luni, 10 octombrie 2022

LG extinde ofertele de jocuri în cloud pe televizoarele cu webOS 6.0 și webOS 2022

Gigantul de electronice de larg consum LG Electronics extinde posibilitățile de gaming oferite de cele mai recente televizoare ale companiei menționate, adăugând noi servicii de jocuri în cloud, precum și o actualizare pentru interfața de utilizator.

Periferice pentru jocuri - imagine realizată de HD Satelit România

Platformele Blacknut și Utomik Cloud, care vor ajunge pe respectivele televizoarele LG până în luna noiembrie 2022, vor oferi o gamă largă de titluri cuprinzând jocuri clasice AAA sau indie, jocuri de sport, de strategie și altele.

Prin baza unor abonamente lunare, cele două aplicații vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a juca instantaneu jocuri din cataloagele celor două platforme. Noi titluri vor fi adăugate lunar în cataloagele ambelor servicii.

Blacknut va oferi pentru început peste 500 de jocuri de PC și console, cu o varietate de conținut premium pentru familie, precum și cu profiluri pentru cinci jucători. Conform companiei LG, catalogul Blacknut oferă cea mai mare colecție de jocuri de curse și sport din domeniul jocurilor în cloud,  dar și jocuri cunoscute precum Metro Exodus, Overcooked și o colecție de jocuri Disney.

Utomik Cloud oferă o selecție de peste 100 de jocuri din biblioteca sa de peste 1300 de jocuri pentru PC, care acoperă diferite genuri. Jocuri indie precum Coffee Talk, My Time at Portia și Turnip Boy Commits Tax Evasion reprezintă unele dintre cele mai importante momente din istoria platformei.

Noile aplicații de jocuri în cloud vor ajunge în LG Apps Store doar pe televizoarele LG care rulează webOS 6.0 și webOS 2022.

Interfața de utilizare, recent actualizată de LG, va permite utilizatorilor să găsească jocuri în cloud prin intermediul "raftului cu jocuri", afișat direct pe noul ecran de pornire.

Anumite jocuri Nvidia GeForce Now sunt deja accesibile în raftul de jocuri. Capacitatea de a accesa jocuri din alte servicii de gaming prin intermediul "raftului pentru jocuri" va fi adăugată în actualizările viitoare ale televizoarele LG din gamele menționate.


Niciun comentariu despre subiectul „LG extinde ofertele de jocuri în cloud pe televizoarele cu webOS 6.0 și webOS 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile