vineri, 2 decembrie 2022

Discovery celebrează India cu o emisiune exclusivă: „India: 75 de ani de independență”

Această emisiune specială alcătuită din șase episoade va fi difuzată pe rețeaua de canale Discovery în peste 140 de țâri, inclusiv India, Japonia, Singapore, Franța, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Brazilia, Iran și Kenya, printre multe altele, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Amitabh Bachchan va fi naratorul emisiunii „India: 75 de ani de independență” - Imagine remisă în comunicat de către Discovery România pentru publicare pe HD Satelit


India celebrează Azadi Ka Amrit Mahotsav cu ocazia împlinirii a 75 de ani de independență, iar Discovery comemorează bogata moștenire a țării, inovația și minunile contemporane care au condus către progresul puternic al națiunii, prin intermediul unei noi emisiuni.

India: 75 de ani de independență, are premiera în România pe 3 decembrie. Narată de legenda de la Bollywood Amitabh Bachchan, care este și ambasadorul campaniei Incredible India, emisiunea spune o poveste despre moștenirea Indiei prin contribuția mai multor personalități și lideri stimați.

Abordând o mare varietate de subiecte, seria unică de șase episoade oferă o perspectivă aprofundată asupra evoluției, influențelor și realizărilor națiunii pe parcursul ultimilor 75 de ani, de la progresul în știință și tehnologie și ambițioasele misiuni spațiale de succes, până la lumea cinematografiei, care nu doar delectează, ci și inspiră. De la fascinantele povești despre credință găsite în toată țara, până la cultura gastronomică diversă adorată în jurul lumii – aceasta este India ultimilor 75 de ani, o țară care și-a făcut simțită prezența la nivel mondial încet, dar sigur. Prezentând o colecție extinsă de filmări istorice, emisiunea include și declarațiile unei înșiruiri stelare de personalități respectate și experți în domeniu.

Arjun Nohwar, General Manager - South Asia, Warner Bros. Discovery, a spus: „Cu ocazia celebrării a 75 de ani de independență a Indiei, această nouă emisiune comemorativă reflectă angajamentul Discovery de a aduce la viață povești unice care inspiră. Suntem mândri să lucrăm cu emblematicul Amitabh Bachchan pentru a duce publicul într-o călătorie vibrantă prin India, surprinzând etosul națiunii, cultura sa diversă și spiritul poporului său.”

India: 75 de ani de independență va avea premiera în România la Discovery Channel pe 3 decembrie. Episoadele vor fi difuzate săptămânal, sâmbăta, la ora 21:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery celebrează India cu o emisiune exclusivă: „India: 75 de ani de independență””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile