luni, 5 septembrie 2022

Eurosport transmite rezumate din Turul României între 7 și 12 septembrie 2022

După ce Federația Română de Ciclism și Auchan Retail România au anunțat anterior că rezumate extinse vor fi difuzate în 50 de țări prin intermediul televiziunii Eurosport, și televiziunea menționată a confirmat printr-un comunicat transmis catre HD Satelit Romania că transmite în perioada 7-12 septembrie rezumate din cea mai importantă cursă de ciclism pe șosea din țară, Turul României.


Turul României 2022 - Imagine remisă de Eurosport pentru publicare pe HD Satelit România

Cursa face parte din cadrul UCI Europe Tour și va putea fi urmărită la Eurosport 1 sub forma unor rezumate, zilnic între 12:00 și 12:30. Acestea vor fi comentate de Manolo Terzian și vor acoperi cele mai importante evenimente ale cursei din România, pe parcursul celor șase zile de competiție.

Ajuns la ediția cu numărul 55, Turul României, supranumit și Mica Buclă, aliniază la start 24 de echipe din 15 țări. Cursa va începe cu un prolog de 2.1 km la Satu Mare și va continua cu alte cinci etape, care acoperă peste 850 de km, trecând pe celebrul Transfăgărășan și finalizându-se cu un circuit spectaculos în București.

Eurosport va acoperi cele mai importante informații de la Turul României și pe platformele sale digitale. Video-uri și știri vor fi disponibile zilnic pe Eurosport.ro și pe pagina de Facebook Eurosport România, iar rezumatele etapelor vor putea fi urmărite la cerere și pe aplicația Eurosport Player.

Turul României, ajuns la ediția cu numărul 55, marchează anul acesta o reușită imensă din punct de vedere mediatic: parteneriatul cu Eurosport. Turul României va fi transmis în peste 50 de țări și astfel se transformă în ceea ce trebuie să fie o competiție sportivă de o asemenea anvergură: un vector sportiv, dar și turistic. Nu cred că se poate face un clasament al dificultăților de organizare, însă cu siguranță vom avea cel mai bogat Tur în materie de sportivi și echipe prezente. Federația de Ciclism mulțumește Ministerului Sportului și partenerului principal Auchan România pentru toate aceste realizări. Fără asemenea parteneri, Turul României nu ar putea exista”, a precizat președintele FRC, Alex Ciocan.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport transmite rezumate din Turul României între 7 și 12 septembrie 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile