vineri, 10 martie 2023

Aventurilor din filmele "Familia Crood", continuate într-un nou serial animat la Minimax

La Minimax va fi difuzat începând cu 11 martie un nou serial intitulat "Familia Crood: Copacul Familiei". Serialul continuă aventurile prezentate în cele două filme și în serialul anterior "Începuturile familiei Crood", anunță televiziunea Minimax printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Acțiunea are loc imediat după evenimentele din al doilea film, iar familiile Crood și Betterman își unesc forțele pentru a trăi împreună într-o casă din copac, în cea mai inactivă fermă din preistorie. Serialul explorează povestea fondării unei comunități unice, în care cele două familii se confruntă în mod amuzant și emoționant. Printre evenimentele prezentate în episod, personajele încearcă să se ajute, concurează într-o seară de jocuri, organizează o școală și se apără de invazia maimuțelor. Episoadele vor fi difuzate zilnic.

Lansat în 2013, filmul animat 3D "The Croods" a câștigat o mulțime de fani în întreaga lume și a primit o continuare în 2020. Cu toate acestea, membrii familiei Crood au avut multe alte aventuri în afara celor prezentate în filme, iar acestea sunt subiectul a două seriale: "Începuturile familiei Crood" și "Familia Crood: Copacul Familiei". Serialul "Familia Crood: Copacul Familiei" promite să fie amuzant și plin de învățăminte, unde familia și legăturile strânse dintre membrii săi sunt cele care vor face din această serie o experiență urmărită cu interes de toți membrii familiei, de la cei mai mici la cei mai mari. Nu pierdeți începând cu 11 martie difuzarea acestui serial pe Minimax!

La Minimax, în diminețile de martie, poți urmări maratonul „You Go, Girl”, dedicat fetelor și care începe cu „Eu și Mia” la ora 7:25. Urmează „Surorile” la ora 7:55 și „Polly Pocket” la ora 8:30.

În „Eu și Mia”, o fată timidă ajunge să lupte pentru drepturile unicornilor într-o lume magică numită Centopia. Acolo, Mia devine un spiriduș zburător capabil să vorbească cu unicornii, dar și să-și asume noi responsabilități, precum salvarea unicornilor de sub controlul unei regine malefice.

În „Surorile”, cele două personaje principale sunt două surori cu temperamente și vârste diferite care învață să se înțeleagă una pe cealaltă. Marine, la 7 ani, este încă foarte inocentă, în timp ce sora ei mai mare, Wendy, are deja 13 ani și se confruntă cu schimbările și crizele aferente adolescenței.

Eroina din „Polly Pocket” este o inventatoare de geniu în vârstă de doar 11 ani, pasionată de aventuri și dornică să ajute oamenii din jurul ei. Datorită unui medalion moștenit de la bunica sa, Polly poate micșora dimensiunea, împreună cu prietenele sale, pentru a trăi aventuri simpatice la scară mică.

Primăvara aduce veselie, energie și aventură la Minimax, cu aceste seriale pline de învățăminte și distracție.


Despre Minimax

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care face parte din portofoliul AMCNI CNE și se adresează unui public între 2 și 12 ani. Diferit față de alte posturi specializate, Minimax promovează un conținut non-violent, bazat pe desene pacifiste cu o puternică componentă educațională. În plus, canalul inițiază proiecte care susțin dezvoltarea copiilor și promovează o politică de programe care are în vedere nevoile specifice ale tinerilor telespectatori.


Niciun comentariu despre subiectul „Aventurilor din filmele "Familia Crood", continuate într-un nou serial animat la Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile