul intern de handbal (trei din cel feminin și trei din cel masculin), meciurile echipei naționale de seniori feminin și masculine, patru din meciurile din Cupa României și cele din Super Cupa României. 

Handbalul ste singurul sport în care România este campioană mondială atât la feminin, cât și la masculin. În plus, de-a lungul anilor, campionatul românesc feminin și-a demonstrat puterea, fiind una dintre competițiile de top datorită perfomanțelor din concursurile europene.

"Ca urmare a acestui parteneriat, PRO ARENA va deveni locul în care adevărații fani se vor simți ca pe ARENA handbalului românesc", explică Pro Tv. 

Achiziționarea drepturilor de difuzare a campionatului de handbal pentru următorii patru ani reprezintă un nou pas în angajamentul pe care l-am luat de a dezvolta portofoliul nostru de sport și de a le oferi telespectatorilor oportunitatea de a urmări meciurile lor preferate pe canalele noastre. După EURO, Europa League, Conference League, FA CUP, UFC și toate celelalte meciuri propuse de-a lungul ultimilor ani și în rândul celor ce vor urma, handbalul este următoarea noastră invitație pentru a conecta Românii care urmăresc PRO TV și VOYO. Suntem încântați de încheierea acestui parteneriat cu Federația Română de Handbal și suntem convinși că vor urma rezultate sportive incredibile”, a explicat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV citat de aceeași sursă. 

Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal, a completat: „Suntem încântați de interesul romanilor pentru handbal. Am primit cu bucurie si responsabilitate ofertele jucătorilor din piața media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru. Ne face plăcere să anunțăm că sportul de echipa din Romania cu cel mai mare succes internațional, handbalul, se întâlnește acum, firesc, cu cel mai puternic si apreciat brand media din Romania, compania Pro TV. În următorii 4 ani, împreuna cu Pro Tv si Pro Arena, le vom oferi romanilor spectacolul din arenele de handbal. Am încredere că handbalul și Pro Tv vor face echipă bună!


Un comentariu despre subiectul „PRO TV a cumpărat drepturile de difuzare pentru meciurile naționalelor de seniori de handbal din următoarele patru sezoane”:
Anonim


Este un lucru bun, din acești bani o parte urmând să revină cluburilor sportive. Presupun că aceste partide vor fi transmise și pe ProArena.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile