joi, 5 ianuarie 2023

IMAX DTS va deveni disponibil pe platforma Disney+

Pe lângă formatul extins al IMAX, care a fost furnizat din noiembrie 2021 de Disney+ pentru unele filme de pe platforma de streaming, sunetul DTS IMAX va completa experiența de vizionare.

Vizionare filme acasă - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Disney, IMAX și DTS au anunțat că, de la sfârșitul acestui an, abonații Disney+ ce utilizează anumite televizoare Sony sau Hisense se vor putea bucura de sunet IMAX DTS.

Disney+ oferă deja o opțiune de vizionare IMAX îmbunătățită pentru anumite filme Marvel. La CES 2023, compania a confirmat că toate titlurile IMAX Enhanced vor beneficia de sunet IMAX DTS.

Sunetul IMAX DTS va fi disponibil doar pe televizoarele certificate IMAX Enhanced de la Sony și Hisense (posibil în viitor și pe alte mărci de televizoare), precum și cu receptoare audio video de la Denon, Marantz și JBL.

Este prima dată când un serviciu de streaming important va oferi audio DTS. În prezent, doar serviciul de streaming limitat al Sony, Bravia Core, oferă audio DTS. Toate celelalte servicii de streaming oferă audio Dolby. Conținutul Disney+ va rămâne disponibil și în Dolby Atmos, iar utilizatorii vor putea alege între diferite versiuni audio.

În prezent, filmele IMAX pe Disney+ sunt următoarele:

Ant-Man and the Wasp

Avengers: Endgame

Avengers: Infinity War

Black Panther

Black Widow

Captain America: Civil War

Captain Marvel

Disney/Pixar’s Lightyear

Doctor Stange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange

Eternals

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Iron Man

Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings

Thor: Love and Thunder

Thor: Ragnarok

Disney a anunțat că "Black Panther: Wakanda Forever" va fi disponibil pe Disney+ începând cu 1 februarie 2023, în format IMAX. "Avatar: The Way of Water" nu are încă o dată de lansare pe Disney+.


Niciun comentariu despre subiectul „IMAX DTS va deveni disponibil pe platforma Disney+”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile