marți, 21 februarie 2023

Premiera mondială a serialului românesc "Spy / Master" a avut loc la Berlin

În premieră pentru Festivalul Internațional de Film de la Berlin, un serial românesc a fost inclus în categoria Berlinale Series. Spy / Master, o producție Max Original, a avut premiera mondială pe 20 februarie într-un eveniment special la care au participat peste 270 de invitați, printre care actorii Alec Secăreanu, Ana Ularu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Andreea Vasile, Laurențiu Bănescu și Alexandra Bob, scriitoarele Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizorul Chris Smith și producătorii Warner Bros. Discovery., anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Ioanina Pavel, producător creativ Spy / Master, a declarat că premiera serialului la un festival atât de important precum Berlinale a fost o mare bucurie pentru ei și că evenimentul a fost sold out într-un minut de când biletele au fost puse în vânzare pe site-ul festivalului. Reacțiile pozitive ale publicului după vizionarea serialului le-au demonstrat că poveștile cu arcuri narative mai lungi pot fi la fel de interesante pentru publicul de festival și se pot bucura de ele și acasă pe platforma de streaming.

Spy / Master este o producție Max Original, care va fi disponibilă pentru abonații HBO și HBO Max din toate teritoriile începând cu luna mai a anului 2023. Acțiunea din serial are loc în timpul Războiului Rece și prezintă o săptămână din viața lui Victor Godeanu, mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu și cel mai important consilier al acestuia. Godeanu are un secret: este agent dublu și trebuie să fugă din România și să scape de Ceaușescu înainte ca acoperirea lui să fie compromisă.

Ajutat de o agentă Stasi sub acoperire și fostă iubită, dar și de un agent CIA, Godeanu trebuie să evite agenții KGB și spionii din propria țară, conștient că dezertarea îi pune soția și fiica în pericol de moarte. Spy / Master este scris de Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith și produs de Proton Cinema și Mobra Films. Serialul este produs de Proton Cinema și Mobra Films.

Warner Bros. Discovery este o companie globală de media și divertisment care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume prin televiziune, film și streaming. Compania este disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, inspirând, informând și distrând publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros, Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery.


Niciun comentariu despre subiectul „Premiera mondială a serialului românesc "Spy / Master" a avut loc la Berlin”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile