luni, 28 noiembrie 2022

Eurosport va transmite Campionatul Mondial de Atletism în 2023

Eurosport va difuza Campionatul Mondial de Atletism din 2023 în peste 45 de țări din toată Europa (acordul exclude regiunea nordică – Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia). Pregătirile pentru Jocurile Olimpice de Vară din 2024 de la Paris continuă pe platformele Eurosport, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Televiziune - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Eurosport va difuza Campionatului Mondial de Atletism de anul viitor de la Budapesta. Astfel, milioane de fani ai sportului vor avea șansa de a-și vedea sportivii preferați din atletism în acțiune cu un an înainte de Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din 2024.

Eurosport a încheiat un acord cu deținătorii drepturilor World Athletics, Eurovision Sport și ESPN, pentru a difuza evenimentul de opt zile de anul viitor la Eurosport 1, Eurosport 2 și în aplicația Eurosport, în cadrul unui parteneriat non-exclusiv în peste 45 de țări din toată Europa (acordul exclude regiunea nordică – Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia).

Deținătorul recordului mondial la săritura cu prăjina, Armand Duplantis, entuziasmantul trio jamaican de la sprint, Elaine Thompson-Herah, Shelly-Ann Fraser-Pryce și Shericka Jackson, precum și campionul olimpic la 400 m garduri, Karsten Warholm, urmează să participe la Campionatul Mondial de Atletism de la Budapesta din 2023, Eurosport continuând să povestească despre unele dintre cele mai importante evenimente din lume pe tot parcursul anului.

Trojan Paillot, Warner Bros. Discovery Vice President, Sports Rights Acquisitions and Syndication, a spus: „Ne mândrim să fim parteneri de încredere ai federațiilor mai multor sporturi. Prin televiziunile și platformele noastre avem o capacitate neegalată de a extinde transmisiunile către cel mai numeros public posibil prin acoperirea noastră vastă la nivel internațional, oferind spectatorilor mai multe modalități de a se implica în sporturile pe care le iubesc. Ambiția noastră este să spunem poveștile celor mai mari atleți ai lumii pe tot parcursul anului, inclusiv încercările lor de a concura la cele mai importante evenimente, inclusiv Campionatul Mondial de Atletism și Jocurile Olimpice. Suntem încântați că ne putem valorifica abilitatea de a povesti și acoperirea vastă pentru a pune în lumină Campionatul Mondial de Atletism, ajutând la o creștere și mai mare a nivelului de conștientizare a sportului și a atleților săi, pe măsură ce ne pregătim pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Sebastian Coe, Președinte World Athletics, a spus: „Sunt încântat să urez bun-venit Eurosport la revenirea sa în portofoliul de mare impact al partenerilor noștri de difuzare a Campionatului Mondial. Eurosport are o tradiție îndelungată în a oferi o acoperire remarcabilă a atletismului și acest acord va fi bine-venit pentru fanii noștri din toată Europa, deoarece le va oferi și mai multe oportunități de a urmări fiecare moment uimitor al Campionatului Mondial de Atletism de la Budapesta din 2023. Nu am nicio îndoială că acest acord ne va ajuta să ducem la capăt strategia noastră de dezvoltare a acestui sportului.

Campionatul Mondial de Atletism din 2023 va avea loc la noul Centru Național de Atletism din Budapesta în perioada 19-27 august 2023, fiind prima dată când evenimentul are loc în Europa Centrală. Eurovision Sport și ESPN dețin și distribuie împreună drepturile media ale World Athletics în Europa și Africa pentru 2023.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport va transmite Campionatul Mondial de Atletism în 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile