duminică, 18 decembrie 2022

Eurosport Player se va închide pe 13 ianuarie 2023

Platforma a anunțat că EurosportPlayer.com și aplicația Eurosport Player vor fi închise pe 13 ianuarie 2023. Pentru abonații noi, discovery+ ar fi un serviciu de streaming care oferă acces la conținut sportiv interesant. Însă momentan, discovery+ nu este disponibil in România, unde sunt oferite alte opțiuni, detaliate mai jos.

Mingi de tenis - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Serviciul Eurosport Player va înceta să mai existe, dar același conținut premium de sport va continua să existe pe Eurosport.ro și prin aplicația Eurosport.

Platforma a afișat un mesaj, inclusiv în limba română, care anunță: "Pregătește-te să îți iei la revedere de la Eurosport Player pe 13 ianuarie 2023. Dar nu este finalul sporturilor tale preferate! Poți continua să te bucuri de același conținut premium care îți place prin intermediul Eurosport.ro și al aplicației Eurosport app pe aceleași dispozitive pe care obișnuiai să urmărești Eurosport Player".

Cei care s-au abonat prin EurosportPlayer.com, prin Eurosport.ro sau prin aplicația Eurosport vor putea utiliza aceleași date de logare (nume de utilizator și parolă) în aplicația Eurosport si pe Eurosport.ro. 

Celor care s-au abonat prin aplicația Eurosport Player, abonamentul le va expira la data viitoarei plăți și vor putea să se reaboneze ulterior prin Eurosport.ro sau prin aplicația Eurosport. Pentru a evita deținerea simultană de două abonamente Eurosport, compania recomandă reabonarea doar după expirarea abonamentului actual la Eurosport Player. 

Modalitatea de abonare actuală este afișată și în "Contul meu" și pe factură".


Un comentariu despre subiectul „Eurosport Player se va închide pe 13 ianuarie 2023”:
Anonim

O decizie normală. Audiența scăzută i-a determinat să își refacă strategia.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile