vineri, 11 noiembrie 2022

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D si Radio Impuls, premiat aseară la Gala Forbes Life Awards pentru “Leadership în televiziune”

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls, a primit aseară distincţia “Leadership în televiziune” la Gala Forbes Life Awards organizată de prestigioasa publicație Forbes, anunță televiziunea Kanal D printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

 
Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D - Imagine remisă în comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

"Premiul este încă o recunoaștere importantă succesului Kanal D, care a fost posibil printr-o strategie de business coerentă, precum şi prin intermediul unui leadership performant, care a pus mereu preţ pe oameni", se precizează in comunicat.

E o onoare să primesc această distincţie, e o reconfirmare a faptului că ceea ce facem este important şi vizibil. Acest premiu a venit într-o zi cu totul specială pentru mine şi echipa mea. Dogan Media International a obţinut aprobarea pentru preluarea licenţei audiovizuale a serviciului de programe Bucureşti TV, care va fi rebrenduit în noul Kanal D2. De asemenea, a primit şi aprobarea pentru preluarea de noi licenţe pentru Radio Impuls. În cei 15 ani de când suntem pe piaţa media am demonstrat că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi ne dorim să facem lucruri extraordinare în continuare. Îi mulţumesc echipei mele pentru toată dedicarea din aceşti ani; fără oamenii Kanal D, succesul nu ar fi fost posibil”, a declarat Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

Cristina Sava, Director de Comunicare şi Marketing Kanal D - Imagine remisă în comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

"La eveniment s-au aflat personalităţi din diferite domenii, oameni de business, care au făcut lucruri remarcabile în domeniile în care activează. Printre aceştia s-au numărat şi Cristina Sava, Director de Comunicare şi Marketing Kanal D, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, şi Simona Pătruleasa, prezentatoarea Ştirilor Kanal D matinale", mai precizează Kanal D.

Simona Pătruleasa, Denise Rifai și Cristina Sava - Imagine remisă în comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

Distincția a fost primită într-o zi specială pentru întreaga echipă Kanal D. Dogan Media International a obtinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale a serviciului de programe Bucuresti TV, care va fi redenumit ]n noul Kanal D2. De asemenea, Radio Impuls a primit aprobarea preluării de noi licente, Kanal D2 şi noile licenţe radio reprezenând un un pas strategic pentru Dogan Media International.

"La 15 ani de la lansare, graţie unui leadership performant şi unei echipe creative, Kanal D este una dintre cele mai apreciate televiziuni, cu un public eterogen. Staţia se află în top trei televiziuni generaliste din România, de multe ori situându-se pe prima şi pe a doua poziţie, în Prime Time, cat si în Day Time, pe toate targeturile monitorizate. În continuare publicul va avea parte de programe atractive prin intermediul celor trei componente puternice ale Grupului Dogan Media International: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls) şi Digital", se mai precizează în comunicatul de presă.


Niciun comentariu despre subiectul „Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D si Radio Impuls, premiat aseară la Gala Forbes Life Awards pentru “Leadership în televiziune””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile