luni, 5 decembrie 2022

Jocul de bază SIMS 4 este gratuit - Download gratis

Dacă nu ați aflat încă, merită remarcat că jocul Sims 4 (versiunea de bază) a devenit permanent gratuit. Desigur, există numeroasele expansiuni și kituri disponibile pentru The Sims 4 care pot fi cumpărate, dar  jocul de bază este Free 2 Play din 18 octombrie 2022.

Controler de gaming - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Deci veți putea descărca gratuit jocul de bază complet The Sims 4 pe PC și console, dar va trebui să plătiți în continuare pentru orice expansiuni pe care le doriți. Puteți descărca gratuit The Sims 4 prin aplicația EA, Steam și Origin, iar utilizatorii de console pot descarcă jocul din magazinele dedicate acelor console. Deci jocul a trecut la un model free-to-play, monetizat prin achiziționarea diferitelor pachete de conținut descărcabil care au fost dezvoltate de la lansarea sa.

Dacă jucați prin EA Play sau EA Play Pro, veți putea revendica The Sims 4 EA Play Edition, care include expansiunea Get to Work. Abonații EA Play Pro pot obține ediția EA Play Pro, care vine și cu expansiunea Get to Work, precum și cu pachetul de obiecte pentru copii.

Jocul a fost lansat în anul 2014, așa că îndrăznim să spunem că fanii Sims l-au jucat deja. Dar pentru toți ceilalți jucători, este momentul perfect să îl încerce. Veriunea de bază a Sims 4 este free-to-play permanent pe PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X.

Dacă ați cumpărat deja jocul, veți putea revendica nou lansatul Desert Luxe Kit, ca un cadou gratuit, care include mobilier tematic inspirat din peisajul deșertic.

Având în vedere că de fapt franciza Sims s-a bazat în mare măsură pe pachetele de expansiune, chiar și în zilele de dinainte ca DLC-ul să devină ceva obișnuit, trecerea la un model free-to-play este de înțeles.

Unii fani au crezut că decizia ar putea însemna sfârșitul drumului pentru The Sims 4, dar se pare că situația este alta.

Într-o postare pe blog, EA a precizat că „echipa noastră este dedicată mai mult decât oricand dezvoltării de experiențe noi și semnificative pentru The Sims 4 și vom continua să dezvoltăm și să lansăm pachete, kituri și altele în viitorul apropiat”.


Ce este Sims 4?

The Sims 4 este un joc de simulare socială dezvoltat de Maxis și publicat de Electronic Arts. Este al patrulea titlu major din seria The Sims și este continuarea The Sims 3 (2009). Jocul a fost lansat în America de Nord pe 2 septembrie 2014 pentru Microsoft Windows. O versiune macOS a fost lansată în februarie 2015, iar versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One au fost lansate în noiembrie 2017. 

La fel ca titlurile anterioare din serie, The Sims 4 le permite jucătorilor să creeze și să îmbrace personaje, să construiască și să le furnizeze case și să le simuleze viața de zi cu zi. Jocul introduce un motor de joc personalizat nou dezvoltat, cu instrumente îmbunătățite de creare a personajelor și de construire a casei, precum și o simulare mai profundă în joc, cu noi sisteme emotive și de personalitate pentru personajele din joc.

Dezvoltarea The Sims 4 a început ca un titlu online multiplayer, dar planurile au fost schimbate către o experiență pentru un singur jucător, după lansărea SimCity de la Maxis, în 2013. Sims 4 a avut succes comercial important, fiind în topul jocurilor video în anul 2014. Acaparase 36 de milioane de jucători din întreaga lume pană în anul 2021. 

Dezvoltarea jocului a fost susținută cu numeroase pachete de conținut descărcabil cu plată, mai exact 12 pachete de expansiune, 12 pachete de jocuri și mai multe pachete și truse de obiecte. Cel mai recent pachet de expansiune, The Sims 4: Anii de liceu, a fost lansat pe 28 iulie 2022. De asemenea, au fost lansate actualizări gratuite de conținut care introduc și extind funcții majore, cum ar fi piscine, mai multe opțiuni de personalizare a personajelor, mai multe instrumente de construcție și scenarii de joc.

Jocul de baza poate fi descărcat gratuit de AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Jocul de bază SIMS 4 este gratuit - Download gratis”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile