sâmbătă, 29 octombrie 2022

"Doza de IT", o nouă emisiune la TVR 1

Cele mai recente informații din domeniul IT (telefoane mobile, smartphone-uri, wearable, periferice, jocuri, laptopuri și internet) sunt disponibile din 29 octombrie 2022 (sâmbătă, la ora 12:00) de la Claudiu Râpan, în cadrul noii emisiuni "Doza de IT", de la TVR 1.

Tastatură - Fotografie decorativă realizată de HD Satelit România

Universul tehnologiei va fi deschis tuturor, explicat într-un mod accesibil, într-o manieră prietenoasă și ușor de înțeles. Emisiunea „Doza de IT” este produsă în parteneriat cu revista „connect” și își propune să aducă mai aproape de telespectatori universul tehnologiei și al comunicării prin intermediul smartphone-urilor.

Mă bucur că putem aduce mai aproape de publicul larg subiectele cele mai importante din lumea tehnologiei, dar și recenzii, comparații și idei despre tot ce înseamnă acest univers plin de lucruri interesante de care ne lovim cu toții, mereu, în viața de zi cu zi. Îmi doresc ca ’Doza de IT’ să devină un produs care să fie urmărit de către toate generațiile pasionate de tech, indiferent de categoria de vârstă la care se încadrează”, este explicat pentru TVR prezentatorul emisiunii "Doza de IT".

Jurnalist cu peste șase ani de experiență în presa dedicată tehnologiei, în prezent redactor-șef al revistei „connect” din România, Claudiu Râpan are sute de recenzii ale celor mai populare gadget-uri, smartphone-uri, telefoane sau laptop-uri și a moderat, timp de doi ani, emisiuni pentru pasionații de tehnologie, la Adevărul Live. A mai lucrat ca jurnalist pentru publicații sau platforme online precum Gazeta Sporturilor, start-up.ro, Playtech.ro, Adevărul. Emisiunea este coprodusă cu revista „connect”, cea mai mare revistă de tehnologie din Europa și, de asemenea, una dintre puținele publicații IT&C de pe piața locală. Are peste 20 de ani de experiență în peisajul media românesc.


Niciun comentariu despre subiectul „"Doza de IT", o nouă emisiune la TVR 1”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile