miercuri, 5 octombrie 2022

"Mașini de milioane", din 5 octombrie, miercurea la ora 21:00, la Discovery

Ce au în comun Jeff Bezos, numeroase celebrități și cel mai important specialist ortodont din Beverly Hills? Toți îi scriu lui RD Whittington – cel care face legătura dintre cei foarte bogați și mașinile pe care cheltuiesc milioane de dolari, se arata într-un comunicat remis de Discovery către HD Satelit România. 


"Mașini de milioane" - Imagine remisă în comunicat de către Discovery pentru publicare pe HD Satelit România

Perspectiva din spatele cortinei asupra vieții unuia dintre cei mai de succes dealeri de mașini pentru celebrități și a celor care vor să-i ia locul este spusă în noua emisiune de la Discovery, Mașini de milioane. Show-ul are premiera miercuri, 5 octombrie, la ora 21:00 și îl are ca producător executiv pe celebrul actor Jamie Foxx. Este povestea visului american în adevăratul sens al cuvântului.

Mașini de milioane urmărește un grup diversificat care cuprinde cei mai renumiți dealeri de mașini de lux din lume. Ei aduc pe străzi cele mai exclusiviste mașini către clienți precum celebrități din muzică, televiziune și film, antreprenori din domeniul tehnologiei, entuziaști de mașini și oameni putred de bogați. Acești dealeri sunt cei mai buni din industrie, având conexiuni peste tot și o strategie pe măsură. Ei nu doar vând mașini – vând un întreg stil de viață, construindu-și imaginea ca „paznici” ai exclusivității.

Personalitățile, factorii motivatori, problemele și dramele din viețile lor îi fac însă pe acești dealeri cu adevărat unici. Ei sunt cei care dezvoltă trenduri în cercurile oamenilor bogați, care la rândul lor trec peste obstacole și își construiesc afaceri de milioane de dolari. Prin prisma acestor lideri de piață, publicul obține o privire exclusivă în lumea dealerilor de mașini de lux și în tot ceea ce este nevoie pentru a satisface așteptările clienților lor. Personaje de sine stătătoare, aceste mașini rare prezintă o importanță aparte în rândul înaltei societăți, iar bătălia pentru cine deține cheile e în toi.

Unele dintre cele mai mari nume din Hollywood, precum Jamie Foxx sau Kim Kardashian, artistul J. Balvin, actorul Tom Holland, starul TikTok Tayler Holder sunt prezenți în emisiune alături de cele mai rare mașini Rolls Royce, Ferrari, McLaren sau Maybach din lume. Mașini de milioane invită telespectatorul în lumea celor celebri și bogați.Niciun comentariu despre subiectul „"Mașini de milioane", din 5 octombrie, miercurea la ora 21:00, la Discovery”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile