vineri, 10 februarie 2023

Filmul "Panama" (2022) cu Mel Gibson, în premieră în România la FilmBox Premium

Pelicula este o incursiune în culisele înlăturării de la putere a regimului Noriega, urmare a invaziei SUA în Panama, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Filmul Panama - imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Acțiunea: Suntem în 1989, cu șase luni înainte de invazia americană a Panama. Incapabil să treacă de durerea provocată de pierderea soției, James Becker (jucat de Cole Hauser) intră într-o misiune de distrugere la scară largă. Becker este abordat de Stark (Mel Gibson), care a fost cândva ofițerul său superior în marină și care acum conduce Information Management Inc. (IMI), o companie de securitate la nivel înalt contractată de C.I.A. Stark îl convinge pe Becker că nu are nimic de pierdut: ba dimpotrivă, are mulți bani de câștigat făcând o altă misiune pentru IMI, de data aceasta în Panama. Dar, ca în orice scenariu cinematografic derulat într-o țară instabilă din America Centrală, lucrurile o iau rapid razna, într-o combinație explozivă de intrigi politice, acțiune, dragoste, rivalități și nenumărate orgolii.

Proiectul filmului „Panama” fusese anunțat încă din 2014, din distribuție urmând să facă parte Morgan Freeman și Frank Grillo. În 2020, însă, cei doi au fost înlocuiți cu Mel Gibson și Cole Hauser, iar regizor a fost desemnat Mark Neveldine, cunoscut pentru seria de filme ”Crank” – cu Jason Statham și „Ghost Rider – demonul răzbunării” – cu Idris Elba. Mel Gibson, una dintre legendele Hollywoodului. 

S-a născut în nordul statului New York, dar s-a mutat în Australia cu familia la vârsta de 12 ani. După liceu, Mel a urmat cursurile Institutului Național de Arte Dramatice din Australia, unde a fost instruit în tradiția teatrului clasic britanic și a apărut într-o serie de piese de teatru, inclusiv „Moartea unui comisvoiajor” și „În așteptarea lui Godot”. În 1979, Gibson i-a atras atenția regizorului George Miller și a fost distribuit în „Mad Max”, primul film care i-a adus recunoaștere la nivel mondial. După aceea, totul e istorie. 

Cole Hauser – supranumit „ultimul cowboy de la Hollywood” – are la activ performanțe incredibile într-o mare varietate de filme independente. Cole a primit aprecieri semnificative de la critici pentru performanța sa din filmul ”Dragoste otrăvitoare” (White Oleander), în care joacă alături de nume „mari”, precum Michelle Pfeiffer, Renée Zellweger și Robin Wright. Recent, Cole a fost actor principal în serialul „Rogue” și a jucat alături de Bruce Willis pentru a doua oară în „Acte de violență” (Acts of Violence). Printre numeroasele sale roluri memorabile se numără Războiul lui Tom Hart – unde îl are partener și pe Marcel Iureș, Lacrimi din soare, Good Will Hunting, Cod Roșu la Casa Albă, Marea amețeală. Premiera „Panama” în România este duminică, 12 februarie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium și FilmBox+. 

Despre SPI International

 SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming. Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Niciun comentariu despre subiectul „Filmul "Panama" (2022) cu Mel Gibson, în premieră în România la FilmBox Premium”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile