duminică, 23 aprilie 2023

M7 GROUP (proprietarul Focus Sat) a cumpărat complet compania care deține televiziunile Filmbox și Dizi

Grupul CANAL+ și Grupul M7 au decis să își exercite opțiunea de cumpărare asupra acțiunilor rămase (30%) ale SPI INTERNATIONAL și, prin urmare, să dobândească proprietatea deplină asupra companiei. De la înființare, SPI INTERNATIONAL a devenit un furnizor de top în industria mass-media și de difuzare, datorită în mare parte devotamentului, creativității și conducerii echipei și a fondatorilor Loni Farhi și Berk Uziyel.

Serviciu de filme în streaming - imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Însă, începând cu 12 aprilie 2023, Berk Uziyel și Loni Farhi au renunțat la funcțiile pe care le aveau la SPI International, iar Erwan Luherne și Jeroen Bergman și-au preluat responsabilitățile funcțiilor respective. Aceștia vor continua să colaboreze îndeaproape cu Grupul CANAL+ și Grupul M7 pentru a oferi conținut de înaltă calitate publicului din întreaga lume.

Canal + (proprietarul Focus Sat) a cumparat anul trecut o participației majoritară de 70% din SPI International (proprietarii Filmbox) .

Cu sediul în Luxemburg, M7 Group (o companie din Grupul CANAL+) este unul dintre cei mai mari operatori din Europa de platforme tv prin satelit (inclusiv Focus Sat din România) și IP. M7 Group folosește diferite branduri în diferite țări: Skylink și freeSAT în Cehia și Slovacia, Canal Digitaal și online.nl în Țările de Jos, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, HD Austria în Austria, Direct One în Ungaria și Focus Sat în România . Toate acestea oferă pachete personalizate pentru clienți, adaptate la cultura și limba locală din aceste țări. 

În prezent, M7 Group oferă sute de servicii de radio și televiziune prin satelit și IP, la calitate digitală și HD, pentru peste 3 milioane de abonați. M7 Platform Services oferă radiodifuzorilor soluții de distribuție end-to-end pentru recepția DTH, cablu și prin protocol IP. În plus, M7 oferă o gamă tot mai mare de platforme și canale de conținut premium: CANAL+ Austria și CANAL+ First in Austria; CANAL+ Sports și CANAL+ Action pentru piețele cehe și slovace.

SPI International, o companie globală din Grupul CANAL+ operează 42 de canale TV, mai multe produse digitale pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut în întreaga lume. Fondată în urmă cu mai bine de 28 de ani și cu o vastă expertiză în industria tv și de radiodifuziune, compania operează mai multe canale de televiziune gratuită și cu plată în regiunile Europa Centra si de Est, Europa de Vest, CSI și fosta Iugoslavia, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Țările de Jos și Rusia. SPI este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de filme din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind brandul serviciului său dedicat filmelor. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute, cum ar fi FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming. Colaborând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI utilizează tehnologii de ultimă oră, oferind abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere și la serviciul FilmBox+ al SPI.


5 comentarii despre subiectul „M7 GROUP (proprietarul Focus Sat) a cumpărat complet compania care deține televiziunile Filmbox și Dizi”:
Cristian

o veste bună acum vor veni schimbări la aplicațiea Film Box + trebuie introdus profilele personalizate cu este la Prime Video

Anonim

Bingooo! Apar posturile acelea in reteaua Digi ca sa faca loc la must carry pe DTH in alianta cu Digi

Anonim

O să fie și pe cablu Digital Digi canale de la Film Box și Timelles Dizzi Chanel HD introduse

Anonim

Digi nu va introduce posturile Filmbox deoarece nu are interesul având post propriu cu filme.In plus se știe că de ceva timp posturile Filmbox difuzează filme în reluare .Mai exact sunt filme difuzate pe postul Filmbox ziua următoare e difuzat pe un alt post marca SPi respectiv viceversa.Dacă era să introducă anumite posturi din portofoliul Spi ar fi introdus în 2016 când Filmbox, Filmbox+, Filmbox Family a fost introdus în Ungaria pe satelit la Digi .Chiar cei de la Spi au spus că sunt în negocieri cu Digi astfel încât să fie disponibile posturile Filmbox și în România dar nu a fost cazul.Poate dacă ar oferi în schimb posturile Digisport celor de la Focussat ( in prezent se știe că Focussat duce lipsa posturilor de sport după ce a renunțat la colaborarea cu Clever)altfel nu se pune problema ca posturile Filmbox să fie disponibile la Digi prin cablu tv sau Dth Nu e exclus ca cei de la Canal+ să investească în posturile Filmbox astfel învăț să fie semnificativ îmbunătățit grila de programe a posturilor Filmbox ocazie cu care să păstreze exclusivitate la acele posturi. La fel cum procedează cei de la Digi cu postul Filmnow. Postul nefiind disponibil la alți operatori. Nu e exclus ca posturile Filmbox după ce expiră contractul actual cu Vodafone, Orange să nu mai semneze un alt contract.

Anonim

Filmnow și Filmbox difuzează filme de tipuri total diferite, nu se concurează, ci se completează. Filmnow difuzează filme noi și de box office, iar filmbox de artă și mai speciale. Nicio concurenta. Mai degrabă HBO e concurenta lui Filmnow, dar canalele HBO sunt fara probleme în grila Digi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile