vineri, 9 septembrie 2022

Disney+: ofertă specială la doar 6,99 lei prima lună. Platforma a lansat premierele Disney+ Day.

Cu ocazia Disney+ Day, compania a anunțat lansarea de conținut nou (de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și altele) pe platforma sa de streaming Disney Plus, precum și o reducere de 75% pentru prima lună de abonament (care costă doar 6,99 lei). Oferta este valabila doar până pe 19 septembrie 2022.


Ofertă specială la 6,99 lei prima lună

Cine dorește să testeze platforma la un preț mic, va plăti doar cei 6,99 lei pentru prima lună, dacă își va anula abonamentul până la încheierea acestei prime luni (există posibilitatea ca abonamentul să fie anulat oricând; abonamentul va înceta la sfârșitul perioadei de facturare).

ATENȚIE: Pentru cei care nu vor anula până la încheierea acestei prime luni, reînnoirea abonamentului se va face în lunile următoare la prețul valabil în momentul respectiv (momentan 29,99 lei/lună). Desigur, mai există și posibilitatea de a plăti anual abonamentul la Disney+, la prețul de 299,90 lei / an.

Ofertă specială la doar 6,99 lei pentru prima lună este valabilă doar pentru abonați noi Disney+ și pentru clienții eligibili, care se reabonează și nu au un abonament activ în acest momentul. Se aplică termeni și condiții suplimentare.

Pentru a benefica de ofertă, utilizatorul va crea un cont pe Disney+ (sau se conectează în contul existent Disney+), acceptă Contractul de abonament Disney+ şi selectează oferta lunară. Pentru valorificarea ofertei este necesară o metodă de plată validă. Oferta nu poate fi combinată cu alte oferte, vouchere, reduceri sau promoții. 

"Thor: Iubire și tunete", "Pinocchio" și "Cars on the Road", la Disney+ din 8 septembrie 2022

"Vizionează Thor: Iubire și Tunete, cel mai recent film de succes produs de Marvel Studios, fără costuri suplimentare. Urmărește-l pe Tom Hanks în filmul Pinocchio produs de Disney. Owen Wilson revine în rolul lui Fulger McQueen în producția Mașini la Drum de la studioul Pixar. Pășește în culisele serialului Star Wars: Obi-Wan Kenobi. National Geographic te invită să urmărești Aventurile epice ale lui Bertie Gregory. Descoperă ceva pentru toate gusturile – vizionează Mike, povestea lui Mike Tyson sau Sezonul Nunților - un serial Disney+ Original produs în Marea Britanie. Vezi scurtmetrajul din Familia Simpson, produs special pentru Disney+ Day", mai anunță Disney+ pe platforma sa de streaming.


14 comentarii despre subiectul „Disney+: ofertă specială la doar 6,99 lei prima lună. Platforma a lansat premierele Disney+ Day.”:
Anonim

Luna asta sunt destul de liber, așa că pot să vad într-o lună o mulțime de filme și seriale care mă interesau. Chiar vroiam sa plătesc o lună sau doua, sa vad cum e Disney plus. Mulțumesc pentru pont, a picat la fix!

Daniel S.

Tocmai m-am abonat, o ofertă foarte bună pentru testare, eu am decis deja să rămân și mai departe abonat pentru că merită acest serviciu, numai documentarele National Geographic singure și face toți banii.

Anonim

Apar tot mai multe abonamente atractive dar banii sunt aceea;i. Asta inseamna ca serviciile de acest fel mai întai vor creste ca numar, apoi se vor sparge ca niste baloane de sapun. Asa cum se va intampla si cu Office 365, ca toti vor sa primeasca bani lunar, adica sa inchirieze, nu sa vanda.. Aparent e atractiv, dar in perspectiva nu e de bine.

Costy

Exact, vor rămâne cele bune, precum este Disney Plus. Super filme și seriale, mai ales dacă ești fan Filme cu supereroi sau Star Wars.

Viorel82

Al treilea anonim, acesta este un serviciu video, la fel cum e de exemplu tv cablul, se plătește lunar, nu e un produs pe care îl plătești o data și îl ai toată viața sau pe termen îndelungat. Este un serviciu periodic, deci se plătește periodic, nu e un produs fizic pe care îl achiziționezi o dată.

Xboss

Anonimule... Aici in US fenomenul e exact invers, renunță lumea la cablu tv și cu banii de pe cablu tv își plătește 2 sau 3 abonamente de streaming. Fenomenul are și un nume deja aici în US, Cord Cutter. Vezi ce vrei, când vrei, fara reclame, nu ești forțat să vezi când se difuzează la tv. Mai degrabă va dispărea cablul tv, în următorii 20 de ani, că doar banii sunt aceeași, chiar tu ai zis. Deci nu mai rămân bani și pentru cablu tv. Eu am patru servicii de streaming și internet, dar nu am cablu tv.

Anonim

"cu banii de pe cablu tv își plătește 2 sau 3 abonamente de streaming" Nici chiar așa :)

Xboss

Anonimule... ba chiar așa... probabil nu știi cât costa cablul in US...

Vezi aici, cel mai ieftin pachet lunar de tv cablu la Dish Network este de $69, 99/luna:

https://www.usdish.com/packages

La DirecTv, cel mai ieftin costa 74,99 dolari:

https://www.usdirect.com/packages

La Verizon, cel mai ieftin costă $70:

https://www.verizon.com/home/fiostv/

Anonim

Pai si la ce iti foloseste sa vezi de exemplu meciurile de fotbal sau alt sport in premiera si nu LIVE? care este farmecul mai ales daca sti rezultatul? cablul va mai fi destul timp nu va faceti iluzii, cel putin in romania unde lumea este saraca,

Gabriel

Anonim, Disney Plus nu este pentru meciuri ci este pentru filme, seriale și documentare. Nici nu prea e pentru cine preferă meciurile, ci pentru spectatori din aceștia ca mine care nu vad mai mult de 10 meciuri în 5 ani, când mai joaca națională României în calificări la europene sau mondiale și nu se califică. E logic să preferi televiziunea dacă ești interesat de meciuri.

Anonim

eu am raspuns ca spunea cineva ca de acum gata cu cablul s-a terminat ca sunt platformele de streaming si dispare CATV-ul, eronat. Apropo de multitudinea de platforme video, Mai demult erai cu sufletul la gura cand aparea un film si il savurai. Dar, fiecare isi cheltuie banii pe ce vrea

Xboss

Nu ai citit atent, mai citește o data ce am scris . Am scris că tv cablul va dispare în maxim 20 ani, nu anul acesta și nici anii următori. Dar cu siguranță că nu mai e foarte mult. Cablul tv va dispare, va fi înlocuit de tehnologii IP moderne, de exemplu de IPTV.. Si platformele de streaming sunt tot tehnologie IP, iar acesta va fi trendul, prin fibră optică sau alte tehnologii cu banda de mii de ori mai largă decât cablul tv. In niciun caz cablul tv nu va mai rezista 20 de ani, va deveni desuet și sufocat că banda de transmisie, chiar dacă e digital.

Anonim

Pt. Gabriel - Și atunci de ce ai renunță la cablu pentru Disney+, așa cum se zice ca ar face americanii?

Gabriel

Eu nu renunț la televiziunea prin cablu, că e prea ieftina in România. Dar nici nu as tine-o doar ca să văd 10 meciuri o data la 5 ani. Sunt deja platforme de streaming online in direct și pentru meciuri live, de exemplu VOYO pentru cele transmise de canalele ProTV. Mai există și alte aplicații de tv live , de exemplu Focus Sat, pentru care nu trebuie sa ai și tv prin satelit. Eu țin tv cablu pentru părinți, se uită la politica. Nici copii mei nu se mai uita la canale tv, văd desene animate pe YouTube și alte platforme online la care sunt abonat. Eu nu mă uit pentru mine personal nici măcar o ora cumulat lunar la tv cablu. Folosesc televizorul pentru a vedea 2-3 ore pe zi, seara, filme, documentare sau seriale prin streaming. Știrile le aflu exclusiv online, de pe forumuri, site-uri și bloguri, din multiple surse, pentru a compara și astfel a discerne cat mai eficient informațiile corecte.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile