joi, 16 martie 2023

Platforma gratuită de streaming TV5 MONDE PLUS a fost lansată in România și în Republica Moldova

Platforma franceză de streaming TV5 Monde Plus, precum și aplicațiile dedicate, au fost lansate în România și în Republica Moldova. O parte din producțiile din biblioteca platformei sunt subtitrate în limba română. De asemenea, interfața și majoritatea producțiilor au titluri în limba română (cu excepția titlurilor din posterele producțiilor) și descrieri în limba română (verificat doar pe platforma web).

Platformă de streaming - imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Accesul la platforma TV5MONDEplus este gratuit, nu trebuie plătit niciun abonament. Totuși, crearea unui cont este recomandată pentru diverse funcții (de exemplu, pentru a putea continua redarea din punctul unde a fost oprită).

Această platforma de streaming online gratuit este accesibila prin intermediul browserelor web la adresa tv5mondeplus.com, precum si prin intermediul aplicațiilor dedicate (de Android, iOS, compatibile cu Chromecast si AirPlay și altele) și a celor pentru televizoare smart LG și Samsung, precum si a altor dispozitive conectate (Amazon Fire TV, cu Android TV si Roku) .

Din setările de utilizator se pot selecta atât limba implicită (de exemplu, română) a fluxului audio și a subtitrărilor, precum si mărimea fontului subtitrarii. De asemenea, din același meniu poate fi activată calitatea video de înaltă definiție (desigur, această opțiune consumă mai multe trafic de date și mai multe resurse hardware).

Lansarea TV5Mondeplus în România are loc la 30 de ani de la momentul aderării țării noastre la Organizația Internațională a Francofoniei. Ca o completare a televiziunii TV5 Monde. platforma oferă deja aproximativ 7000 ore de conținut (o gamă largă de programe de divertisment general, inclusiv seriale, documentare, animație și programe pentru copii din întreaga lume francofonă). Catalogul conține producții de cinema, inclusiv serii de filme, arthouse și scurtmetraje, precum și creații web.

Platforma a fost lansata și în Republica Moldova, care este de asemenea membru de 26 ani al Organizației Internaționale a Francofoniei. Organizația are 88 membri.

Despre platforma TV5MONDEplus

Platforma TV5MONDEplus a fost creată cu sprijinul guvernelor celor cinci state/regiuni care au inițiat TV5MONDE (Franța, Canada, Elveția, Valonia-Bruxelles și Quebec). Misiunea sa este de a promova conținutul de limbă franceză și programele canalelor partenere, producțiile proprii TV5MONDE, precum și coproducțiile și programele achiziționate în întreaga lume. TV5MONDEplus transmite în prezent seriale, filme, documentare și conținut pentru copii în limba franceză în 194 de teritorii din întreaga lume.

Despre televiziunea TV5 Monde

Subtitrată în limba română încă din 2008, televiziunea TV5MONDE EUROPE este vizionată săptămânal de telespectatori din peste un milion de gospodării din România și Republica Moldova. TV5MONDE are opt canale de divertisment general în întreaga lume, distribuite în 213 țări, inclusiv în state precum China, Coreea de Nord, Cuba și Sudanul de Sud. În plus, există două canale tematice, unul dedicat copiilor din SUA, Africa și Orientul Mijlociu - Africa de Nord și unul de lifestyle disponibil în Asia, SUA și Orientul Mijlociu - Africa de Nord. TV5MONDE are o acoperire globală, cu peste 421 de milioane de gospodării care au acces la unul sau mai multe canale TV5MONDE. În cele 24 de țări în care postul de televiziune măsoară ratingurile, acesta este urmărit de 62 de milioane de telespectatori în fiecare săptămână. Programele TV5MONDE sunt subtitrate în 13 limbi.


14 comentarii despre subiectul „Platforma gratuită de streaming TV5 MONDE PLUS a fost lansată in România și în Republica Moldova”:
Anonim

Eu am intalat aseara Tv5M pe sansung si nu e decat tv, nimic de filme

Cristi

Anonim, ai instalat aplicația greșită.
Nu TV5 Monde trebuie sa instalezi, ci TV5MondePlus, adică să fie cu plus la final. Daca nu o găsești cu Plus la finalul denumiri, atunci nu există pentru modelul tau de Samsung aplicația despre care se vorbește în această știre. Trebuie sa arate cam cum o vezi la adresa web a Tv5MondePlus, vezi că e link in știre..

Gheorghe

Eu am instalat-o pe un LG 4K și este ok

Anonim

Multumesc Cristi.

Anonim

Functioneaza bine pe tv samsung insa nu are optiune de afisare in limba romana si nici subtitrari in romana ,ca pe site.

Anonim

Eu am instalat pe LG însă nu mă pot cone cta in contul creat

Anonim

La mine nu merge sa dau cast pe un TV de la un Chromecast(original) si un telefon mobil. Subtitrarea se alege din dreapta sus.

Anonim

Funcționează bine pe TV Samsung smart de 108 cm. Subtitrare doar în engleza, germana s.a.m.d..

Anonim

Trebuie instalată aplicatia TV5 Monde Plus nu TV5 Monde simplu aveți grija.

Anonim

Trebuie sa mai lucreze la aplicatia de Samsung. La mine imi da eroare de login, iar daca dau la autentificare, nu imi apare nimic la cod

Gheorghe

O puteți folosi fără cont ,nu este necesar să vă creați un cont în aplicație .

Anonim

Autentificarea se face numai de pe calculator. Altfel nu merge. În plus, nu ține minte de subtitrări și rezoluție, trebuie introduse manual de fiecare dată. Și ar mai fi ceva, nu poți da înainte sau înapoi din player, sare mereu de la început.

Poppy

TV5 Monde Plus la Samsung de generatie noua doar prin AirPlay, deocamdata.

Anonim

La smart LG de acum 5 ani, nici vorbă .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile