vineri, 11 noiembrie 2022

Diva - Programul și recomandările lunii decembrie 2022

Diva a remis către HD Satelit Romania o listă cu recomandările lunii decembrie 2022, care poate fi vizualizată mai jos. De asemenea, si programul lunii decembrie la Diva poate fi consulat mai jos.

Filme de Crăciun la Diva - Imagine remisă in comunicat de către televiziunea Diva pentru publicare pe HD Satelit România

Recomandări Diva - decembrie 2022


2 decembrie 2022 - ora 20.00 - Două inimi și o comoară (Christmas Scavenger Hunt, 2019). Filmul plin de tradiții de sărbători, o aduce pe micile ecrane pe Belinda (Kim Shaw), care se întoarce în orașul ei natal de sărbători și se înscrie în vânătoarea anuală de comori de Crăciun a orașului. Forțată de împrejurări ea face echipă, fără prea multă tragere de inimă, cu fostul ei iubit, Dustin (Kevin McGarry din „When Calls the Heart”). Dar vor putea colabora cei doi? Parte din distribuție este și îndrăgitul actor Tom Arnold, în rolul lui Carl, tatăl Belindei.

4 decembrie 2022 - ora 16.00 - Crăciunul lui Merry (Tis the Season to be Merry, 2021). Rachel Leigh Cook și Travis Van Winkle aduc publicului o poveste despre vremuri noi și iubiri vechi. Căutând o perspectivă nouă pentru o nouă carte, Merry (Rachel Leigh Cook) specialistă în relații, pleacă la Vermont. Înarmată cu un set de reguli și o listă de cerințe, Merry regăsește pasiunea în persoana carismaticului Adam (Travis Van Winkle). Problema este că el nu bifează căsuțele din lista ei de criterii. Cum o să reușească să treacă peste regulile ei pentru a se dedica unei iubiri vedem la DIVA!

6 decembrie 2022 - ora 20.00 - O scrisoare de Crăciun (A Christmas Letter, 2021). Drumul lui David (David Lipper) și al Lesliei (Glenda Braganza) se intersectează atunci când David devine poștaș în zona ei și decide să o ajute pe ea și cei șase copii aflați în plasamentul ei. Ceea ce niciunul dintre ei nu realizează este că acțiunile lor combinate pun în mișcare spiritului Crăciunului, care îi poartă într-o aventură și pe Leslie o aruncă în brațele Dlui. Perfect.

9 decembrie 2022 - ora 20.00 - Crăciun la Cape Cod (A Cape Cod Christmas, 2021). Margot (Katie Leclerc) este o autoare pentru cărți de copii. Ea și familia ei participă la o ultimă cină de Crăciun în casa părintească, înainte să o vândă. Aflată în localitate îl revede pe iubitul ei din copilărie, Christian (Brent Bailey) artist local apreciat. Cei doi fac un pact, el îi va picta un tablou cu casa, iar ea acceptă să pozeze pentru un portret ca în copilăria lor. Și intervine magia Crăciunului care o va ajuta să rămână în locul în care inima ei își dorește.

11 decembrie 2022 - Ora16.00 - O noapte în decembrie (One December Night, 2021). Regizat de Clare Niederpruem, filmul are ca personaje principale doi impresari, Quin (Eloise Mumford) și Jason (Brett Dalton) în timp ce conspiră pentru a-i aduce pe aceeași scenă pe tații lor, două staruri rock care se ceartă, Mike (Peter Gallagher) și Steve (Bruce Campbell), pentru o emisiune specială de televiziune. Producția este debutul lui Bruce Campbell într-un film de Crăciun.

13 decembrie 2022 - ora 20.00 - Concursul de Crăciun (The Christmas Contest, 2021). Foștii iubiți Lara (Candace Cameron Bure) și Ben (John Brotherton) intră într-o competiție de Crăciun pentru a câștiga bani pentru cauze caritabile. Cetățenii orașului trebuie să voteze în urma dezbaterilor dacă de această dată este importantă victoria sau iubirea. Candace Cameron Bure și John Brotherton au mai jucat împreună în serialul Fuller House, producție nominalizată la Premiile Emmy.

16 decembrie 2022 - ora 20.00 - Un Crăciun glazurat (Candy Coated Christmas, 2022). Molly (Molly McCook), o fată de oraș, are nevoie de fonduri pentru a-și finanța noua idee de afaceri, dar compania tatălui ei este amenințată de executarea silită. Singura posibilitate pentru Molly este să vândă vechea casă a mamei ei din Peppermint Hollow. Casa este închiriată de cea mai bună prietenă a mamei ei și Noah (Aaron O'Connell), care deține o plantație de mentă. Din fericire, din cauza vremii rea, este nevoită să rămână în localitate de Crăciun și descoperă o soluție pentru a rezolva toate problemele.

18 decembrie 2022 - ora16.00 - Nouă pisoi de Crăciun (The Nine Kittens of Christmas, 2021). Marilee (Kimberley Sustad), medic veterinar în Miami, revine în orașul natal, unde se oferă să îl ajute pe fostul ei iubit să îngrijească nouă pui de pisică abandonați. Inima ei va fi pusă la încercare în preajma micuțiilor bulgări de blană și a lui Zach (Brandon Routh), în prezent pompier. Se spune că toate cele nouă pisici au fost adoptate după filmări.

20 decembrie 2022 - ora 20.00 - Crăciunul în meniu (Christmas On The Menu, 2020). Când bucătăreasa-șefă Josie (Kim Shaw) merge acasă de sărbători și creează un meniu festiv special pentru noul bistro cu pensiune și mic dejun al mamei sale, se întâlnește cu Tanner (Clayton James), faimos critic culinar care i-a evaluat și vechea brutărie. În scurt timp, o poveste de dragoste de vacanță începe să înflorească între ei chiar la timp pentru Crăciun. Cu toții abia așteptăm să aflăm recenzia acestuia.

23 decembrie 2022 - ora 20.00 - Coincidență de Crăciun: Miracolul iubirii (A Godwink Christmas: Miracle of Love, 2022). Asistenta medicală Joy (Katherine Barrell) și scriitorul Eric (Alberto Frezza) se cunosc prin serviciul de voluntariat în preajma Crăciunului, când ajută familia Romero să-și reconstruiască și să-și amenajeze casa după un incediu. Echipa lucrează pentru a transforma casa într-un cămin cu amintiri și speranțe pentru ce va urma. În timpul petrecut împreună, Joy și Eric încep să viseze la un viitor împreună.

24 decembrie 2022 - ora 16.00 - Partener de Ajun (A Date By Christmas Eve, 2019). Chelsea Simms (Vanessa Lengies), o tânără bună la suflet, lucrează pentru populara aplicație de întâlniri The Nice List și descoperă că aplicația a dezvoltat puteri magice. Chelsea începe să folosească noua abilitate pentru a-i face pe toți oamenii „obraznici” din viața ei să fie din nou buni. Dar când planurile ei au parte de consecințe și Fisher (Evan Williams), vecinul amabil care o place de mult pe Chelsea, este adăugat din greșeală pe lista obraznicilor, ea trebuie să găsească o soluție să repare totul înainte de Ajunul Crăciunului.

24 decembrie 2022 - ora 18.00 - Magia filmelor de Crăciun (Christmas Movie Magic, 2021). Scriitoarea Alli Blakeman (Holly Deveaux) trebuie să scrie un articol despre aniversarea unui film clasic de Crăciun, chiar din orășelul în care a fost filmată producția. Pentru că în joc este o promovare consistentă, Alli acceptă să călătorească pentru a relata despre subiect. Ajunsă la destinație se întâlnește cu un proprietar de teatru local, Brad (Drew Seeley), care îi dezvăluie originile misterioase ale cântecului original al filmului și Alli află că magia filmului nu este întotdeauna doar pe ecran.

25 decembrie 2022 - ora 16.00 - Crăciun regal în Queens (A Royal Queens Christmas, 2021). Prințul Colin (Julian Morris) este trimis la New York înaintea regelui și reginei din Exter. La New York o întâlnește pe Dee Dee (Megan Park), când ea livrează deserturi la hotelul în care stă el. Dee Dee are nevoie de un pianist pentru repetiția cu un cor de copii, pe care îl pregătește pentru un concert de caritate, și îl recrutează pe Colin fără să știe cine este cu adevărat. Pentru că o place, acesta acceptă. Dar cum va reacționa ea când va ajunge să știe cine este el cu adevărat?

27 decembrie 2022 - ora 20.00 - Un Crăciun cu blăniță (A Furry Little Christmas, 2022). Dr. Scarlett Miller (Kristi Murdock) este medic veterinar din New York, care își vizitează tatăl de sărbători. Un cățel simpatic, un alt medic și o furtună de zăpadă, pare că sunt ingredientele cheie pentru a o face să rămână în orășelul natal și să recreeze un Crăciun ca la New York.

30 decembrie 2022 - ora 20.00 - Director de Crăciun (Christmas CEO, 2021). CEO-ul unei mici companii de jucării primește o ofertă unică de a fuziona cu o mega companie de jucării, dar va avea nevoie de semnătura fostului ei partener de afaceri pentru a încheia afacerea. Acest lucru îi ajută să se redescopere și le va schimba amândurora viața.

Mai  jos gasiti programul complet pentru luna decembrie 2022, remis de Diva către HD Satelit Romania.

Program Diva - Decembrie 2022


joi
1 decembrie 2022

06.00 FILM Șezi. Stai. Iubește! Ð FILM Romance 2020, regia: Tori Garrett, distribuţie: Georgia Flood, Ezekiel Simat, Anthony Phelan

(Puppy Love for Christmas) Episodul 1

În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie, o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan.

08.00 FILM Inima Sărbătorilor Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Corey Sevier, distribuţie: Vanessa Lengies, Corey Sevier, Maria Ricossa

(Heart of the Holidays)

Sam se întoarce în orașul ei de sărbători și dă ochii cu iubitul ei din liceu, Noah.

10.00 FILM Crăciunul la Plaza Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

12.00 FILM Clubul de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Elizabeth Mitchell, Paul Essiembre, Zoe Fish

(The Christmas Club)

Olivia și Edward se cunosc în timp ce ajută o femeie în vârstă. Grație magiei Crăciunului, găsesc și ceea ce le lipsea: dragostea adevărată.

14.00 FILM Un Crăciun în viitor Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Erin Cahill, Ryan Paevey, Brandi Alexander

(A Timeless Christmas)

Un bărbat călătorește în timp de la începutul sec. al XX-lea până în 2020 și trăiește Crăciunul la conacul care a fost odată casa lui.

16.00 FILM Planuri de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Natalie Dreyfuss, Marshall Williams, Harrison Coe

(Fixing Up Christmas)

O talentată organizatoare ajută un tânăr director să planifice o petrecere de Crăciun fabuloasă, pentru a impresiona primarul și a-i salva afacerea.

18.00 FILM Crăciun la Cape Cod Ð FILM Romantic comedy 2021, regia: John Stimpson, distribuţie: Katie Leclerc, Brent Bailey, Cindy Lentol

(A Cape Cod Christmas)

O autoare pentru copii ține o ultimă cină de Crăciun cu frații ei în casa părintească, înainte să o vândă, și îl revede pe iubitul ei din copilărie.

20.00 FILM Un Crăciun sub stele Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters

(Christmas Under the Stars)

Când Nick își pierde slujba în domeniul financiar înainte de Crăciun, lucrează la un magazin de brazi unde se întâlnește cu Julie și cu fiul ei, Matt.

22.00 FILM Crăciunul din inima mea Ð FILM Romance 2021, regia: Pat Kiely, distribuţie: Liz Storm. Jamie Pachino, Shari Sharpe

(Christmas in My Heart)

Revenită în orașul natal, violonista Beth o ajută să se pregătească pentru concertul de sărbători pe fiica unei vedete de muzică country singuratică.

00.00 FILM Călătorie de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Greyston Holt, Jon Cor

(Cross Country Christmas)

Lina și Max merg acasă de sărbători, dar se stârnește o furtună și trebuie să colaboreze să ajungă acasă la timp.

02.00 Pompierii din Chicago: No Regrets Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: No Regrets) Sezonul 2, Episodul 7

Un tren care a deraiat devine o provocare dură, intimidantă, pentru brigada 51, iar din cauza reducerilor lui McLeod nu spera să primească întăriri.

03.00 Pompierii din Chicago: Rhymes with Shout Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Rhymes with Shout) Sezonul 2, Episodul 8

Un atac armat de la un fast-food local îl pune pe gânduri pe Cruz, iar Casey și Dawson se străduie din greu să-și țină în frâu sentimentele.

04.00 Pompierii din Chicago: You Will Hurt Him Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Will Hurt Him) Sezonul 2, Episodul 9

Dawson și Casey intră în conflict. Fratele lui Cruz, Leon, se străduie să-l prindă pe șeful bandei, iar echipa salvează o victimă de pe un acoperiș.

05.00 Pompierii din Chicago: Not Like This Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Not Like This) Sezonul 2, Episodul 10

Echipa e decisă că stația de pompieri nu va fi închisă fără proteste, iar Casey își riscă viața pentru a salva un copil dintr-o clădire în flăcări.

vineri
2 decembrie 2022

06.00 FILM Casa Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, distribuţie: Robert Buckley, Ana Ayora, Jonathan Bennett

(The Christmas House)

Membrii unei familii au, fiecare în parte, propriile lor provocări, dar se reunesc în timpul sezonului de sărbători.

08.00 FILM Un Crăciun în viitor Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Erin Cahill, Ryan Paevey, Brandi Alexander

(A Timeless Christmas)

Un bărbat călătorește în timp de la începutul sec. al XX-lea până în 2020 și trăiește Crăciunul la conacul care a fost odată casa lui.

10.00 FILM Misiune de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Nicola Posener, Bradford B. Johnson

(A Crafty Christmas Romance)

Când proprietara unui magazin de bricolaj găsește o scrisoare veche către Moș Crăciun și o monedă valoroasă într-o carte, începe o căutare.

12.00 FILM Crăciun la Cape Cod Ð FILM Romantic comedy 2021, regia: John Stimpson, distribuţie: Katie Leclerc, Brent Bailey, Cindy Lentol

(A Cape Cod Christmas)

O autoare pentru copii ține o ultimă cină de Crăciun cu frații ei în casa părintească, înainte să o vândă, și îl revede pe iubitul ei din copilărie.

14.00 FILM Planuri de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Natalie Dreyfuss, Marshall Williams, Harrison Coe

(Fixing Up Christmas)

O talentată organizatoare ajută un tânăr director să planifice o petrecere de Crăciun fabuloasă, pentru a impresiona primarul și a-i salva afacerea.

16.00 FILM Cheia Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Don McBrearty, distribuţie: Taylor Cole, Steve Lund, Elena Juatco

(Unlocking Christmas)

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate și Kevin pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

18.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

20.00 Premieră FILM Două inimi și o comoară Ð FILM Romance 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Kim Shaw, Kevin McGarry

(Christmas Scavenger Hunt)

În orașul natal de sărbători, Belinda se trezește într-o încurcătură emoțională când îl vede pe fostul ei iubit la vânătoarea de comori de Crăciun.

22.00 Premieră FILM Nevastă de împrumut Ð Romantic comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson

(Just Go with It)

Incapabil să treacă peste o despărție în tinerețe, un chirurg plastic inventează căsnicii nefericite pentru a atrage femei. Dar lucrurile se complică.

00.30 FILM Casa de Crăciun 2 Ð FILM Romance 2021, distribuţie: Jonathan Bennett, Robert Buckley, Treat Williams

(The Christmas House 2: Deck Those Halls)

Frații Mitchell se întrec pentru a vedea cine poate decora cea mai frumoasă casă de Crăciun în această continuare de sărbatori.

02.30 Pompierii din Chicago: You Will Hurt Him Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Will Hurt Him) Sezonul 2, Episodul 9

Dawson și Casey intră în conflict. Fratele lui Cruz, Leon, se străduie să-l prindă pe șeful bandei, iar echipa salvează o victimă de pe un acoperiș.

03.25 Pompierii din Chicago: Not Like This Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Not Like This) Sezonul 2, Episodul 10

Echipa e decisă că stația de pompieri nu va fi închisă fără proteste, iar Casey își riscă viața pentru a salva un copil dintr-o clădire în flăcări.

04.20 Pompierii din Chicago: Shoved in My Face Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Shoved in My Face) Sezonul 2, Episodul 11

În timp ce dă o mână de ajutor la salvarea unui șofer blocat în mașină, Casey află că nu s-a recuperat complet, dar nu dezvăluie asta nimănui.

05.10 Pompierii din Chicago: Out with a Bang Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Out with a Bang) Sezonul 2, Episodul 12

Casey și Dawson au amândoi secrete, iar Shay e uluit când află de la un avocat lucruri noi despre un bărbat la a cărui sinucidere a fost martor.

sâmbătă
3 decembrie 2022

06.00 FILM Misiune de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Nicola Posener, Bradford B. Johnson

(A Crafty Christmas Romance)

Când proprietara unui magazin de bricolaj găsește o scrisoare veche către Moș Crăciun și o monedă valoroasă într-o carte, începe o căutare.

08.00 FILM Planuri de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Natalie Dreyfuss, Marshall Williams, Harrison Coe

(Fixing Up Christmas)

O talentată organizatoare ajută un tânăr director să planifice o petrecere de Crăciun fabuloasă, pentru a impresiona primarul și a-i salva afacerea.

10.00 FILM Inima Sărbătorilor Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Corey Sevier, distribuţie: Vanessa Lengies, Corey Sevier, Maria Ricossa

(Heart of the Holidays)

Sam se întoarce în orașul ei de sărbători și dă ochii cu iubitul ei din liceu, Noah.

12.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

14.00 FILM Cheia Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Don McBrearty, distribuţie: Taylor Cole, Steve Lund, Elena Juatco

(Unlocking Christmas)

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate și Kevin pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

16.00 FILM Crăciun la Glenbrooke Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David I. Strasser, distribuţie: Autumn Reeser, Antonio Cupo, Lisa MacFadden

(A Glenbrooke Christmas)

Din dorința de a fi acceptată așa cum este, o moștenitoare merge la Glenbrooke unde descoperă bucuria unui Crăciun simplu, a comunității și a iubirii.

18.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

20.00 FILM Casa Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, distribuţie: Robert Buckley, Ana Ayora, Jonathan Bennett

(The Christmas House)

Membrii unei familii au, fiecare în parte, propriile lor provocări, dar se reunesc în timpul sezonului de sărbători.

22.00 FILM Casa de Crăciun 2 Ð FILM Romance 2021, distribuţie: Jonathan Bennett, Robert Buckley, Treat Williams

(The Christmas House 2: Deck Those Halls)

Frații Mitchell se întrec pentru a vedea cine poate decora cea mai frumoasă casă de Crăciun în această continuare de sărbatori.

00.00 FILM Crăciunul din inima mea Ð FILM Romance 2021, regia: Pat Kiely, distribuţie: Liz Storm. Jamie Pachino, Shari Sharpe

(Christmas in My Heart)

Revenită în orașul natal, violonista Beth o ajută să se pregătească pentru concertul de sărbători pe fiica unei vedete de muzică country singuratică.

02.00 Pompierii din Chicago: Shoved in My Face Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Shoved in My Face) Sezonul 2, Episodul 11

În timp ce dă o mână de ajutor la salvarea unui șofer blocat în mașină, Casey află că nu s-a recuperat complet, dar nu dezvăluie asta nimănui.

03.00 Pompierii din Chicago: Out with a Bang Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Out with a Bang) Sezonul 2, Episodul 12

Casey și Dawson au amândoi secrete, iar Shay e uluit când află de la un avocat lucruri noi despre un bărbat la a cărui sinucidere a fost martor.

04.00 Pompierii din Chicago: Tonight's the Night Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Tonight's the Night) Sezonul 2, Episodul 13

Echipa 51 rezolvă problemele, după ce un șofer beat dărâmă o linie de înaltă tensiune într-o noapte geroasă și localnicii rămân fără curent electric.

05.00 Pompierii din Chicago: Virgin Skin Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Virgin Skin) Sezonul 2, Episodul 14

Severide apelează la ajutorul poliției, pentru a o găsi pe Katie, iar Casey trebuie să accepte noile vești proaste despre afecțiunea lui.

duminică
4 decembrie 2022

06.00 FILM Un Crăciun în viitor Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Erin Cahill, Ryan Paevey, Brandi Alexander

(A Timeless Christmas)

Un bărbat călătorește în timp de la începutul sec. al XX-lea până în 2020 și trăiește Crăciunul la conacul care a fost odată casa lui.

08.00 FILM Cheia Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Don McBrearty, distribuţie: Taylor Cole, Steve Lund, Elena Juatco

(Unlocking Christmas)

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate și Kevin pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

10.00 FILM Călătorie de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Greyston Holt, Jon Cor

(Cross Country Christmas)

Lina și Max merg acasă de sărbători, dar se stârnește o furtună și trebuie să colaboreze să ajungă acasă la timp.

12.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

14.00 FILM Două inimi și o comoară Ð FILM Romance 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Kim Shaw, Kevin McGarry

(Christmas Scavenger Hunt)

În orașul natal de sărbători, Belinda se trezește într-o încurcătură emoțională când îl vede pe fostul ei iubit la vânătoarea de comori de Crăciun.

16.00 Premieră FILM Crăciunul lui Merry Ð FILM Romance 2021, regia: Gary Yates, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Travis Van Winkle

('Tis the Season to be Merry)

Căutând o perspectivă nouă pentru o carte despre relații, Merry pleacă la Vermont și obține ce vrea prin amabilitatea carismaticului voluntar Adam.

18.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

20.00 FILM Misiune de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Nicola Posener, Bradford B. Johnson

(A Crafty Christmas Romance)

Când proprietara unui magazin de bricolaj găsește o scrisoare veche către Moș Crăciun și o monedă valoroasă într-o carte, începe o căutare.

22.00 FILM Șezi. Stai. Iubește! Ð FILM Romance 2020, regia: Tori Garrett, distribuţie: Georgia Flood, Ezekiel Simat, Anthony Phelan

(Puppy Love for Christmas) Episodul 1

În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie, o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan.

00.00 FILM Nevastă de împrumut Ð Romantic comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson

(Just Go with It)

Incapabil să treacă peste o despărție în tinerețe, un chirurg plastic inventează căsnicii nefericite pentru a atrage femei. Dar lucrurile se complică.

02.30 Pompierii din Chicago: Tonight's the Night Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Tonight's the Night) Sezonul 2, Episodul 13

Echipa 51 rezolvă problemele, după ce un șofer beat dărâmă o linie de înaltă tensiune într-o noapte geroasă și localnicii rămân fără curent electric.

03.25 Pompierii din Chicago: Virgin Skin Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Virgin Skin) Sezonul 2, Episodul 14

Severide apelează la ajutorul poliției, pentru a o găsi pe Katie, iar Casey trebuie să accepte noile vești proaste despre afecțiunea lui.

04.20 Pompierii din Chicago: Ține-ți gura Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Keep Your Mouth Shut) Sezonul 2, Episodul 15

Membrii echipei se străduiesc să salveze o fată blocată în interiorul unei cutii pentru donații și să intervină în infernul unei clădiri de birouri.

05.10 Pompierii din Chicago: O rachetă care decolează Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Rocket Blasting Off) Sezonul 2, Episodul 16

Severide ajunge să fie suspectat când polițiștii investighează dispariția celeui care i-a răpit sora, iar Herrmann are o idee controversată.

luni
5 decembrie 2022

06.00 FILM Crăciunul la Plaza Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

08.00 FILM Casa Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, distribuţie: Robert Buckley, Ana Ayora, Jonathan Bennett

(The Christmas House)

Membrii unei familii au, fiecare în parte, propriile lor provocări, dar se reunesc în timpul sezonului de sărbători.

10.00 FILM Inima Sărbătorilor Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Corey Sevier, distribuţie: Vanessa Lengies, Corey Sevier, Maria Ricossa

(Heart of the Holidays)

Sam se întoarce în orașul ei de sărbători și dă ochii cu iubitul ei din liceu, Noah.

12.00 FILM Planuri de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Natalie Dreyfuss, Marshall Williams, Harrison Coe

(Fixing Up Christmas)

O talentată organizatoare ajută un tânăr director să planifice o petrecere de Crăciun fabuloasă, pentru a impresiona primarul și a-i salva afacerea.

14.00 FILM Ne vedem de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Catherine Bell, Mark Deklin, Luke Bilyk

(Meet Me At Christmas)

Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan organizează nunta programată pentru Ajunul Crăciunului cu ajutorul unchiului miresei.

16.00 FILM Crăciun la Cape Cod Ð FILM Romantic comedy 2021, regia: John Stimpson, distribuţie: Katie Leclerc, Brent Bailey, Cindy Lentol

(A Cape Cod Christmas)

O autoare pentru copii ține o ultimă cină de Crăciun cu frații ei în casa părintească, înainte să o vândă, și îl revede pe iubitul ei din copilărie.

18.00 FILM Crăciun la Glenbrooke Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David I. Strasser, distribuţie: Autumn Reeser, Antonio Cupo, Lisa MacFadden

(A Glenbrooke Christmas)

Din dorința de a fi acceptată așa cum este, o moștenitoare merge la Glenbrooke unde descoperă bucuria unui Crăciun simplu, a comunității și a iubirii.

20.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

22.00 FILM Două inimi și o comoară Ð FILM Romance 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Kim Shaw, Kevin McGarry

(Christmas Scavenger Hunt)

În orașul natal de sărbători, Belinda se trezește într-o încurcătură emoțională când îl vede pe fostul ei iubit la vânătoarea de comori de Crăciun.

00.00 FILM Acasă de Sărbători Ð FILM Romance 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Laura Osnes, Stephen Huszar, P. Lynn Johnson

(Homecoming for the Holidays)

Compunându-și noul album, cântăreața Charlotte lucrează cu fostul soldat Matt, coleg cu fratele ei, Ryan, la construcția unei case pentru un prieten.

02.00 Pompierii din Chicago: Virgin Skin Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Virgin Skin) Sezonul 2, Episodul 14

Severide apelează la ajutorul poliției, pentru a o găsi pe Katie, iar Casey trebuie să accepte noile vești proaste despre afecțiunea lui.

03.00 Pompierii din Chicago: Ține-ți gura Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Keep Your Mouth Shut) Sezonul 2, Episodul 15

Membrii echipei se străduiesc să salveze o fată blocată în interiorul unei cutii pentru donații și să intervină în infernul unei clădiri de birouri.

04.00 Pompierii din Chicago: O rachetă care decolează Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Rocket Blasting Off) Sezonul 2, Episodul 16

Severide ajunge să fie suspectat când polițiștii investighează dispariția celeui care i-a răpit sora, iar Herrmann are o idee controversată.

05.00 Pompierii din Chicago: La necaz Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: When Things Got Rough) Sezonul 2, Episodul 17

Un tată curajos se luptă să-și salveze familia, Dawson e urmărită de cineva și se dovedește că o victimă e un fost pompier.

marţi
6 decembrie 2022

06.00 FILM Christmas Tree Lane Ð FILM Romance 2020, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Alicia Witt, Andrew Walker

(Christmas Tree Lane)

Meg vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun, dar află că noul ei iubit îl cunoaște pe dezvoltatorul imobiliar.

08.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

10.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

12.00 FILM Un Crăciun nostalgic Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: JB Sugar, distribuţie: Brooke D'Orsay, Trevor Donovan, Jenna Weir

(Nostalgic Christmas)

Anna pare să le aibă pe toate, cumpără jucării la New York, dar pensionarea tatălui ei o aduce pe fata din marele oraș la originile ei provinciale.

14.00 FILM Vino acasă de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alison Sweeney, Lucas Bryant, Kiefer O'Reilly

(Time for You to Come Home for Christmas)

O văduvă călătorește cu fiul ei în orașul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum cunosc un bărbat care merge în același oraș.

16.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

18.00 FILM Crăciunul lui Merry Ð FILM Romance 2021, regia: Gary Yates, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Travis Van Winkle

('Tis the Season to be Merry)

Căutând o perspectivă nouă pentru o carte despre relații, Merry pleacă la Vermont și obține ce vrea prin amabilitatea carismaticului voluntar Adam.

20.00 Premieră FILM O scrisoare de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Brian K Roberts, distribuţie: David Lipper, Glenda Braganza

(A Christmas Letter)

Căutarea neîncetată a lui Leslie pentru Dl. Perfect ar putea da rezultate în sfârșit – datorită unui mic ajutor din partea spiritului Crăciunului.

22.00 FILM Cheia Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Don McBrearty, distribuţie: Taylor Cole, Steve Lund, Elena Juatco

(Unlocking Christmas)

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate și Kevin pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

00.00 FILM Bună dimineața, Crăciun! Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Alison Sweeney, Marc Blucas

(Good Morning Christmas!)

Două televiziuni concurente își trimit prezentatorii să transmită festivitățile de Crăciun în același orășel, dar vor vedea că au multe în comun.

02.00 Pompierii din Chicago: Ține-ți gura Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Keep Your Mouth Shut) Sezonul 2, Episodul 15

Membrii echipei se străduiesc să salveze o fată blocată în interiorul unei cutii pentru donații și să intervină în infernul unei clădiri de birouri.

03.00 Pompierii din Chicago: O rachetă care decolează Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Rocket Blasting Off) Sezonul 2, Episodul 16

Severide ajunge să fie suspectat când polițiștii investighează dispariția celeui care i-a răpit sora, iar Herrmann are o idee controversată.

04.00 Pompierii din Chicago: La necaz Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: When Things Got Rough) Sezonul 2, Episodul 17

Un tată curajos se luptă să-și salveze familia, Dawson e urmărită de cineva și se dovedește că o victimă e un fost pompier.

05.00 Pompierii din Chicago: Weekend la cabană Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Until Your Feet Leave the Ground) Sezonul 2, Episodul 18

Severide încearcă să-l ajute pe un coleg care are probleme cu băutura, iar Dawson și Shay pleacă la o cabană pentru a petrece weekendul "ca fetele".

miercuri
7 decembrie 2022

06.00 FILM Ne vedem de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Catherine Bell, Mark Deklin, Luke Bilyk

(Meet Me At Christmas)

Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan organizează nunta programată pentru Ajunul Crăciunului cu ajutorul unchiului miresei.

08.00 FILM Crăciun la Glenbrooke Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David I. Strasser, distribuţie: Autumn Reeser, Antonio Cupo, Lisa MacFadden

(A Glenbrooke Christmas)

Din dorința de a fi acceptată așa cum este, o moștenitoare merge la Glenbrooke unde descoperă bucuria unui Crăciun simplu, a comunității și a iubirii.

10.00 FILM Vino acasă de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alison Sweeney, Lucas Bryant, Kiefer O'Reilly

(Time for You to Come Home for Christmas)

O văduvă călătorește cu fiul ei în orașul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum cunosc un bărbat care merge în același oraș.

12.00 FILM Cheia Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Don McBrearty, distribuţie: Taylor Cole, Steve Lund, Elena Juatco

(Unlocking Christmas)

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate și Kevin pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

14.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

16.00 FILM Bună dimineața, Crăciun! Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Alison Sweeney, Marc Blucas

(Good Morning Christmas!)

Două televiziuni concurente își trimit prezentatorii să transmită festivitățile de Crăciun în același orășel, dar vor vedea că au multe în comun.

18.00 FILM Colindă la Nashville Ð FILM Romance 2020, distribuţie: Jessy Schram, Wes Brown, Wynonna Judd

(A Nashville Christmas Carol)

O producătoare de televiziune trebuie să lucreze cu un fost iubit la o emisiune de Crăciun, iar spiritul sezonului o face să-și rememoreze trecutul.

20.00 FILM Acasă de Sărbători Ð FILM Romance 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Laura Osnes, Stephen Huszar, P. Lynn Johnson

(Homecoming for the Holidays)

Compunându-și noul album, cântăreața Charlotte lucrează cu fostul soldat Matt, coleg cu fratele ei, Ryan, la construcția unei case pentru un prieten.

22.00 FILM Christmas Tree Lane Ð FILM Romance 2020, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Alicia Witt, Andrew Walker

(Christmas Tree Lane)

Meg vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun, dar află că noul ei iubit îl cunoaște pe dezvoltatorul imobiliar.

00.00 FILM Iubire de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson

(A Christmas Love Story)

Chenoweth trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun, dar e distrasă când un băiat cu voce de aur se alătură corului ei.

02.00 Pompierii din Chicago: O rachetă care decolează Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Rocket Blasting Off) Sezonul 2, Episodul 16

Severide ajunge să fie suspectat când polițiștii investighează dispariția celeui care i-a răpit sora, iar Herrmann are o idee controversată.

03.00 Pompierii din Chicago: La necaz Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: When Things Got Rough) Sezonul 2, Episodul 17

Un tată curajos se luptă să-și salveze familia, Dawson e urmărită de cineva și se dovedește că o victimă e un fost pompier.

04.00 Pompierii din Chicago: Weekend la cabană Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Until Your Feet Leave the Ground) Sezonul 2, Episodul 18

Severide încearcă să-l ajute pe un coleg care are probleme cu băutura, iar Dawson și Shay pleacă la o cabană pentru a petrece weekendul "ca fetele".

05.00 Pompierii din Chicago: O greutate apăsătoare Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Heavy Weight) Sezonul 2, Episodul 19

Echipajul stației de pompieri din Chicago se străduie să țină situația sub control după un eveniment tragic, iar Șeful primește niște vești uluitoare.

joi
8 decembrie 2022

06.00 FILM Cheia Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Don McBrearty, distribuţie: Taylor Cole, Steve Lund, Elena Juatco

(Unlocking Christmas)

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate și Kevin pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

08.00 FILM Un Crăciun nostalgic Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: JB Sugar, distribuţie: Brooke D'Orsay, Trevor Donovan, Jenna Weir

(Nostalgic Christmas)

Anna pare să le aibă pe toate, cumpără jucării la New York, dar pensionarea tatălui ei o aduce pe fata din marele oraș la originile ei provinciale.

10.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

12.00 FILM Ne vedem de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Catherine Bell, Mark Deklin, Luke Bilyk

(Meet Me At Christmas)

Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan organizează nunta programată pentru Ajunul Crăciunului cu ajutorul unchiului miresei.

14.00 FILM Christmas Tree Lane Ð FILM Romance 2020, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Alicia Witt, Andrew Walker

(Christmas Tree Lane)

Meg vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun, dar află că noul ei iubit îl cunoaște pe dezvoltatorul imobiliar.

16.00 FILM Acasă de Sărbători Ð FILM Romance 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Laura Osnes, Stephen Huszar, P. Lynn Johnson

(Homecoming for the Holidays)

Compunându-și noul album, cântăreața Charlotte lucrează cu fostul soldat Matt, coleg cu fratele ei, Ryan, la construcția unei case pentru un prieten.

18.00 FILM Vino acasă de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alison Sweeney, Lucas Bryant, Kiefer O'Reilly

(Time for You to Come Home for Christmas)

O văduvă călătorește cu fiul ei în orașul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum cunosc un bărbat care merge în același oraș.

20.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

22.00 FILM Crăciunul lui Merry Ð FILM Romance 2021, regia: Gary Yates, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Travis Van Winkle

('Tis the Season to be Merry)

Căutând o perspectivă nouă pentru o carte despre relații, Merry pleacă la Vermont și obține ce vrea prin amabilitatea carismaticului voluntar Adam.

00.00 FILM Cheia Crăciunului Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Don McBrearty, distribuţie: Taylor Cole, Steve Lund, Elena Juatco

(Unlocking Christmas)

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate și Kevin pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

02.00 Pompierii din Chicago: La necaz Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: When Things Got Rough) Sezonul 2, Episodul 17

Un tată curajos se luptă să-și salveze familia, Dawson e urmărită de cineva și se dovedește că o victimă e un fost pompier.

03.00 Pompierii din Chicago: Weekend la cabană Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Until Your Feet Leave the Ground) Sezonul 2, Episodul 18

Severide încearcă să-l ajute pe un coleg care are probleme cu băutura, iar Dawson și Shay pleacă la o cabană pentru a petrece weekendul "ca fetele".

04.00 Pompierii din Chicago: O greutate apăsătoare Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Heavy Weight) Sezonul 2, Episodul 19

Echipajul stației de pompieri din Chicago se străduie să țină situația sub control după un eveniment tragic, iar Șeful primește niște vești uluitoare.

05.00 Pompierii din Chicago: Zi întunecată Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Dark Day) Sezonul 2, Episodul 20

Explozia unei bombe la un eveniment caritabil organizat de un spital îi șochează pe cetățenii din Chicago, iar Dawson rămâne blocată sub dărâmături.

vineri
9 decembrie 2022

06.00 FILM Iubire de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson

(A Christmas Love Story)

Chenoweth trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun, dar e distrasă când un băiat cu voce de aur se alătură corului ei.

08.00 FILM Un Crăciun la Viena Ð FILM Romance 2020, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Sarah Drew, Brennan Elliott, Alina Fritsch

(Christmas in Vienna)

O violoncelistă profesionistă își redescoperă pasiunea pentru muzică (și un posibil nou partener), concertând la Viena.

10.00 FILM Operațiunea Crăciunul Ð FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: David Weaver, distribuţie: Tricia Helfer, Marc Blucas, Lisa Durupt

(Operation Christmas)

Când iubitul ei soldat e trimis în misiune înainte de Crăciun, o tânără mamă și copiii ei decid să ajute familiile chinuite de la baza lui militară.

12.00 FILM Colindă la Nashville Ð FILM Romance 2020, distribuţie: Jessy Schram, Wes Brown, Wynonna Judd

(A Nashville Christmas Carol)

O producătoare de televiziune trebuie să lucreze cu un fost iubit la o emisiune de Crăciun, iar spiritul sezonului o face să-și rememoreze trecutul.

14.00 FILM Un ajutor de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David Weaver, distribuţie: Candace Cameron Bure, Warren Christie, Jordana Largy

(If Only I Had Christmas)

Darcy merge la Emerald Educational Trust pentru un job deosebit, să-l ajute pe vicepreședinte să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate.

16.00 FILM Crăciunul la Plaza Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

18.00 FILM O scrisoare de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Brian K Roberts, distribuţie: David Lipper, Glenda Braganza

(A Christmas Letter)

Căutarea neîncetată a lui Leslie pentru Dl. Perfect ar putea da rezultate în sfârșit – datorită unui mic ajutor din partea spiritului Crăciunului.

20.00 Premieră FILM Crăciun la Cape Cod Ð FILM Romantic comedy 2021, regia: John Stimpson, distribuţie: Katie Leclerc, Brent Bailey, Cindy Lentol

(A Cape Cod Christmas)

O autoare pentru copii ține o ultimă cină de Crăciun cu frații ei în casa părintească, înainte să o vândă, și îl revede pe iubitul ei din copilărie.

22.00 Premieră FILM Mereu la prima întâlnire Ð FILM Comedy 2004, regia: Peter Segal, distribuţie: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider

(50 First Dates)

Lui Henry îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy. Însă lipsa ei de memorie pe termen scurt înseamnă că relația începe zilnic de la zero.

00.15 FILM Crăciun la Glenbrooke Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David I. Strasser, distribuţie: Autumn Reeser, Antonio Cupo, Lisa MacFadden

(A Glenbrooke Christmas)

Din dorința de a fi acceptată așa cum este, o moștenitoare merge la Glenbrooke unde descoperă bucuria unui Crăciun simplu, a comunității și a iubirii.

02.15 Pompierii din Chicago: Weekend la cabană Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Until Your Feet Leave the Ground) Sezonul 2, Episodul 18

Severide încearcă să-l ajute pe un coleg care are probleme cu băutura, iar Dawson și Shay pleacă la o cabană pentru a petrece weekendul "ca fetele".

03.10 Pompierii din Chicago: O greutate apăsătoare Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Heavy Weight) Sezonul 2, Episodul 19

Echipajul stației de pompieri din Chicago se străduie să țină situația sub control după un eveniment tragic, iar Șeful primește niște vești uluitoare.

04.05 Pompierii din Chicago: Zi întunecată Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Dark Day) Sezonul 2, Episodul 20

Explozia unei bombe la un eveniment caritabil organizat de un spital îi șochează pe cetățenii din Chicago, iar Dawson rămâne blocată sub dărâmături.

05.00 Pompierii din Chicago: Încă o șansă Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One More Shot) Sezonul 2, Episodul 21

Dawson e îngrijorată de examenul care se apropie, Casey are ceva de discutat cu Antonio și echipa face cunoștință cu un nou membru.

sâmbătă
10 decembrie 2022

06.00 FILM Christmas Tree Lane Ð FILM Romance 2020, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Alicia Witt, Andrew Walker

(Christmas Tree Lane)

Meg vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun, dar află că noul ei iubit îl cunoaște pe dezvoltatorul imobiliar.

08.00 FILM Iubire de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson

(A Christmas Love Story)

Chenoweth trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun, dar e distrasă când un băiat cu voce de aur se alătură corului ei.

10.00 FILM Colindă la Nashville Ð FILM Romance 2020, distribuţie: Jessy Schram, Wes Brown, Wynonna Judd

(A Nashville Christmas Carol)

O producătoare de televiziune trebuie să lucreze cu un fost iubit la o emisiune de Crăciun, iar spiritul sezonului o face să-și rememoreze trecutul.

12.00 FILM Un Crăciun la Viena Ð FILM Romance 2020, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Sarah Drew, Brennan Elliott, Alina Fritsch

(Christmas in Vienna)

O violoncelistă profesionistă își redescoperă pasiunea pentru muzică (și un posibil nou partener), concertând la Viena.

14.00 FILM Vino acasă de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alison Sweeney, Lucas Bryant, Kiefer O'Reilly

(Time for You to Come Home for Christmas)

O văduvă călătorește cu fiul ei în orașul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum cunosc un bărbat care merge în același oraș.

16.00 FILM Ne vedem de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Catherine Bell, Mark Deklin, Luke Bilyk

(Meet Me At Christmas)

Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan organizează nunta programată pentru Ajunul Crăciunului cu ajutorul unchiului miresei.

18.00 FILM Operațiunea Crăciunul Ð FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: David Weaver, distribuţie: Tricia Helfer, Marc Blucas, Lisa Durupt

(Operation Christmas)

Când iubitul ei soldat e trimis în misiune înainte de Crăciun, o tânără mamă și copiii ei decid să ajute familiile chinuite de la baza lui militară.

20.00 FILM Un Crăciun nostalgic Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: JB Sugar, distribuţie: Brooke D'Orsay, Trevor Donovan, Jenna Weir

(Nostalgic Christmas)

Anna pare să le aibă pe toate, cumpără jucării la New York, dar pensionarea tatălui ei o aduce pe fata din marele oraș la originile ei provinciale.

22.00 FILM O scrisoare de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Brian K Roberts, distribuţie: David Lipper, Glenda Braganza

(A Christmas Letter)

Căutarea neîncetată a lui Leslie pentru Dl. Perfect ar putea da rezultate în sfârșit – datorită unui mic ajutor din partea spiritului Crăciunului.

00.00 FILM Bună dimineața, Crăciun! Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Alison Sweeney, Marc Blucas

(Good Morning Christmas!)

Două televiziuni concurente își trimit prezentatorii să transmită festivitățile de Crăciun în același orășel, dar vor vedea că au multe în comun.

02.00 Pompierii din Chicago: O greutate apăsătoare Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Heavy Weight) Sezonul 2, Episodul 19

Echipajul stației de pompieri din Chicago se străduie să țină situația sub control după un eveniment tragic, iar Șeful primește niște vești uluitoare.

03.00 Pompierii din Chicago: Zi întunecată Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Dark Day) Sezonul 2, Episodul 20

Explozia unei bombe la un eveniment caritabil organizat de un spital îi șochează pe cetățenii din Chicago, iar Dawson rămâne blocată sub dărâmături.

04.00 Pompierii din Chicago: Încă o șansă Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One More Shot) Sezonul 2, Episodul 21

Dawson e îngrijorată de examenul care se apropie, Casey are ceva de discutat cu Antonio și echipa face cunoștință cu un nou membru.

05.00 Pompierii din Chicago: Când iubești cu adevărat Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Real Never Waits) Sezonul 2, Episodul 22

Dawson trece examenul, dar se pare că situația prezintă și dezavantaje, când e trimisă la secția 105, unde nu e primită bine. Oare cum se va descurca?

duminică
11 decembrie 2022

06.00 FILM Un Crăciun nostalgic Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: JB Sugar, distribuţie: Brooke D'Orsay, Trevor Donovan, Jenna Weir

(Nostalgic Christmas)

Anna pare să le aibă pe toate, cumpără jucării la New York, dar pensionarea tatălui ei o aduce pe fata din marele oraș la originile ei provinciale.

08.00 FILM Un Crăciun la Viena Ð FILM Romance 2020, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Sarah Drew, Brennan Elliott, Alina Fritsch

(Christmas in Vienna)

O violoncelistă profesionistă își redescoperă pasiunea pentru muzică (și un posibil nou partener), concertând la Viena.

10.00 FILM Acasă de Sărbători Ð FILM Romance 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Laura Osnes, Stephen Huszar, P. Lynn Johnson

(Homecoming for the Holidays)

Compunându-și noul album, cântăreața Charlotte lucrează cu fostul soldat Matt, coleg cu fratele ei, Ryan, la construcția unei case pentru un prieten.

12.00 FILM Iubire de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson

(A Christmas Love Story)

Chenoweth trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun, dar e distrasă când un băiat cu voce de aur se alătură corului ei.

14.00 FILM Crăciun la Cape Cod Ð FILM Romantic comedy 2021, regia: John Stimpson, distribuţie: Katie Leclerc, Brent Bailey, Cindy Lentol

(A Cape Cod Christmas)

O autoare pentru copii ține o ultimă cină de Crăciun cu frații ei în casa părintească, înainte să o vândă, și îl revede pe iubitul ei din copilărie.

16.00 Premieră FILM O noapte în decembrie Ð FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Peter Gallagher, Bruce Campbell, Eloise Mumford

(One December Night)

Doi manageri trebuie să lase divergențele deoparte pentru a supraveghea reuniunea televizată al taților lor certăreți, veterani rockeri.

18.00 FILM Un ajutor de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David Weaver, distribuţie: Candace Cameron Bure, Warren Christie, Jordana Largy

(If Only I Had Christmas)

Darcy merge la Emerald Educational Trust pentru un job deosebit, să-l ajute pe vicepreședinte să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate.

20.00 FILM Bună dimineața, Crăciun! Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Alison Sweeney, Marc Blucas

(Good Morning Christmas!)

Două televiziuni concurente își trimit prezentatorii să transmită festivitățile de Crăciun în același orășel, dar vor vedea că au multe în comun.

22.00 FILM Ne vedem de Crăciun Ð FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Catherine Bell, Mark Deklin, Luke Bilyk

(Meet Me At Christmas)

Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan organizează nunta programată pentru Ajunul Crăciunului cu ajutorul unchiului miresei.

00.00 FILM Mereu la prima întâlnire Ð FILM Comedy 2004, regia: Peter Segal, distribuţie: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider

(50 First Dates)

Lui Henry îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy. Însă lipsa ei de memorie pe termen scurt înseamnă că relația începe zilnic de la zero.

02.15 Pompierii din Chicago: Zi întunecată Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Dark Day) Sezonul 2, Episodul 20

Explozia unei bombe la un eveniment caritabil organizat de un spital îi șochează pe cetățenii din Chicago, iar Dawson rămâne blocată sub dărâmături.

03.10 Pompierii din Chicago: Încă o șansă Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One More Shot) Sezonul 2, Episodul 21

Dawson e îngrijorată de examenul care se apropie, Casey are ceva de discutat cu Antonio și echipa face cunoștință cu un nou membru.

04.05 Pompierii din Chicago: Când iubești cu adevărat Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Real Never Waits) Sezonul 2, Episodul 22

Dawson trece examenul, dar se pare că situația prezintă și dezavantaje, când e trimisă la secția 105, unde nu e primită bine. Oare cum se va descurca?

05.00 Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

luni
12 decembrie 2022

06.00 FILM Un ajutor de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David Weaver, distribuţie: Candace Cameron Bure, Warren Christie, Jordana Largy

(If Only I Had Christmas)

Darcy merge la Emerald Educational Trust pentru un job deosebit, să-l ajute pe vicepreședinte să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate.

08.00 FILM Un brad și doi îndrăgostiți Ð FILM Family Drama 2020, regia: Jason Bourque, distribuţie: Rochelle Aytes, Mark Taylor, Peter Bryant

(A Christmas Tree Grows in Colorado) Episodul 1

În timp ce pune la cale sărbătoarea de Crăciun din oraș, Erin încearcă să-l învingă pe Kevin ca să obțină bradul lui pentru festivități.

10.00 FILM Croazieră de Crăciun Ð FILM Mystery 2020, distribuţie: Jen Lilley, Trevor Donovan, Barbara Niven

(USS Christmas)

Aflată la bordul unui vas de croazieră în timpul sezonului de sărbători, o jurnalistă începe să investigheze un mister alături de un ofițer de marină.

12.00 FILM Jocul de Crăciun Ð FILM Family 2020, distribuţie: Mallory Jansen, Tyler Hynes

(On the 12th Date of Christmas)

Un cuplu de designeri de jocuri cred că pot fi inspirați de Crăciun ca să pună la cale un joc de găsit obiecte ascunse prin tot orașul.

14.00 FILM Sera de crăciunițe Ð FILM Family Drama 2018, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: John Schneider, Bethany Joy Lenz, Marcus Rosner

(Poinsettias for Christmas)

Când Ellie se întoarce acasă să ajute la ferma de crăciunițe a familiei, își dă seama unde e locul ei cu adevărat.

16.00 FILM Livrare de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alvina August, Eion Bailey, Kesler Talbot

(Deliver By Christmas)

Molly are o brutărie și îl cunoaște pe Josh, un văduv mutat recent în oraș, dar ea e fermecată de un client misterios pe care nu l-a cunoscut încă.

18.00 FILM Propunere de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Monika Mitchell, distribuţie: Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles

(The Christmas Contract) Episodul 1

O femeie singură urăște ideea de a se întoarce de Crăciun în orașul ei natal, când află că fostul ei iubit va fi acolo cu noua lui prietenă.

20.00 FILM Crăciunul la Plaza Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

22.00 FILM Crăciun la Cape Cod Ð FILM Romantic comedy 2021, regia: John Stimpson, distribuţie: Katie Leclerc, Brent Bailey, Cindy Lentol

(A Cape Cod Christmas)

O autoare pentru copii ține o ultimă cină de Crăciun cu frații ei în casa părintească, înainte să o vândă, și îl revede pe iubitul ei din copilărie.

00.00 FILM Un Crăciun la Viena Ð FILM Romance 2020, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Sarah Drew, Brennan Elliott, Alina Fritsch

(Christmas in Vienna)

O violoncelistă profesionistă își redescoperă pasiunea pentru muzică (și un posibil nou partener), concertând la Viena.

02.00 Pompierii din Chicago: Încă o șansă Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One More Shot) Sezonul 2, Episodul 21

Dawson e îngrijorată de examenul care se apropie, Casey are ceva de discutat cu Antonio și echipa face cunoștință cu un nou membru.

03.00 Pompierii din Chicago: Când iubești cu adevărat Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Real Never Waits) Sezonul 2, Episodul 22

Dawson trece examenul, dar se pare că situația prezintă și dezavantaje, când e trimisă la secția 105, unde nu e primită bine. Oare cum se va descurca?

04.00 Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

05.00 Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

marţi
13 decembrie 2022

06.00 FILM Sera de crăciunițe Ð FILM Family Drama 2018, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: John Schneider, Bethany Joy Lenz, Marcus Rosner

(Poinsettias for Christmas)

Când Ellie se întoarce acasă să ajute la ferma de crăciunițe a familiei, își dă seama unde e locul ei cu adevărat.

08.00 FILM Croazieră de Crăciun Ð FILM Mystery 2020, distribuţie: Jen Lilley, Trevor Donovan, Barbara Niven

(USS Christmas)

Aflată la bordul unui vas de croazieră în timpul sezonului de sărbători, o jurnalistă începe să investigheze un mister alături de un ofițer de marină.

10.00 FILM Crăciunul la Plaza Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

12.00 FILM Propunere de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Monika Mitchell, distribuţie: Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles

(The Christmas Contract) Episodul 1

O femeie singură urăște ideea de a se întoarce de Crăciun în orașul ei natal, când află că fostul ei iubit va fi acolo cu noua lui prietenă.

14.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

16.00 FILM Un ajutor de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: David Weaver, distribuţie: Candace Cameron Bure, Warren Christie, Jordana Largy

(If Only I Had Christmas)

Darcy merge la Emerald Educational Trust pentru un job deosebit, să-l ajute pe vicepreședinte să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate.

18.00 FILM O noapte în decembrie Ð FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Peter Gallagher, Bruce Campbell, Eloise Mumford

(One December Night)

Doi manageri trebuie să lase divergențele deoparte pentru a supraveghea reuniunea televizată al taților lor certăreți, veterani rockeri.

20.00 Premieră FILM Concursul de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Paula Elle, distribuţie: Candace Cameron Bure, John Brotherton

(The Christmas Contest)

Lara și Ben sunt deciși să-și reconsidere prioritățile vieții atunci când se întrec unul împotriva celuilalt într-un concurs de caritate de Crăciun.

22.00 FILM Un brad și doi îndrăgostiți Ð FILM Family Drama 2020, regia: Jason Bourque, distribuţie: Rochelle Aytes, Mark Taylor, Peter Bryant

(A Christmas Tree Grows in Colorado) Episodul 1

În timp ce pune la cale sărbătoarea de Crăciun din oraș, Erin încearcă să-l învingă pe Kevin ca să obțină bradul lui pentru festivități.

00.00 FILM Operațiunea Crăciunul Ð FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: David Weaver, distribuţie: Tricia Helfer, Marc Blucas, Lisa Durupt

(Operation Christmas)

Când iubitul ei soldat e trimis în misiune înainte de Crăciun, o tânără mamă și copiii ei decid să ajute familiile chinuite de la baza lui militară.

02.00 Pompierii din Chicago: Când iubești cu adevărat Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Real Never Waits) Sezonul 2, Episodul 22

Dawson trece examenul, dar se pare că situația prezintă și dezavantaje, când e trimisă la secția 105, unde nu e primită bine. Oare cum se va descurca?

03.00 Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

04.00 Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

05.00 Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

miercuri
14 decembrie 2022

06.00 FILM Operațiunea Crăciunul Ð FILM Romantic Drama, USA 2016, regia: David Weaver, distribuţie: Tricia Helfer, Marc Blucas, Lisa Durupt

(Operation Christmas)

Când iubitul ei soldat e trimis în misiune înainte de Crăciun, o tânără mamă și copiii ei decid să ajute familiile chinuite de la baza lui militară.

08.00 FILM Livrare de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alvina August, Eion Bailey, Kesler Talbot

(Deliver By Christmas)

Molly are o brutărie și îl cunoaște pe Josh, un văduv mutat recent în oraș, dar ea e fermecată de un client misterios pe care nu l-a cunoscut încă.

10.00 FILM Jocul de Crăciun Ð FILM Family 2020, distribuţie: Mallory Jansen, Tyler Hynes

(On the 12th Date of Christmas)

Un cuplu de designeri de jocuri cred că pot fi inspirați de Crăciun ca să pună la cale un joc de găsit obiecte ascunse prin tot orașul.

12.00 FILM Crăciunul la Plaza Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison

(Christmas at the Plaza)

Jessica organizează o expoziție despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza. Acolo îl cunoaște pe Nick, care decorează clădirea istorică.

14.00 FILM Un Crăciun în viitor Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Erin Cahill, Ryan Paevey, Brandi Alexander

(A Timeless Christmas)

Un bărbat călătorește în timp de la începutul sec. al XX-lea până în 2020 și trăiește Crăciunul la conacul care a fost odată casa lui.

16.00 FILM Un brad și doi îndrăgostiți Ð FILM Family Drama 2020, regia: Jason Bourque, distribuţie: Rochelle Aytes, Mark Taylor, Peter Bryant

(A Christmas Tree Grows in Colorado) Episodul 1

În timp ce pune la cale sărbătoarea de Crăciun din oraș, Erin încearcă să-l învingă pe Kevin ca să obțină bradul lui pentru festivități.

18.00 FILM Crăciun la teatrul Majestic Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Kiely, distribuţie: Jerrika Hinton, Christian Vincent, Adaya Ariana

(A Majestic Christmas)

Un arhitect se întoarce acasă, având misiunea de a transforma un teatru istoric într-un cinematograf multiplex modern.

20.00 FILM Sera de crăciunițe Ð FILM Family Drama 2018, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: John Schneider, Bethany Joy Lenz, Marcus Rosner

(Poinsettias for Christmas)

Când Ellie se întoarce acasă să ajute la ferma de crăciunițe a familiei, își dă seama unde e locul ei cu adevărat.

22.00 FILM Propunere de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Monika Mitchell, distribuţie: Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles

(The Christmas Contract) Episodul 1

O femeie singură urăște ideea de a se întoarce de Crăciun în orașul ei natal, când află că fostul ei iubit va fi acolo cu noua lui prietenă.

00.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

02.00 Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

03.00 Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

04.00 Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

05.00 Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

joi
15 decembrie 2022

06.00 FILM Croazieră de Crăciun Ð FILM Mystery 2020, distribuţie: Jen Lilley, Trevor Donovan, Barbara Niven

(USS Christmas)

Aflată la bordul unui vas de croazieră în timpul sezonului de sărbători, o jurnalistă începe să investigheze un mister alături de un ofițer de marină.

08.00 FILM Crăciun la teatrul Majestic Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Kiely, distribuţie: Jerrika Hinton, Christian Vincent, Adaya Ariana

(A Majestic Christmas)

Un arhitect se întoarce acasă, având misiunea de a transforma un teatru istoric într-un cinematograf multiplex modern.

10.00 FILM Un brad și doi îndrăgostiți Ð FILM Family Drama 2020, regia: Jason Bourque, distribuţie: Rochelle Aytes, Mark Taylor, Peter Bryant

(A Christmas Tree Grows in Colorado) Episodul 1

În timp ce pune la cale sărbătoarea de Crăciun din oraș, Erin încearcă să-l învingă pe Kevin ca să obțină bradul lui pentru festivități.

12.00 FILM Livrare de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alvina August, Eion Bailey, Kesler Talbot

(Deliver By Christmas)

Molly are o brutărie și îl cunoaște pe Josh, un văduv mutat recent în oraș, dar ea e fermecată de un client misterios pe care nu l-a cunoscut încă.

14.00 FILM O dorință împlinită Ð FILM Family, USA 2018, regia: Blair Hayes, distribuţie: Schuyler Fisk, David Clayton Rogers, Glenn Morshower

(A Holiday Wish Come True)

Două fetițe speră că o reuniune de Crăciun va fi șansa reaprinderii iubirii dintre părinții lor despărțiți și că aceștia vor fi din nou împreună.

16.00 FILM Un Crăciun de neuitat Ð FILM Romance 2019, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Ashley Greene, Andrew W Walker, JackŽe Harry

(Christmas On My Mind)

Lucy se trezește cu o rochie de mireasă în brațe și nu își amintește nimic din ultimii doi ani.

18.00 FILM Duet de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Chaley Rose, Rome Flynn, Chiara Zanni

(A Christmas Duet)

Averie și Jesse n-au mai cântat în duet de mulți ani. Dar soarta i-a readus aproape. Va reuși magia Crăciunului să-i aducă și mai aproape?

20.00 FILM Jocul de Crăciun Ð FILM Family 2020, distribuţie: Mallory Jansen, Tyler Hynes

(On the 12th Date of Christmas)

Un cuplu de designeri de jocuri cred că pot fi inspirați de Crăciun ca să pună la cale un joc de găsit obiecte ascunse prin tot orașul.

22.00 FILM O noapte în decembrie Ð FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Peter Gallagher, Bruce Campbell, Eloise Mumford

(One December Night)

Doi manageri trebuie să lase divergențele deoparte pentru a supraveghea reuniunea televizată al taților lor certăreți, veterani rockeri.

00.00 FILM Un Crăciun în viitor Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Erin Cahill, Ryan Paevey, Brandi Alexander

(A Timeless Christmas)

Un bărbat călătorește în timp de la începutul sec. al XX-lea până în 2020 și trăiește Crăciunul la conacul care a fost odată casa lui.

02.00 Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

03.00 Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

04.00 Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

05.00 Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

vineri
16 decembrie 2022

06.00 FILM Crăciun la teatrul Majestic Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Kiely, distribuţie: Jerrika Hinton, Christian Vincent, Adaya Ariana

(A Majestic Christmas)

Un arhitect se întoarce acasă, având misiunea de a transforma un teatru istoric într-un cinematograf multiplex modern.

08.00 FILM O dorință împlinită Ð FILM Family, USA 2018, regia: Blair Hayes, distribuţie: Schuyler Fisk, David Clayton Rogers, Glenn Morshower

(A Holiday Wish Come True)

Două fetițe speră că o reuniune de Crăciun va fi șansa reaprinderii iubirii dintre părinții lor despărțiți și că aceștia vor fi din nou împreună.

10.00 FILM Un Crăciun de neuitat Ð FILM Romance 2019, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Ashley Greene, Andrew W Walker, JackŽe Harry

(Christmas On My Mind)

Lucy se trezește cu o rochie de mireasă în brațe și nu își amintește nimic din ultimii doi ani.

12.00 FILM Duet de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Chaley Rose, Rome Flynn, Chiara Zanni

(A Christmas Duet)

Averie și Jesse n-au mai cântat în duet de mulți ani. Dar soarta i-a readus aproape. Va reuși magia Crăciunului să-i aducă și mai aproape?

14.00 FILM Șezi. Stai. Iubește! Ð FILM Romance 2020, regia: Tori Garrett, distribuţie: Georgia Flood, Ezekiel Simat, Anthony Phelan

(Puppy Love for Christmas) Episodul 1

În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie, o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan.

16.00 FILM Propunere de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Monika Mitchell, distribuţie: Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles

(The Christmas Contract) Episodul 1

O femeie singură urăște ideea de a se întoarce de Crăciun în orașul ei natal, când află că fostul ei iubit va fi acolo cu noua lui prietenă.

18.00 FILM Concursul de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Paula Elle, distribuţie: Candace Cameron Bure, John Brotherton

(The Christmas Contest)

Lara și Ben sunt deciși să-și reconsidere prioritățile vieții atunci când se întrec unul împotriva celuilalt într-un concurs de caritate de Crăciun.

20.00 Premieră FILM Un Crăciun glazurat Ð FILM Romance 2021, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Molly McCook, Aaron O'Connell

(Candy Coated Christmas)

Când Molly, o directoare din LA, încearcă să vândă casa familiei ei dintr-un oraș mic, situația grea a chiriașilor o face să-și reconsidere decizia.

22.00 Premieră FILM Jack și Jill Ð FILM Comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino

(Jack and Jill)

Un administrator de succes se teme de vizita anuală a surorii sale necioplite, al cărei comportament îl stânjenește constant.

00.15 FILM Livrare de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Terry Ingram, distribuţie: Alvina August, Eion Bailey, Kesler Talbot

(Deliver By Christmas)

Molly are o brutărie și îl cunoaște pe Josh, un văduv mutat recent în oraș, dar ea e fermecată de un client misterios pe care nu l-a cunoscut încă.

02.15 Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

03.10 Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

04.05 Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

05.00 Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

sâmbătă
17 decembrie 2022

06.00 FILM O dorință împlinită Ð FILM Family, USA 2018, regia: Blair Hayes, distribuţie: Schuyler Fisk, David Clayton Rogers, Glenn Morshower

(A Holiday Wish Come True)

Două fetițe speră că o reuniune de Crăciun va fi șansa reaprinderii iubirii dintre părinții lor despărțiți și că aceștia vor fi din nou împreună.

08.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

10.00 FILM Duet de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Chaley Rose, Rome Flynn, Chiara Zanni

(A Christmas Duet)

Averie și Jesse n-au mai cântat în duet de mulți ani. Dar soarta i-a readus aproape. Va reuși magia Crăciunului să-i aducă și mai aproape?

12.00 FILM Șezi. Stai. Iubește! Ð FILM Romance 2020, regia: Tori Garrett, distribuţie: Georgia Flood, Ezekiel Simat, Anthony Phelan

(Puppy Love for Christmas) Episodul 1

În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie, o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan.

14.00 FILM Târgul de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Corey Sevier, distribuţie: Brooke Nevin, Corey Sevier, Alli Chung

(It Takes a Christmas Village)

Construcțiile aduc falimentul magazinelor dintr-un oraș, iar primarul decide să deschidă un târg de Crăciun ca să crească vânzările.

16.00 FILM În rolul principal, Crăciunul Ð FILM Romance 2020, regia: Ali Liebert, distribuţie: Tori Anderson, Victor Zinck Jr, Matthew James Dowden

(Starring Christmas)

Părăsită înainte de Crăciun, celebra actriță Olivia de la Hollywood revine în secret în orașul ei natal, să mănânce prăjiturele și să evite presa.

18.00 FILM Un Crăciun de neuitat Ð FILM Romance 2019, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Ashley Greene, Andrew W Walker, JackŽe Harry

(Christmas On My Mind)

Lucy se trezește cu o rochie de mireasă în brațe și nu își amintește nimic din ultimii doi ani.

20.00 FILM Un Crăciun în viitor Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Erin Cahill, Ryan Paevey, Brandi Alexander

(A Timeless Christmas)

Un bărbat călătorește în timp de la începutul sec. al XX-lea până în 2020 și trăiește Crăciunul la conacul care a fost odată casa lui.

22.00 FILM Concursul de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Paula Elle, distribuţie: Candace Cameron Bure, John Brotherton

(The Christmas Contest)

Lara și Ben sunt deciși să-și reconsidere prioritățile vieții atunci când se întrec unul împotriva celuilalt într-un concurs de caritate de Crăciun.

00.00 FILM Croazieră de Crăciun Ð FILM Mystery 2020, distribuţie: Jen Lilley, Trevor Donovan, Barbara Niven

(USS Christmas)

Aflată la bordul unui vas de croazieră în timpul sezonului de sărbători, o jurnalistă începe să investigheze un mister alături de un ofițer de marină.

02.00 Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

03.00 Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

04.00 Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

05.00 Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

duminică
18 decembrie 2022

06.00 FILM Reuniți de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: Steven R. Monroe, distribuţie: Nikki Deloach, Mike Faiola, Lisa Durupt

(Reunited at Christmas)

O scriitoare care nu mai are inspirație și iubitul ei petrec Crăciunul în casa regretatei ei bunici și capătă o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

08.00 FILM Un Crăciun în viitor Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Erin Cahill, Ryan Paevey, Brandi Alexander

(A Timeless Christmas)

Un bărbat călătorește în timp de la începutul sec. al XX-lea până în 2020 și trăiește Crăciunul la conacul care a fost odată casa lui.

10.00 FILM Jocul de Crăciun Ð FILM Family 2020, distribuţie: Mallory Jansen, Tyler Hynes

(On the 12th Date of Christmas)

Un cuplu de designeri de jocuri cred că pot fi inspirați de Crăciun ca să pună la cale un joc de găsit obiecte ascunse prin tot orașul.

12.00 FILM O dorință împlinită Ð FILM Family, USA 2018, regia: Blair Hayes, distribuţie: Schuyler Fisk, David Clayton Rogers, Glenn Morshower

(A Holiday Wish Come True)

Două fetițe speră că o reuniune de Crăciun va fi șansa reaprinderii iubirii dintre părinții lor despărțiți și că aceștia vor fi din nou împreună.

14.00 FILM Un Crăciun glazurat Ð FILM Romance 2021, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Molly McCook, Aaron O'Connell

(Candy Coated Christmas)

Când Molly, o directoare din LA, încearcă să vândă casa familiei ei dintr-un oraș mic, situația grea a chiriașilor o face să-și reconsidere decizia.

16.00 Premieră FILM Nouă pisoi de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Brandon Routh, Kimberley Sustad

(The Nine Kittens of Christmas)

De Crăciun, sarcina presantă de a găsi un cămin pentru niște pisoi drăguți îi reunește pe foștii iubiți Zachary și Marilee, cu efect romantic.

18.00 FILM Șezi. Stai. Iubește! Ð FILM Romance 2020, regia: Tori Garrett, distribuţie: Georgia Flood, Ezekiel Simat, Anthony Phelan

(Puppy Love for Christmas) Episodul 1

În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie, o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan.

20.00 FILM Crăciun la teatrul Majestic Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Kiely, distribuţie: Jerrika Hinton, Christian Vincent, Adaya Ariana

(A Majestic Christmas)

Un arhitect se întoarce acasă, având misiunea de a transforma un teatru istoric într-un cinematograf multiplex modern.

22.00 FILM Sera de crăciunițe Ð FILM Family Drama 2018, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: John Schneider, Bethany Joy Lenz, Marcus Rosner

(Poinsettias for Christmas)

Când Ellie se întoarce acasă să ajute la ferma de crăciunițe a familiei, își dă seama unde e locul ei cu adevărat.

00.00 FILM Jack și Jill Ð FILM Comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino

(Jack and Jill)

Un administrator de succes se teme de vizita anuală a surorii sale necioplite, al cărei comportament îl stânjenește constant.

02.15 Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

03.10 Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

04.05 Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

05.00 Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

luni
19 decembrie 2022

06.00 FILM Un Crăciun de neuitat Ð FILM Romance 2019, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Ashley Greene, Andrew W Walker, JackŽe Harry

(Christmas On My Mind)

Lucy se trezește cu o rochie de mireasă în brațe și nu își amintește nimic din ultimii doi ani.

08.00 FILM Târgul de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Corey Sevier, distribuţie: Brooke Nevin, Corey Sevier, Alli Chung

(It Takes a Christmas Village)

Construcțiile aduc falimentul magazinelor dintr-un oraș, iar primarul decide să deschidă un târg de Crăciun ca să crească vânzările.

10.00 FILM În rolul principal, Crăciunul Ð FILM Romance 2020, regia: Ali Liebert, distribuţie: Tori Anderson, Victor Zinck Jr, Matthew James Dowden

(Starring Christmas)

Părăsită înainte de Crăciun, celebra actriță Olivia de la Hollywood revine în secret în orașul ei natal, să mănânce prăjiturele și să evite presa.

12.00 FILM Un Crăciun regal Ð FILM Family 2020, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark

(One Royal Holiday)

După ce au salvat o mamă și pe fiul ei dintr-un viscol, Anna află că aceștia aparțin unei familii regale și le prezintă tradițiile ei de Crăciun.

14.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

16.00 FILM Proiect: „Dorința de Crăciun” Ð FILM Romance 2020, regia: John Bradshaw, distribuţie: Armando Alera, Aaron Ashmore, Rebecca Dalton

(Project Christmas Wish)

Profesoara de artă Allie își găsește un job în Echipa lui Moș Crăciun și-l ajută pe văduvul Gordon și pe fiicele sale să se bucure de sărbători.

18.00 FILM Crăciun la Graceland: Acasă de Sărbători Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Adrian Grenier, Kaitlin Doubleday, Sunny Mabrey |

(Christmas at Graceland: Home for the Holidays)

Harper, globe-trotter, revine la Memphis de sărbători și e dădacă pentru Owen, un văduv bogat, așteptând vești despre o slujbă în străinătate.

20.00 FILM Duet de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Catherine Cyran, distribuţie: Chaley Rose, Rome Flynn, Chiara Zanni

(A Christmas Duet)

Averie și Jesse n-au mai cântat în duet de mulți ani. Dar soarta i-a readus aproape. Va reuși magia Crăciunului să-i aducă și mai aproape?

22.00 FILM Un Crăciun glazurat Ð FILM Romance 2021, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Molly McCook, Aaron O'Connell

(Candy Coated Christmas)

Când Molly, o directoare din LA, încearcă să vândă casa familiei ei dintr-un oraș mic, situația grea a chiriașilor o face să-și reconsidere decizia.

00.00 FILM Șezi. Stai. Iubește! Ð FILM Romance 2020, regia: Tori Garrett, distribuţie: Georgia Flood, Ezekiel Simat, Anthony Phelan

(Puppy Love for Christmas) Episodul 1

În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie, o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan.

02.00 Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

03.00 Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

04.00 Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

05.00 Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

marţi
20 decembrie 2022

06.00 FILM Târgul de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Corey Sevier, distribuţie: Brooke Nevin, Corey Sevier, Alli Chung

(It Takes a Christmas Village)

Construcțiile aduc falimentul magazinelor dintr-un oraș, iar primarul decide să deschidă un târg de Crăciun ca să crească vânzările.

08.00 FILM Un Crăciun regal Ð FILM Family 2020, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark

(One Royal Holiday)

După ce au salvat o mamă și pe fiul ei dintr-un viscol, Anna află că aceștia aparțin unei familii regale și le prezintă tradițiile ei de Crăciun.

10.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

12.00 FILM Coincidență de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Michael Robison, distribuţie: Kimberley Sustad, Paul Campbell, Kathie Lee Gifford

(Christmas Coincidence)

Soarta zădărnicește iubirea adevărată, când o femeie trebuie să aleagă între iubitul ei avocat axat pe carieră și proprietarul șarmant al unui han.

14.00 FILM Crăciun la castel Ð FILM Romance 2020, regia: Michael Robison, distribuţie: Merritt Patterson, Luke Macfarlane, Jesse Hutch

(Chateau Christmas)

Când pianista Margot revine la Chateau Newhaus în sezonul sărbătorilor, fostul ei iubit o implică în concertul de Crăciun și reapar sentimente vechi.

16.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

18.00 FILM Nouă pisoi de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Brandon Routh, Kimberley Sustad

(The Nine Kittens of Christmas)

De Crăciun, sarcina presantă de a găsi un cămin pentru niște pisoi drăguți îi reunește pe foștii iubiți Zachary și Marilee, cu efect romantic.

20.00 Premieră FILM Crăciunul în meniu Ð FILM Romance 2020, regia: Jake Helgren, distribuţie: Kim Shaw, Clayton James, Cynthia Gibb

(Christmas On The Menu)

Când bucătareasa-șefă Josie creează un meniu de Crăciun pentru bistro-ul mamei ei, intră în conflict cu criticul Tanner. Îi va da o recenzie proastă?

22.00 FILM Proiect: „Dorința de Crăciun” Ð FILM Romance 2020, regia: John Bradshaw, distribuţie: Armando Alera, Aaron Ashmore, Rebecca Dalton

(Project Christmas Wish)

Profesoara de artă Allie își găsește un job în Echipa lui Moș Crăciun și-l ajută pe văduvul Gordon și pe fiicele sale să se bucure de sărbători.

00.00 FILM Crăciun la Graceland: Acasă de Sărbători Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Adrian Grenier, Kaitlin Doubleday, Sunny Mabrey |

(Christmas at Graceland: Home for the Holidays)

Harper, globe-trotter, revine la Memphis de sărbători și e dădacă pentru Owen, un văduv bogat, așteptând vești despre o slujbă în străinătate.

02.00 Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

03.00 Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

04.00 Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

05.00 Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

miercuri
21 decembrie 2022

06.00 FILM În rolul principal, Crăciunul Ð FILM Romance 2020, regia: Ali Liebert, distribuţie: Tori Anderson, Victor Zinck Jr, Matthew James Dowden

(Starring Christmas)

Părăsită înainte de Crăciun, celebra actriță Olivia de la Hollywood revine în secret în orașul ei natal, să mănânce prăjiturele și să evite presa.

08.00 FILM Proiect: „Dorința de Crăciun” Ð FILM Romance 2020, regia: John Bradshaw, distribuţie: Armando Alera, Aaron Ashmore, Rebecca Dalton

(Project Christmas Wish)

Profesoara de artă Allie își găsește un job în Echipa lui Moș Crăciun și-l ajută pe văduvul Gordon și pe fiicele sale să se bucure de sărbători.

10.00 FILM Crăciun la Graceland: Acasă de Sărbători Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Adrian Grenier, Kaitlin Doubleday, Sunny Mabrey |

(Christmas at Graceland: Home for the Holidays)

Harper, globe-trotter, revine la Memphis de sărbători și e dădacă pentru Owen, un văduv bogat, așteptând vești despre o slujbă în străinătate.

12.00 FILM Crăciunul la Evergreen: Vești cu veselie Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Sean McNamara, distribuţie: Ashley Williams, Jill Wagner, Maggie Lawson

(Christmas In Evergreen: Tidings Of Joy)

Orașul caută o Capsulă a Timpului de Crăciun, iar un autor sceptic vine în Evergreen ca să surprindă într-un articol atmosfera sărbătorească din oraș.

14.00 FILM Crăciun la moșia Ashford Ð FILM Romance 2017, regia: Mel Damski, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis

(Coming Home for Christmas) Episodul 1

Lizzie Richfield primește slujba de manager imobiliar. Pregătind o locuință de vânzare, Lizzie planifică ultima gală de Crăciun pentru familia Marley.

16.00 FILM Haos de Crăciun Ð FILM Romance 2019, regia: Bosede Williams, distribuţie: Kelly Rowland, Thomas Cadrot

(Merry Liddle Christmas)

Când o femeie încearcă să facă în așa el încât familia ei cu probleme să pară perfectă de sărbători, ajunge să se îndrăgostească de vecin.

18.00 FILM Crăciun la conac Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Philippe Gagnon, distribuţie: Lindy Booth, Justin Bruening, Vlasta Vrana

(Swept Up By Christmas) Episodul 1

Un vânzător de antichități și o menajeră se contrazic în privința schimbărilor la un conac și îl ajută pe proprietar să-și reamintească de Crăciun.

20.00 FILM Crăciun la castel Ð FILM Romance 2020, regia: Michael Robison, distribuţie: Merritt Patterson, Luke Macfarlane, Jesse Hutch

(Chateau Christmas)

Când pianista Margot revine la Chateau Newhaus în sezonul sărbătorilor, fostul ei iubit o implică în concertul de Crăciun și reapar sentimente vechi.

22.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

00.00 FILM Târgul de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Corey Sevier, distribuţie: Brooke Nevin, Corey Sevier, Alli Chung

(It Takes a Christmas Village)

Construcțiile aduc falimentul magazinelor dintr-un oraș, iar primarul decide să deschidă un târg de Crăciun ca să crească vânzările.

02.00 Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

03.00 Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

04.00 Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

05.00 Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

joi
22 decembrie 2022

06.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

08.00 FILM Coincidență de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Michael Robison, distribuţie: Kimberley Sustad, Paul Campbell, Kathie Lee Gifford

(Christmas Coincidence)

Soarta zădărnicește iubirea adevărată, când o femeie trebuie să aleagă între iubitul ei avocat axat pe carieră și proprietarul șarmant al unui han.

10.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

12.00 FILM Crăciun la conac Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Philippe Gagnon, distribuţie: Lindy Booth, Justin Bruening, Vlasta Vrana

(Swept Up By Christmas) Episodul 1

Un vânzător de antichități și o menajeră se contrazic în privința schimbărilor la un conac și îl ajută pe proprietar să-și reamintească de Crăciun.

14.00 FILM Crăciunul la Evergreen: Vești cu veselie Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Sean McNamara, distribuţie: Ashley Williams, Jill Wagner, Maggie Lawson

(Christmas In Evergreen: Tidings Of Joy)

Orașul caută o Capsulă a Timpului de Crăciun, iar un autor sceptic vine în Evergreen ca să surprindă într-un articol atmosfera sărbătorească din oraș.

16.00 FILM Crăciun la moșia Ashford Ð FILM Romance 2017, regia: Mel Damski, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis

(Coming Home for Christmas) Episodul 1

Lizzie Richfield primește slujba de manager imobiliar. Pregătind o locuință de vânzare, Lizzie planifică ultima gală de Crăciun pentru familia Marley.

18.00 FILM Rivali de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Sam Irvin, distribuţie: Rachel Boston, Wes Brown, Richard Karn

(Check Inn to Christmas)

Julia vine acasă, ca să petreacă sărbătorile cu familia ei, gestionând pensiunea lor, dar se implică într-un conflict de durată cu o afacere rivală.

20.00 FILM Un Crăciun regal Ð FILM Family 2020, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark

(One Royal Holiday)

După ce au salvat o mamă și pe fiul ei dintr-un viscol, Anna află că aceștia aparțin unei familii regale și le prezintă tradițiile ei de Crăciun.

22.00 FILM Nouă pisoi de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Brandon Routh, Kimberley Sustad

(The Nine Kittens of Christmas)

De Crăciun, sarcina presantă de a găsi un cămin pentru niște pisoi drăguți îi reunește pe foștii iubiți Zachary și Marilee, cu efect romantic.

00.00 FILM În rolul principal, Crăciunul Ð FILM Romance 2020, regia: Ali Liebert, distribuţie: Tori Anderson, Victor Zinck Jr, Matthew James Dowden

(Starring Christmas)

Părăsită înainte de Crăciun, celebra actriță Olivia de la Hollywood revine în secret în orașul ei natal, să mănânce prăjiturele și să evite presa.

02.00 Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

03.00 Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

04.00 Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

05.00 Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

vineri
23 decembrie 2022

06.00 FILM Gala de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2017, regia: Paul A Kaufman, distribuţie: Julie Benz, Michael Shanks, Lauren K. Robek

(Christmas Homecoming)

O văduvă de război împreună cu un soldat rănit își reunesc forțele să salveze muzeul militar al orașului cu donații de Crăciun.

08.00 FILM Crăciun la conac Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Philippe Gagnon, distribuţie: Lindy Booth, Justin Bruening, Vlasta Vrana

(Swept Up By Christmas) Episodul 1

Un vânzător de antichități și o menajeră se contrazic în privința schimbărilor la un conac și îl ajută pe proprietar să-și reamintească de Crăciun.

10.00 FILM Crăciunul la Evergreen: Vești cu veselie Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Sean McNamara, distribuţie: Ashley Williams, Jill Wagner, Maggie Lawson

(Christmas In Evergreen: Tidings Of Joy)

Orașul caută o Capsulă a Timpului de Crăciun, iar un autor sceptic vine în Evergreen ca să surprindă într-un articol atmosfera sărbătorească din oraș.

12.00 FILM Haos de Crăciun Ð FILM Romance 2019, regia: Bosede Williams, distribuţie: Kelly Rowland, Thomas Cadrot

(Merry Liddle Christmas)

Când o femeie încearcă să facă în așa el încât familia ei cu probleme să pară perfectă de sărbători, ajunge să se îndrăgostească de vecin.

14.00 FILM Proiect: „Dorința de Crăciun” Ð FILM Romance 2020, regia: John Bradshaw, distribuţie: Armando Alera, Aaron Ashmore, Rebecca Dalton

(Project Christmas Wish)

Profesoara de artă Allie își găsește un job în Echipa lui Moș Crăciun și-l ajută pe văduvul Gordon și pe fiicele sale să se bucure de sărbători.

16.00 FILM Un Crăciun regal Ð FILM Family 2020, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark

(One Royal Holiday)

După ce au salvat o mamă și pe fiul ei dintr-un viscol, Anna află că aceștia aparțin unei familii regale și le prezintă tradițiile ei de Crăciun.

18.00 FILM Crăciunul în meniu Ð FILM Romance 2020, regia: Jake Helgren, distribuţie: Kim Shaw, Clayton James, Cynthia Gibb

(Christmas On The Menu)

Când bucătareasa-șefă Josie creează un meniu de Crăciun pentru bistro-ul mamei ei, intră în conflict cu criticul Tanner. Îi va da o recenzie proastă?

20.00 Premieră FILM Coincidență de Crăciun: Miracolul iubirii Ð FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Katherine Barrell, Alberto Frezza

(A Godwink Christmas: Miracle of Love)

Joy și Eric se cunosc prin serviciul de voluntariat în preajma Crăciunului și găsesc bucuria vieții în ajutorul oferit unei familii nevoiașe.

22.00 Premieră FILM Click: Zapând prin viață Ð FILM Comedy 2006, regia: Frank Coraci, distribuţie: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken

(Click)

Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală.

00.20 FILM Coincidență de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Michael Robison, distribuţie: Kimberley Sustad, Paul Campbell, Kathie Lee Gifford

(Christmas Coincidence)

Soarta zădărnicește iubirea adevărată, când o femeie trebuie să aleagă între iubitul ei avocat axat pe carieră și proprietarul șarmant al unui han.

02.20 Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

03.15 Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

04.10 Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

05.05 Pompierii din Chicago: Trei clopote Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Three Bells) Sezonul 3, Episodul 13

Echipa descoperă mai multe dovezi legate de moartea lui Shay, ceea ce o determină pe sora ei să vină în vizită. Tatăl lui Boden îi cere ajutorul.

sâmbătă
24 decembrie 2022

06.00 FILM Crăciun la castel Ð FILM Romance 2020, regia: Michael Robison, distribuţie: Merritt Patterson, Luke Macfarlane, Jesse Hutch

(Chateau Christmas)

Când pianista Margot revine la Chateau Newhaus în sezonul sărbătorilor, fostul ei iubit o implică în concertul de Crăciun și reapar sentimente vechi.

08.00 FILM Crăciun la moșia Ashford Ð FILM Romance 2017, regia: Mel Damski, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis

(Coming Home for Christmas) Episodul 1

Lizzie Richfield primește slujba de manager imobiliar. Pregătind o locuință de vânzare, Lizzie planifică ultima gală de Crăciun pentru familia Marley.

10.00 FILM Haos de Crăciun Ð FILM Romance 2019, regia: Bosede Williams, distribuţie: Kelly Rowland, Thomas Cadrot

(Merry Liddle Christmas)

Când o femeie încearcă să facă în așa el încât familia ei cu probleme să pară perfectă de sărbători, ajunge să se îndrăgostească de vecin.

12.00 FILM Rivali de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Sam Irvin, distribuţie: Rachel Boston, Wes Brown, Richard Karn

(Check Inn to Christmas)

Julia vine acasă, ca să petreacă sărbătorile cu familia ei, gestionând pensiunea lor, dar se implică într-un conflict de durată cu o afacere rivală.

14.00 FILM Crăciun la Graceland: Acasă de Sărbători Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Adrian Grenier, Kaitlin Doubleday, Sunny Mabrey |

(Christmas at Graceland: Home for the Holidays)

Harper, globe-trotter, revine la Memphis de sărbători și e dădacă pentru Owen, un văduv bogat, așteptând vești despre o slujbă în străinătate.

16.00 Premieră FILM Partener de Ajun Ð FILM Romance 2109, regia: Jake Helgren, distribuţie: Vanessa Lengies, Evan Williams

(A Date By Christmas Eve)

Viața romantică a lui Chelsea o ia razna datorită unei aplicații de întâlniri magică. Va putea să îndrepte lucrurile la timp pentru Crăciun?

18.00 Premieră FILM Magia filmelor de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Robert Vaughn, distribuţie: Holly Deveaux, Drew Seeley

(Christmas Movie Magic)

Magia și romantismul de pe ecran se revarsă în viața reală a scriitoarei Alli, atunci când aceasta face cercetare pentru un clasic de Crăciun.

20.00 FILM Crăciun la conac Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Philippe Gagnon, distribuţie: Lindy Booth, Justin Bruening, Vlasta Vrana

(Swept Up By Christmas) Episodul 1

Un vânzător de antichități și o menajeră se contrazic în privința schimbărilor la un conac și îl ajută pe proprietar să-și reamintească de Crăciun.

22.00 FILM Crăciunul în meniu Ð FILM Romance 2020, regia: Jake Helgren, distribuţie: Kim Shaw, Clayton James, Cynthia Gibb

(Christmas On The Menu)

Când bucătareasa-șefă Josie creează un meniu de Crăciun pentru bistro-ul mamei ei, intră în conflict cu criticul Tanner. Îi va da o recenzie proastă?

00.00 FILM Inelul de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Troy Scott, distribuţie: Nazneen Contractor, David Alpay, Kazumi Evans

(The Christmas Ring) Episodul 1

Reporterița Kendra caută povestea din spatele unui inel antic de căsătorie cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului.

02.00 Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

03.00 Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

04.00 Pompierii din Chicago: Trei clopote Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Three Bells) Sezonul 3, Episodul 13

Echipa descoperă mai multe dovezi legate de moartea lui Shay, ceea ce o determină pe sora ei să vină în vizită. Tatăl lui Boden îi cere ajutorul.

05.00 Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

duminică
25 decembrie 2022

06.00 FILM Coincidență de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Michael Robison, distribuţie: Kimberley Sustad, Paul Campbell, Kathie Lee Gifford

(Christmas Coincidence)

Soarta zădărnicește iubirea adevărată, când o femeie trebuie să aleagă între iubitul ei avocat axat pe carieră și proprietarul șarmant al unui han.

08.00 FILM Crăciunul la Evergreen: Vești cu veselie Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Sean McNamara, distribuţie: Ashley Williams, Jill Wagner, Maggie Lawson

(Christmas In Evergreen: Tidings Of Joy)

Orașul caută o Capsulă a Timpului de Crăciun, iar un autor sceptic vine în Evergreen ca să surprindă într-un articol atmosfera sărbătorească din oraș.

10.00 FILM Crăciun la moșia Ashford Ð FILM Romance 2017, regia: Mel Damski, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis

(Coming Home for Christmas) Episodul 1

Lizzie Richfield primește slujba de manager imobiliar. Pregătind o locuință de vânzare, Lizzie planifică ultima gală de Crăciun pentru familia Marley.

12.00 FILM Magia filmelor de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Robert Vaughn, distribuţie: Holly Deveaux, Drew Seeley

(Christmas Movie Magic)

Magia și romantismul de pe ecran se revarsă în viața reală a scriitoarei Alli, atunci când aceasta face cercetare pentru un clasic de Crăciun.

14.00 FILM Coincidență de Crăciun: Miracolul iubirii Ð FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Katherine Barrell, Alberto Frezza

(A Godwink Christmas: Miracle of Love)

Joy și Eric se cunosc prin serviciul de voluntariat în preajma Crăciunului și găsesc bucuria vieții în ajutorul oferit unei familii nevoiașe.

16.00 Premieră FILM Crăciun regal în Queens Ð FILM Romance 2021, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Megan Park, Julian Morris

(A Royal Queens Christmas)

Un prinț își găsește drumul spre Queens de Crăciun, când o femeie locală îi cere ajutorul la un spectacol de Crăciun pentru copii.

18.00 FILM Un Crăciun vindecător Ð FILM Romance 2020, distribuţie: Lucia Micarelli, Michael Rady

(The Christmas Bow)

După ce un accident îi distruge visele de a deveni o violonistă profesionistă, o tânără reușește să găsească moduri de a-și vindeca trupul și inima.

20.00 FILM Haos de Crăciun Ð FILM Romance 2019, regia: Bosede Williams, distribuţie: Kelly Rowland, Thomas Cadrot

(Merry Liddle Christmas)

Când o femeie încearcă să facă în așa el încât familia ei cu probleme să pară perfectă de sărbători, ajunge să se îndrăgostească de vecin.

22.00 FILM Crăciun la castel Ð FILM Romance 2020, regia: Michael Robison, distribuţie: Merritt Patterson, Luke Macfarlane, Jesse Hutch

(Chateau Christmas)

Când pianista Margot revine la Chateau Newhaus în sezonul sărbătorilor, fostul ei iubit o implică în concertul de Crăciun și reapar sentimente vechi.

00.00 FILM Click: Zapând prin viață Ð FILM Comedy 2006, regia: Frank Coraci, distribuţie: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken

(Click)

Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală.

02.20 Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

03.15 Pompierii din Chicago: Trei clopote Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Three Bells) Sezonul 3, Episodul 13

Echipa descoperă mai multe dovezi legate de moartea lui Shay, ceea ce o determină pe sora ei să vină în vizită. Tatăl lui Boden îi cere ajutorul.

04.10 Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

05.05 Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

luni
26 decembrie 2022

06.00 FILM Rivali de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Sam Irvin, distribuţie: Rachel Boston, Wes Brown, Richard Karn

(Check Inn to Christmas)

Julia vine acasă, ca să petreacă sărbătorile cu familia ei, gestionând pensiunea lor, dar se implică într-un conflict de durată cu o afacere rivală.

08.00 FILM Gustul Crăciunului Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Anni Krueger, Gilles Marini, Nia Vardalos

(Christmas Romance Al Dente) Episodul 1

Natalie află că verișoara ei trebuie să anuleze deschiderea restaurantului ei italian din Ajun de Crăciun și e hotărâtă să-i dea o mână de ajutor.

10.00 FILM Crăciun în munții Blue Ridge Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: David Winning, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres, Christie Burke

(A Blue Ridge Mountain Christmas)

Willow revine în minunatul ei oraș din Virginia să-și ajute sora ei să planifice o nuntă. Trebuie să-l ajute pe David care vrea să uite de trecut.

12.00 FILM Crăciunul lui Sophie Ð FILM Family 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Merritt Patterson, Jon Cor, Luke Roessler

(Picture a Perfect Christmas)

O fotografă vine acasă să aibă grijă de bunica ei și oferă ajutorul unui vecin care are nevoie de el în relația cu tânărul său nepot.

14.00 FILM Crăciunul e în fiecare zi Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: David Weaver, distribuţie: Toni Braxton, Gloria Reuben, Michael Jai White

(Every Day is Christmas)

O directoare care nu are timp pentru dragoste e nevoită să-ți reordoneze prioritățile când trecutul, prezentul și viitorul ei se intersectează.

16.00 FILM Împreună de Crăciun Ð FILM Family 2019, distribuţie: Ali Liebert, Peter Porte

(A Christmas to Cherish)

Se apropie sezonul sărbătorilor, iar Darcy și Aiden încearcă să salveze centrul lor cultural care urmează să fie închis.

18.00 FILM Coincidențe de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Cindy Busby, Benjamin Hollingsworth, Kathie Lee Gifford

(Another Christmas Coincidence) Episodul 1

Un bărbat și o femeie care se tot întâlnesc întâmplător în timpul sărbătorilor învață să-și îmbine noua atracție cu viețile profesionale complicate.

20.00 FILM E timpul să venim acasă Ð FILM Romance 2020, regia: David Winning, distribuţie: Lacey Chabert, Stephen Huszar, Lini Evans

(Time for Us to Come Home) Episodul 1

Cinci oaspeți primesc o invitație misterioasă la un han să serbeze Crăciunul, dar Sarah descoperă că un eveniment din trecut îi poate conecta.

22.00 FILM Coincidență de Crăciun: Miracolul iubirii Ð FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Katherine Barrell, Alberto Frezza

(A Godwink Christmas: Miracle of Love)

Joy și Eric se cunosc prin serviciul de voluntariat în preajma Crăciunului și găsesc bucuria vieții în ajutorul oferit unei familii nevoiașe.

00.00 FILM Clopoței de Crăciun Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Emilie Ullerup, Josh Kelly, Mark Humphrey

(Christmas Bells are Ringing)

O fotografă apelează la un vechi prieten să o ajute să termine la timp o comandă mare de fotografii de Crăciun.

02.00 Pompierii din Chicago: Trei clopote Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Three Bells) Sezonul 3, Episodul 13

Echipa descoperă mai multe dovezi legate de moartea lui Shay, ceea ce o determină pe sora ei să vină în vizită. Tatăl lui Boden îi cere ajutorul.

03.00 Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

04.00 Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

05.00 Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

marţi
27 decembrie 2022

06.00 FILM Împreună de Crăciun Ð FILM Family 2019, distribuţie: Ali Liebert, Peter Porte

(A Christmas to Cherish)

Se apropie sezonul sărbătorilor, iar Darcy și Aiden încearcă să salveze centrul lor cultural care urmează să fie închis.

08.00 FILM E timpul să venim acasă Ð FILM Romance 2020, regia: David Winning, distribuţie: Lacey Chabert, Stephen Huszar, Lini Evans

(Time for Us to Come Home) Episodul 1

Cinci oaspeți primesc o invitație misterioasă la un han să serbeze Crăciunul, dar Sarah descoperă că un eveniment din trecut îi poate conecta.

10.00 FILM Gustul Crăciunului Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Anni Krueger, Gilles Marini, Nia Vardalos

(Christmas Romance Al Dente) Episodul 1

Natalie află că verișoara ei trebuie să anuleze deschiderea restaurantului ei italian din Ajun de Crăciun și e hotărâtă să-i dea o mână de ajutor.

12.00 FILM Clopoței de Crăciun Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Emilie Ullerup, Josh Kelly, Mark Humphrey

(Christmas Bells are Ringing)

O fotografă apelează la un vechi prieten să o ajute să termine la timp o comandă mare de fotografii de Crăciun.

14.00 FILM Amintiri de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Christina Milian, Mark Taylor, Jaime M. Callica

(Memories of Christmas)

Noelle află că regretata ei mamă l-a angajat pe David să decoreze casa pe care a moștenit-o.

16.00 FILM Cântecul nostru de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Brendan Hines, Alicia Witt, Karen Kruper

(Our Christmas Love Song)

Melody Jones, vedetă de muzică country, e acuzată că a plagiat melodia lansată de sărbători. Marcată, revine acasă și se întâlnește cu un fost iubit.

18.00 FILM Crăciun regal în Queens Ð FILM Romance 2021, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Megan Park, Julian Morris

(A Royal Queens Christmas)

Un prinț își găsește drumul spre Queens de Crăciun, când o femeie locală îi cere ajutorul la un spectacol de Crăciun pentru copii.

20.00 Premieră FILM Un Crăciun cu blăniță Ð FILM Romance 2021, regia: Dylan Vox, distribuţie: Kristi Murdock, Jonathan Stoddard

(A Furry Little Christmas)

Un veterinar dintr-o metropolă se îndrăgostește de o doctoriță din Vermont, când își propune să recreeze un Crăciun ca la New York în orașul ei natal.

22.00 FILM Crăciunul lui Sophie Ð FILM Family 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Merritt Patterson, Jon Cor, Luke Roessler

(Picture a Perfect Christmas)

O fotografă vine acasă să aibă grijă de bunica ei și oferă ajutorul unui vecin care are nevoie de el în relația cu tânărul său nepot.

00.00 FILM Rivali de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Sam Irvin, distribuţie: Rachel Boston, Wes Brown, Richard Karn

(Check Inn to Christmas)

Julia vine acasă, ca să petreacă sărbătorile cu familia ei, gestionând pensiunea lor, dar se implică într-un conflict de durată cu o afacere rivală.

02.00 Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

03.00 Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

04.00 Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

05.00 Pompierii din Chicago: Îți iert orice Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Forgive You Anything) Sezonul 3, Episodul 17

Severide e vizitat de un vechi prieten care își încearcă norocul, dorind să revină la secția de pompieri. Mouch înfruntă teama de a-și vedea copilul.

miercuri
28 decembrie 2022

06.00 FILM Crăciun în munții Blue Ridge Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: David Winning, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres, Christie Burke

(A Blue Ridge Mountain Christmas)

Willow revine în minunatul ei oraș din Virginia să-și ajute sora ei să planifice o nuntă. Trebuie să-l ajute pe David care vrea să uite de trecut.

08.00 FILM Clopoței de Crăciun Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Emilie Ullerup, Josh Kelly, Mark Humphrey

(Christmas Bells are Ringing)

O fotografă apelează la un vechi prieten să o ajute să termine la timp o comandă mare de fotografii de Crăciun.

10.00 FILM Crăciunul e în fiecare zi Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: David Weaver, distribuţie: Toni Braxton, Gloria Reuben, Michael Jai White

(Every Day is Christmas)

O directoare care nu are timp pentru dragoste e nevoită să-ți reordoneze prioritățile când trecutul, prezentul și viitorul ei se intersectează.

12.00 FILM Cântecul nostru de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Brendan Hines, Alicia Witt, Karen Kruper

(Our Christmas Love Song)

Melody Jones, vedetă de muzică country, e acuzată că a plagiat melodia lansată de sărbători. Marcată, revine acasă și se întâlnește cu un fost iubit.

14.00 FILM Scrisoarea de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Ashley Newbrough, Tilky Jones, ChantŽ Bowser

(Christmas Love Letter)

Amalie Hess primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun și se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului.

16.00 FILM Un Crăciun sub stele Ð FILM Romance 2020, regia: Gary Yates, distribuţie: Kimberley Sustad, Paul Campbell, Darren Martens

(Christmas By Starlight)

Ca să salveze restaurantul familiei de la demolare, avocata Annie face o înțelegere ascunsă cu moștenitorul dezvoltatorului imobiliar.

18.00 FILM Un ajutor de Sărbători Ð FILM Comedy 2019, regia: Brian Herzlinger, distribuţie: Sarah Drew, Ryan McPartlin, Lesley Ann Warren

(Twinkle All the Way)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

20.00 FILM Amintiri de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Christina Milian, Mark Taylor, Jaime M. Callica

(Memories of Christmas)

Noelle află că regretata ei mamă l-a angajat pe David să decoreze casa pe care a moștenit-o.

22.00 FILM Împreună de Crăciun Ð FILM Family 2019, distribuţie: Ali Liebert, Peter Porte

(A Christmas to Cherish)

Se apropie sezonul sărbătorilor, iar Darcy și Aiden încearcă să salveze centrul lor cultural care urmează să fie închis.

00.00 FILM Coincidențe de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Cindy Busby, Benjamin Hollingsworth, Kathie Lee Gifford

(Another Christmas Coincidence) Episodul 1

Un bărbat și o femeie care se tot întâlnesc întâmplător în timpul sărbătorilor învață să-și îmbine noua atracție cu viețile profesionale complicate.

02.00 Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

03.00 Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

04.00 Pompierii din Chicago: Îți iert orice Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Forgive You Anything) Sezonul 3, Episodul 17

Severide e vizitat de un vechi prieten care își încearcă norocul, dorind să revină la secția de pompieri. Mouch înfruntă teama de a-și vedea copilul.

05.00 Pompierii din Chicago: Neobosit, necondiționat Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: David Eigenberg, Taylor Kinney, Charlie Barnett

(Chicago Fire: Forgiving, Relentless, Unconditional) Sezonul 3, Episodul 18

Când Herrmann salvează un copil mic din flăcări, circumstanțele suspecte ale incidentului îl fac să-i caute tatăl, cerându-i niște răspunsuri.

joi
29 decembrie 2022

06.00 FILM Gustul Crăciunului Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Anni Krueger, Gilles Marini, Nia Vardalos

(Christmas Romance Al Dente) Episodul 1

Natalie află că verișoara ei trebuie să anuleze deschiderea restaurantului ei italian din Ajun de Crăciun și e hotărâtă să-i dea o mână de ajutor.

08.00 FILM Coincidențe de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Cindy Busby, Benjamin Hollingsworth, Kathie Lee Gifford

(Another Christmas Coincidence) Episodul 1

Un bărbat și o femeie care se tot întâlnesc întâmplător în timpul sărbătorilor învață să-și îmbine noua atracție cu viețile profesionale complicate.

10.00 FILM Crăciunul lui Sophie Ð FILM Family 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Merritt Patterson, Jon Cor, Luke Roessler

(Picture a Perfect Christmas)

O fotografă vine acasă să aibă grijă de bunica ei și oferă ajutorul unui vecin care are nevoie de el în relația cu tânărul său nepot.

12.00 FILM Crăciun în munții Blue Ridge Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: David Winning, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres, Christie Burke

(A Blue Ridge Mountain Christmas)

Willow revine în minunatul ei oraș din Virginia să-și ajute sora ei să planifice o nuntă. Trebuie să-l ajute pe David care vrea să uite de trecut.

14.00 FILM Un ajutor de Sărbători Ð FILM Comedy 2019, regia: Brian Herzlinger, distribuţie: Sarah Drew, Ryan McPartlin, Lesley Ann Warren

(Twinkle All the Way)

Doi părinți singuri ai unor fete devin apropiați după ce fiecare contribuie la proiectul celuilalt – Cadence, cu o nuntă, Henry, cu o petrecere VIP.

16.00 FILM Scrisoarea de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Ashley Newbrough, Tilky Jones, ChantŽ Bowser

(Christmas Love Letter)

Amalie Hess primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun și se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului.

18.00 FILM Un Crăciun sub stele Ð FILM Romance 2020, regia: Gary Yates, distribuţie: Kimberley Sustad, Paul Campbell, Darren Martens

(Christmas By Starlight)

Ca să salveze restaurantul familiei de la demolare, avocata Annie face o înțelegere ascunsă cu moștenitorul dezvoltatorului imobiliar.

20.00 FILM Cântecul nostru de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Brendan Hines, Alicia Witt, Karen Kruper

(Our Christmas Love Song)

Melody Jones, vedetă de muzică country, e acuzată că a plagiat melodia lansată de sărbători. Marcată, revine acasă și se întâlnește cu un fost iubit.

22.00 FILM Crăciun regal în Queens Ð FILM Romance 2021, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Megan Park, Julian Morris

(A Royal Queens Christmas)

Un prinț își găsește drumul spre Queens de Crăciun, când o femeie locală îi cere ajutorul la un spectacol de Crăciun pentru copii.

00.00 FILM E timpul să venim acasă Ð FILM Romance 2020, regia: David Winning, distribuţie: Lacey Chabert, Stephen Huszar, Lini Evans

(Time for Us to Come Home) Episodul 1

Cinci oaspeți primesc o invitație misterioasă la un han să serbeze Crăciunul, dar Sarah descoperă că un eveniment din trecut îi poate conecta.

02.00 Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

03.00 Pompierii din Chicago: Îți iert orice Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Forgive You Anything) Sezonul 3, Episodul 17

Severide e vizitat de un vechi prieten care își încearcă norocul, dorind să revină la secția de pompieri. Mouch înfruntă teama de a-și vedea copilul.

04.00 Pompierii din Chicago: Neobosit, necondiționat Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: David Eigenberg, Taylor Kinney, Charlie Barnett

(Chicago Fire: Forgiving, Relentless, Unconditional) Sezonul 3, Episodul 18

Când Herrmann salvează un copil mic din flăcări, circumstanțele suspecte ale incidentului îl fac să-i caute tatăl, cerându-i niște răspunsuri.

05.00 Pompierii din Chicago: Eu sunt Apocalipsa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: I Am The Apocalypse) Sezonul 3, Episodul 19

Echipa transportă victimele unei scurgeri de gaz la Chicago Med, dar spitalul e închis, după ce un pacient pretinde că e purtătorul unui virus mortal.

vineri
30 decembrie 2022

06.00 FILM Crăciunul lui Sophie Ð FILM Family 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Merritt Patterson, Jon Cor, Luke Roessler

(Picture a Perfect Christmas)

O fotografă vine acasă să aibă grijă de bunica ei și oferă ajutorul unui vecin care are nevoie de el în relația cu tânărul său nepot.

08.00 FILM Scrisoarea de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Ashley Newbrough, Tilky Jones, ChantŽ Bowser

(Christmas Love Letter)

Amalie Hess primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun și se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului.

10.00 FILM Amintiri de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Christina Milian, Mark Taylor, Jaime M. Callica

(Memories of Christmas)

Noelle află că regretata ei mamă l-a angajat pe David să decoreze casa pe care a moștenit-o.

12.00 FILM Crăciunul e în fiecare zi Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: David Weaver, distribuţie: Toni Braxton, Gloria Reuben, Michael Jai White

(Every Day is Christmas)

O directoare care nu are timp pentru dragoste e nevoită să-ți reordoneze prioritățile când trecutul, prezentul și viitorul ei se intersectează.

14.00 FILM Un Crăciun sub stele Ð FILM Romance 2020, regia: Gary Yates, distribuţie: Kimberley Sustad, Paul Campbell, Darren Martens

(Christmas By Starlight)

Ca să salveze restaurantul familiei de la demolare, avocata Annie face o înțelegere ascunsă cu moștenitorul dezvoltatorului imobiliar.

16.00 FILM Crăciun în munții Blue Ridge Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: David Winning, distribuţie: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres, Christie Burke

(A Blue Ridge Mountain Christmas)

Willow revine în minunatul ei oraș din Virginia să-și ajute sora ei să planifice o nuntă. Trebuie să-l ajute pe David care vrea să uite de trecut.

18.00 FILM Un Crăciun cu blăniță Ð FILM Romance 2021, regia: Dylan Vox, distribuţie: Kristi Murdock, Jonathan Stoddard

(A Furry Little Christmas)

Un veterinar dintr-o metropolă se îndrăgostește de o doctoriță din Vermont, când își propune să recreeze un Crăciun ca la New York în orașul ei natal.

20.00 Premieră FILM Director de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Jonathan Wright, distribuţie: Marisol Nichols, Paul Greene

(Christmas CEO)

Încercând să fuzioneze mica ei firmă de jucării cu una mult mai mare, directoarea trebuie să-l convingă pe fostul ei partener să semneze.

22.00 FILM Clopoței de Crăciun Ð FILM Romance 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Emilie Ullerup, Josh Kelly, Mark Humphrey

(Christmas Bells are Ringing)

O fotografă apelează la un vechi prieten să o ajute să termine la timp o comandă mare de fotografii de Crăciun.

00.00 FILM Gustul Crăciunului Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Anni Krueger, Gilles Marini, Nia Vardalos

(Christmas Romance Al Dente) Episodul 1

Natalie află că verișoara ei trebuie să anuleze deschiderea restaurantului ei italian din Ajun de Crăciun și e hotărâtă să-i dea o mână de ajutor.

02.00 Pompierii din Chicago: Îți iert orice Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Forgive You Anything) Sezonul 3, Episodul 17

Severide e vizitat de un vechi prieten care își încearcă norocul, dorind să revină la secția de pompieri. Mouch înfruntă teama de a-și vedea copilul.

03.00 Pompierii din Chicago: Neobosit, necondiționat Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: David Eigenberg, Taylor Kinney, Charlie Barnett

(Chicago Fire: Forgiving, Relentless, Unconditional) Sezonul 3, Episodul 18

Când Herrmann salvează un copil mic din flăcări, circumstanțele suspecte ale incidentului îl fac să-i caute tatăl, cerându-i niște răspunsuri.

04.00 Pompierii din Chicago: Eu sunt Apocalipsa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: I Am The Apocalypse) Sezonul 3, Episodul 19

Echipa transportă victimele unei scurgeri de gaz la Chicago Med, dar spitalul e închis, după ce un pacient pretinde că e purtătorul unui virus mortal.

05.00 Pompierii din Chicago: Știi unde mă găsești Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Know Where To Find Me) Sezonul 3, Episodul 20

Mills se străduiește să salveze victima grav rănită a unui accident rutier. Hermann, Otis și Cruz se pregătesc să joace într-un campionat de hochei.

sâmbătă
31 decembrie 2022

06.00 FILM Coincidențe de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Cindy Busby, Benjamin Hollingsworth, Kathie Lee Gifford

(Another Christmas Coincidence) Episodul 1

Un bărbat și o femeie care se tot întâlnesc întâmplător în timpul sărbătorilor învață să-și îmbine noua atracție cu viețile profesionale complicate.

08.00 FILM Împreună de Crăciun Ð FILM Family 2019, distribuţie: Ali Liebert, Peter Porte

(A Christmas to Cherish)

Se apropie sezonul sărbătorilor, iar Darcy și Aiden încearcă să salveze centrul lor cultural care urmează să fie închis.

10.00 FILM Scrisoarea de Crăciun Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Dami‡n Romay, distribuţie: Ashley Newbrough, Tilky Jones, ChantŽ Bowser

(Christmas Love Letter)

Amalie Hess primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun și se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului.

12.00 FILM Amintiri de Crăciun Ð FILM Drama 2018, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Christina Milian, Mark Taylor, Jaime M. Callica

(Memories of Christmas)

Noelle află că regretata ei mamă l-a angajat pe David să decoreze casa pe care a moștenit-o.

14.00 FILM Director de Crăciun Ð FILM Romance 2021, regia: Jonathan Wright, distribuţie: Marisol Nichols, Paul Greene

(Christmas CEO)

Încercând să fuzioneze mica ei firmă de jucării cu una mult mai mare, directoarea trebuie să-l convingă pe fostul ei partener să semneze.

16.00 FILM E timpul să venim acasă Ð FILM Romance 2020, regia: David Winning, distribuţie: Lacey Chabert, Stephen Huszar, Lini Evans

(Time for Us to Come Home) Episodul 1

Cinci oaspeți primesc o invitație misterioasă la un han să serbeze Crăciunul, dar Sarah descoperă că un eveniment din trecut îi poate conecta.

18.00 FILM Cântecul nostru de Crăciun Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Brendan Hines, Alicia Witt, Karen Kruper

(Our Christmas Love Song)

Melody Jones, vedetă de muzică country, e acuzată că a plagiat melodia lansată de sărbători. Marcată, revine acasă și se întâlnește cu un fost iubit.

20.00 FILM Un sărut la miezul nopții Ð FILM Romantic Drama 2018, regia: JB Sugar, distribuţie: Aubrey Arnason, Jason Cermak, Ava Grace Cooper

(A Midnight Kiss)

O organizatoare de petreceri apelează la ajutorul prietenului fratelui ei pentru a planifica o gală de Anul Nou.

22.00 FILM O promisiune de Anul Nou Ð FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year's Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.  

00.00 FILM Un Crăciun cu blăniță Ð FILM Romance 2021, regia: Dylan Vox, distribuţie: Kristi Murdock, Jonathan Stoddard

(A Furry Little Christmas)

Un veterinar dintr-o metropolă se îndrăgostește de o doctoriță din Vermont, când își propune să recreeze un Crăciun ca la New York în orașul ei natal.

02.00 Pompierii din Chicago: Neobosit, necondiționat Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: David Eigenberg, Taylor Kinney, Charlie Barnett

(Chicago Fire: Forgiving, Relentless, Unconditional) Sezonul 3, Episodul 18

Când Herrmann salvează un copil mic din flăcări, circumstanțele suspecte ale incidentului îl fac să-i caute tatăl, cerându-i niște răspunsuri.

03.00 Pompierii din Chicago: Eu sunt Apocalipsa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: I Am The Apocalypse) Sezonul 3, Episodul 19

Echipa transportă victimele unei scurgeri de gaz la Chicago Med, dar spitalul e închis, după ce un pacient pretinde că e purtătorul unui virus mortal.

04.00 Pompierii din Chicago: Știi unde mă găsești Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Know Where To Find Me) Sezonul 3, Episodul 20

Mills se străduiește să salveze victima grav rănită a unui accident rutier. Hermann, Otis și Cruz se pregătesc să joace într-un campionat de hochei.

05.00 Pompierii din Chicago: Îi spuneam Bombonica Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: We Called Her Jellybean) Sezonul 3, Episodul 21

Într-un episod crossover, serg. Benson de la brigada specială e chemat când un incendiu pare să fie asociat cu un caz nerezolvat de viol din New York.



Niciun comentariu despre subiectul „Diva - Programul și recomandările lunii decembrie 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile