marți, 31 ianuarie 2023

Lumini, cameră, acțiune: SkyShowtime se lansează în România din 14 februarie 2023

SkyShowtime, un nou serviciu de streaming care oferă divertisment, filme și seriale de la cele unele dintre cele mai cunoscute studiouri din lume (Universal Pictures, DreamWorks, Paramount Pictures, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios, Peacock și Nickelodeon) se va lansa în România chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2023.


Platforma de streaming - Imagine decorativă realizata de HD Satelit România

SkyShowtime oferă și premiere exclusive ale filmelor de la Universal și Paramount, precum și premiere de seriale de la Paramount, NBCU și Sky.

În luna ianuarie, SkyShowtime și Warner Bros. Discovery au anunțat un acord major de achiziție pentru 21 de seriale locale europene de la HBO Max (168 de episoade originale), accelerând astfel lansarea SkyShowtime cu o bibliotecă extinsa de programe originale si conținut local în toate teritoriile sale. SkyShowtime va lansa trei seriale cu totul noi prin SkyShowtime Originals. De asemenea, seriale de succes de la HBO Max vor fi disponibile exclusiv prin SkyShowtime, începând din martie 2023. Aceste titluri includ și producții din Romania: Hackervill, Ruxx, Bani negri și, One True Singer. Toate programele achiziționate vor fi disponibile pentru abonații SkyShowtime din toate cele 22 de piețe ale sale.

Creat pentru Europa, SkyShowtime are echipe în șase birouri regionale. Aplicațiile și conținutul serviciului de streaming online vor fi disponibile în 18 limbi diferite pe cele 22 de piețe ale sale.

Pe lângă vizionări în Full HD și descărcări nelimitate pe trei dispozitive, serviciul oferă posibilitatea de a utiliza până la 5 profiluri.

Expansiunea SkyShowtime va avea loc nu doar în țara noastră, ci și în alte piețe, inclusiv din Europa Centrală și de Est. 

Telespectatorii vor avea acces, chiar de la lansare, la filme precum Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick.

În plus, abonații vor avea acces la o selecție de seriale precum 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Titlurile care vor fi lansate pe SkyShowtime la sfârșitul acestui an includ: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone și The Great Game.

Clienții din Europa Centrală și de Est vor putea viziona, de asemenea, două dintre primele SkyShowtime Originals, care se vor lansa în 2023: producția cehă The Winner și producția poloneză Warszawianka. O altă producție locală populară, una maghiară, este The Informant. În plus, șapte titluri locale vor fi disponibile în exclusivitate din martie pentru abonați, inclusiv: Czech It Out (Cehia), Hackerville (România), One True Singer (România), Ruxx (România), Tuff Money (România), The Sleepers ( Cehia) și Success (Croația).

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a precizat: „Lansarea SkyShowtime pe opt piețe noi este cea mai mare lansare a noastră de până acum. Suntem încrezători că noul nostru public din Europa Centrală și de Est se va bucura de gama noastră de seriale și filme la un preț avantajos. De asemenea, suntem foarte încântați să aducem serialele cu scenarii originale înapoi în Europa Centrală și de Est.

Gabor Harsanyi, Director General Regional pentru Europa Centrală și de Est la SkyShowtime, a adăugat: „Le vom oferi noilor noștri clienți din Europa Centrală și de Est acces exclusiv la cele mai recente seriale și filme de succes de la studiourile noastre de renume mondial, precum și la programe locale și originale care vor rezona cu publicul nostru”.

În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia, SkyShowtime va fi disponibil pentru 5,99 EUR pe lună. În România, serviciul va fi disponibil pentru 3,99 euro pe lună. În Cehia, prețul va fi de 179 CZK pe lună, în Ungaria 1999 HUF pe lună și în Polonia 24,99 PLN pe lună.

Anterior, serviciul a fost lansat în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, în septembrie; Olanda și Portugalia în octombrie; și Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia în decembrie.

UPDATE 14 februarie 2023: SkyShowtime s-a lansat în România cu o ofertă specială. Mai multe detalii puteți citi dând click AICI.


Un comentariu despre subiectul „Lumini, cameră, acțiune: SkyShowtime se lansează în România din 14 februarie 2023”:
Anonim

suma mi se pare atractiva. E bine ca au inteles ca e totusi mai bine sa scoti ceva de la cei interesati decit nimic menținând niste abonamente supraevaluate la care nu-si permit multi sa se aboneze.
Personal am paramount+, peacock premium , hbo max , hulu , apple tv+, disney+, netflix si espn+, toate instalate pe un dispozitiv apple tv 4k. Voi face abonament de test pentru a putea compara continutul original din USA cu ce ofera de fapt noul serviciu de streaming. Din ce am citit se pare ca nu vom beneficia de nici un fel de continut 4k din partea skyshowtime asa ca pentru mine e un mare minus, Ramane de vazut cum va evolua serviciul dar cum spuneam e un plus pe piata de streaming care vine in completarea celorlate servicii .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile