luni, 16 ianuarie 2023

Antena Play va difuza semifinalele și finala Taça da Liga (Cupa Ligii Portugaliei)

Cei mai buni jucători din fotbalul portughez se vor confrunta în Cupa Ligii Portugaliei în "Final Four": semifinalele acestei competiții, precum și finala vor fi disponibile online în direct la Antena PLAY, în datele calendaristice de 24 ianuarie (Arouca – Sporting Lisabona, la ora 21:45) și 25 ianuarie 2023 (FC Porto – Academico Viseu, la ora 21:45), respectiv 28 ianuarie 2023 (la ora 21:45). Final FOUR va fi disponibil exclusiv la Antena Play.



Taça da Liga, cunoscută în afara Portugaliei ca și Cupa Ligii Portugheze, este o competiție anuală de fotbal pentru cluburi organizată de Liga Portuguesa de Futebol Profissional pentru echipele din Primeira Liga și Liga Portugal 2. Final FOUR este a patra Faza a compentitiei, cea eliminatorie. Semifinalele și finala sunt jucate ca meciuri pe un teren neutru.

Anterior, Antena Play a anunțat că difuzează meciuri și din Cupa Franței. Detalii găsiți AICI.

Platforma de streaming Antena Play este disponibilă nu doar pe dispozitive mobile și computere, ci si ca aplicație pe diverse televizoare smart. Accesul la continutul platformei este oferit contra-cost. Pentru a viziona conținutul premium, utilizatorul trebuie să fii abonat. Fără abonament, platforma permite vizionarea a doar 3 minute pe zi de conținut premium.


Niciun comentariu despre subiectul „Antena Play va difuza semifinalele și finala Taça da Liga (Cupa Ligii Portugaliei)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile