joi, 2 martie 2023

Filmbox Premium difuzează în premieră serialul "Express"

În luna martie, FilmBox Premium prezintă în premieră în România serialul spaniol din 2022 "Express", anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


 Serialul "Express", difuzat începând cu 2 martie de FilmBox Premium, prezintă povestea Barbarei, o specialistă în psihologie criminală interpretată de Maggie Civantos, care încearcă să rezolve răpirile "express", o nouă formă de infracțiune care a afectat propria ei familie. Aceste răpiri sunt rapide și implică cererea de sume mici de bani de la victime prin intermediul bancomatelor. Serialul este creat de Ivan Escobar, producătorul popularului serial "Vis a vis", cunoscut în țările latine și în Marea Britanie.

Maggie Civantos este o actriță născută în Málaga, Spania, recunoscută în special pentru rolul principal al Macarenei Ferreiro din serialul „Vis a vis”, o producție inspirată din poveștile culese în închisorile de femei. Serialul a fost difuzat în Marea Britanie sub numele de Locked Up și a fost prima dramă de televiziune produsă în Spania și difuzată la televiziune în această țară. Pentru interpretarea sa, Civantos a fost distinsă cu un Premios Ondas în 2015, Ganadora de los Premios Madrid Imagen (Seria MIM) 2015 și Premios XXIV Union de Actores 2016. Ea a mai apărut în serialul Netflix „Las Chicas Del Cable” în 2017. În prezent, Maggie Civantos este nominalizată la două premii pentru rolul din „Express”, inclusiv pentru cea mai bună actriță într-un rol de serial TV la „Fotogramas de Plata 2023”.

Primul episod al serialului „Express” va fi difuzat astăzi, pe 2 martie, începând cu ora 21:00, pe canalul de televiziune FilmBox Premium, și va fi disponibil și pe platforma online FilmBox+.


Despre SPI International

SPI International este o companie media globală care deține și operează 42 de canale de televiziune în 6 continente și joacă un rol important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. Cu o experiență vastă de 28 de ani în industria televiziunii și radiodifuziunii, compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în Europa Centrală și de Est, Europa de Vest, CSI și fosta Iugoslavie, inclusiv în piețe cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. Brandurile sale includ FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka și Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming. SPI a încheiat alianțe cu peste 700 de operatori din întreaga lume și folosește tehnologie de ultimă oră pentru a oferi abonaților acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, precum și la serviciul său FilmBox+ care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital numit Dizi, care este un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI opereaza si detine activele de marcă ale serviciilor Film1 din Olanda, inclusiv patru televiziuni liniare și un serviciu la cerere. Este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională, de peste 25 de ani.


Niciun comentariu despre subiectul „Filmbox Premium difuzează în premieră serialul "Express"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile