luni, 10 octombrie 2022

„Iubirea mea a rămas la Marea Egee” – un nou serial începe astăzi la Dizi Channel în România

Serialul prezintă nume importante din universul dizi turcesc, precum Oya Unustasi și Alper Saldiran. „Iubirea mea a rămas la Marea Egee” începe azi, 10 octombrie 2022 pe Dizi Channel și poate fi urmărit de milioane de fani ai genului din România, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

„Iubirea mea a rămas la Marea Egee” – imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Rivalitate, bani, pasiune, acțiune, dragoste. Rețeta succesului. Dar succesul vine adesea după bătălii aprige, iar Iubirea mea a rămas la Marea Egee nu îi va dezamăgi pe telespectatori din acest punct de vedere.

Nene Iraz este o bunică pe moarte care are două fiice adoptive. Aceste fiice sunt aproape dușmane, așa că Nene Iraz încearcă să facă pace cumva. Pune la cale un plan. Fiecare dintre fiicele ei are câte un copil: un băiat și o fată - Mustafa și Zeliș. Prin urmare, Nene le trimite o scrisoare lor, nepoților ei care locuiesc în Istanbul, și îi cheamă alături de ea. Nene Iraz spune că are 2 luni de trăit și că cei doi ar trebui să se căsătorească, iar dacă căsătoria va dura, le va ceda un teren în valoare de 2 milioane de euro. Dar Mustafa și Zeliș par să vină din lumi diferite și nu vor să se căsătorească. Și de aici încep problemele!

Oya Unustası – Zeliș în serial - este o actriță și manechin apreciată în Turcia, iar acest serial a ajutat-o ​​să fie recunoscută ca o actriță talentată. Partea de familie a tatălui ei a migrat din Bulgaria, iar cea a mamei ei din Grecia. Părinții ei s-au stabilit inițial în Izmir, înainte de a se muta la Istanbul. După rolul principal din Iubirea mea a rămas la Marea Egee, Oya Unustası a continuat să fie distribuită în mai multe seriale.

Marea pasiune a lui Alper Saldıran este dansul. A apărut pentru prima dată pe scenă la vârsta de 5 ani. Apoi, s-a orientat către folclor, în special dansurile caucaziene. În școala primară, a continuat să studieze atât teatru, cât și dans. După ce a absolvit Liceul de Turism, Saldıran s-a transferat la Departamentul de Turism al Universității Marmara, dar a ales să actoria ca profesie când a terminat al doilea an de școală. El îl joacă pe Mustafa în Iubirea mea a rămas la Marea Egee, rol pentru care a fost lăudat de presa turcă.

Iubirea mea a rămas la Marea Egee are 46 episoade și va începe difuzarea pe Dizi Channel pe 10 octombrie, la 22:25. Noi episoade vor sosi de luni până vineri, la aceeași oră. 

Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. 

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia.


Niciun comentariu despre subiectul „„Iubirea mea a rămas la Marea Egee” – un nou serial începe astăzi la Dizi Channel în România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile