vineri, 27 ianuarie 2023

Deluxe Music lansează 4 noi televiziuni gratuite prin satelitul SES Astra 1L: Deluxe Rock, Deluxe Rap, Deluxe Dance by Kontor și Deluxe Flashback

Fanii muzicii se vor putea bucura de o nouă selecție de televiziuni gratuite operate de HIGH VIEW, o companie media independentă cu sediul la Munchen. Conform unui nou acord pentru mai mulți ani cu operatorul de sateliți SES, HIGH VIEW va beneficia de capacitate suplimentară de transmisie prin satelit prin intermediul principalei poziții tv orbitale a SES, ASTRA de la 19,2 grade Est, pentru a difuza patru noi televiziuni la liber (FTA, necriptate). Astfel, începând cu 1 februarie 2023, HIGH VIEW își va extinde marca DELUXE MUSIC cu noile televiziuni Deluxe Rock, Deluxe Rap, Deluxe Dance by Kontor și Deluxe Flashback.

Lansarea celor patru noi televiziuni gratuite marchează o piatră de hotar în extinderea ofertei muzicale a HIGH VIEW, pentru a corespunde gusturilor muzicale diverse ale publicului nostru. Prin acoperirea extinsă cu semnal pe care sateliții o pot oferi, SES și sateliții lor ASTRA sunt un partener esențial și de încredere pentru dezvoltarea DELUXE MUSIC și pentru a ne asigura continuitatea furnizării de conținut nou pentru telespectatorilor noștri fideli”, a precizat Ulrike Unseld, responsabil pentru vânzări și portofoliu muzical la HIGH VIEW.

Suntem încântați să extindem parteneriatul cu HIGH VIEW printr-un nou acord pe mai mulți ani, pentru a difuza, prin intermediul sateliților noștri, noua lor suită de televiziuni gratuite. Fără îndoială, DELUXE MUSIC este unul dintre cele mai populare mărci de muzică din Germania, iar prin cele patru noi televiziuni, HIGH VIEW poate valorifica acoperirea cu semnal a 17 milioane de locuințe, furnizată de sateliții noștri ASTRA de la 19,2 grade Est. Astfel, conținutul muzical diversificat va ajunge la cel mai larg public posibil” a precizat Christoph Mühleib, Managing Director al SES Germania.

Semnalul frecvenței prin care vor emite cele patru noi televiziuni este suficient în România, recepția putând fi realizată de pasionați în mod gratuit, utilizând antene de dimensiuni obișnuite (conectate de exemplu la un receptor sau la un televizor cu tuner DVB-S2).

Datele de recepție sunt: satelit Astra 1L de la 19 grade Est, frecvența 12699, polarizare verticală, SR 23500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, necriptat (gratis, la liber).


3 comentarii despre subiectul „Deluxe Music lansează 4 noi televiziuni gratuite prin satelitul SES Astra 1L: Deluxe Rock, Deluxe Rap, Deluxe Dance by Kontor și Deluxe Flashback”:
Anonim

Imi plac canalele in special Deluxe Rock si Deluxe Flashback.

Anonim

Imi place ca prin satelit se pot receptiona la liber canale cu muzica mai buna decat pe cablu. In special satelitii Astra 28.2 Est, Astra 19.2 Est, HotBird 13 Est, Astra 23.2 Est.

Revenind la articol, canalul principal Deluxe are muzica foarte buna, iar lansarea canalelor tematice gen Rock, Rap, Flashback si Dance este o idee excelenta. Mai adaug ca Deluxe Flashback este similar cu Magic TV UK transmis pe Astra 28.2 Est. Si Deluxe Rock este ca si Rebel TV Cehia (Astra 23.2 Est) si Eska Rock (din pacate codat pe HotBird 13 Est) Sa speram ca vor tine multi ani si nu vor fi scoase sau codate.

Anonim

Noul transponder: 12610/V/22000

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile