joi, 23 februarie 2023

Serialul polițist "Miss Scarlet și Ducele" revine cu sezonul al treilea la Epic Drama

Epic Drama începe difuzarea noului sezon al serialului polițist "Miss Scarlet și Ducele", care va fi un deliciu pentru telespectatori, urmărind din nou relația dintre Eliza și Duke. Cei doi detectivi vor colabora pentru a dezvălui o serie de noi infracțiuni, plasate în cele mai întunecate adâncimi ale Londrei victoriene din anii 1880. Sezonul este difuzat în fiecare marți din februarie, la orele 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul "Miss Scarlet și Ducele"- Imagine remisă în comunicat de Epic Drama pentru publicare pe HD Satelit România

Serialul se concentrează pe prima femeie detectiv din Londra victoriană, iar noile episoade vor impresiona cu siguranță. În sezonul doi, spectatorii au fost uimiți când detectivul Nash a fost împușcat exact când Eliza a acceptat să lucreze cu el, dar au fost și mai nedumeriți când au aflat că ținta era chiar Eliza.

Printre surprizele sezonului trei se numără apariția unui magician celebru, care realizează un act suprem de dispariție, lăsând întreaga Londra discutând despre asta. Eliza se întâlnește din nou cu Arabella Herbert, care este acum bună și populară, dar este suspectată de Eliza. Pe măsură ce sezonul continuă, Eliza ajunge singură în Franța, pe urmele unui escroc notoriu, iar când descoperă moștenitorul unei averi nerevendicate, își dă seama că obținerea banilor este o cursă contra cronometru.

Noul sezon culminează cu Eliza primind un pachet periculos cu poșta, iar pentru a descoperi cine l-a trimis și de ce, face echipă cu Duke, Moses și vechiul ei inamic, Patrick Nash.

Sezonul trei al "Miss Scarlet și Ducele" este plin de mistere și va fi difuzat în fiecare marți, la orele 22:00, exclusiv la Epic Drama. Acest serial este o recomandare excelentă pentru toți fanii de dramă polițistă.

În plus, dacă vă place acest serial, veți fi încântați și de Inspectorul George Gently, o dramă populară ce se desfășoară în Anglia anilor 1960, care va avea premiera sezonului al șaptelea la Epic Drama în 10 martie, la ora 22:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul polițist "Miss Scarlet și Ducele" revine cu sezonul al treilea la Epic Drama”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile