vineri, 7 octombrie 2022

O nouă emisiune la TLC: "Gastronomie de lux în Hamptons"

TLC a pregătit o nouă premieră inedită, emisiunea "Gastronomie de lux în Hamptons", începând duminică, 9 octombrie, de la ora 22:00. Următoarele episoade vor putea fi vizionate săptămânal de la aceeași oră, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Gastronomie de lux în Hamptons" - Imagine remisă în comunicat de TLC pentru publicare pe HD Satelit România

"Gastronomie de lux în Hamptons" invită telespectatorii să pătrundă într-una dintre cele mai exclusiviste enclave din lume, prezentând, de asemenea, toată drama din viețile personalului tânăr și sexy al unuia dintre cele mai căutate restaurante din Southampton, New York, 75 Main. Protagoniștii intră și ies din relații, se ceartă și lucrează pentru a se asigura că importanții lor clienți vor reveni. Astfel, restaurantul 75 Main devine epicentrul personalităților care vin în partea de Est a Long Island în fiecare vară, când Hamptons devine locul de joacă al celor care vor să scape de agitația orașului.

„Acesta este lucrul pe care îl iubesc la țara asta. După ce 75 Main, dar și toate celelalte restaurante, au înfruntat un an extrem de dificil, am revenit pentru a ne bucura de cea mai bună vară de până acum, iar faptul că avem susținerea echipei TLC este un vis devenit realitate,” spune Zach Erdem, proprietarul 75 Main.

Pentru a-i atrage pe cei mai pregătiți angajați care să servească clientela elitistă, în rândul căreia se numără celebrități, politicieni și cei ultra-bogați, proprietarul 75 Main, Zach Erdem, pune la dispoziția personalului său o superbă vilă pe plajă – cu condiția să respecte regulile și să aibă grijă de clienții săi. Ușor de zis, greu de făcut, având în vedere că personalul restaurantului se distrează chiar mai mult decât muncește, pentru a profita din plin de ceea ce o vară în Hamptons poate oferi.

Pentru a-și ține personalul tânăr sub control, Zach o recrutează pe Victoria Hilton, managerul care se va asigura că puținele reguli pe care acesta le-a impus sunt respectate. Printre ele se numără punctualitatea, interdicția la alcool în timpul serviciului și, cel mai important, interzicerea relațiilor între angajați. În vara din Hamptons, însă, regulile vor fi încălcate, personalitățile diferite se vor înfrunta, secretele vor ieși la iveală, un triunghi amoros șocant va fi expus, iar iubirea adevărată s-ar putea să iasă în cale.

"Gastronomie de lux în Hamptons" – din 9 octombrie, duminica la ora 22:00 la TLC.


Niciun comentariu despre subiectul „O nouă emisiune la TLC: "Gastronomie de lux în Hamptons"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile