joi, 13 aprilie 2023

Filme difuzate de televiziunea FilmBox Premium în weekendul de Paște

FilmBox Premium va difuza in acest weekend o selecție specială de filme, inclusiv "Vicele" cu Christian Bale, "Domnișoara Sloane" cu Jessica Chastain și "Omu' de la zoo" cu James Kevin, anunță televiziunea printr-un comunicat remis catre HD Satelit România.


Filmul "Domnișoara Sloane" -  imagine remisă în comunicat de către Filmbox Premium pentru publicare pe HD Satelit România

"Vicele", programat să fie difuzat pe FilmBox Premium vineri, 14 aprilie, de la 22.30, este un film biografic impresionant din 2019 în care talentatul Christian Bale (cunoscut pentru rolurile din "American Psycho" și "The Dark Knight") îl interpretează pe Dick Cheney, un personaj birocratic aparent modest de la Washington care ajunge să dețină o putere colosală în timpul mandatului președintelui SUA George W. Bush. Filmul a câștigat numeroase premii, inclusiv Oscarul pentru cel mai bun machiaj, și a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun film. Christian Bale a fost de asemenea nominalizat pentru cel mai bun actor în rol principal, iar Amy Adams pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Bale a câștigat Globul de Aur pentru interpretarea sa în acest film. "Încă de la început, l-am vrut pe Christian Bale în rolul principal", spune regizorul Adam McKay. Chiar dacă actorul ales de el avea un alt tip de corp, altă forma a capului și o statură drastic diferită de cea a lui Cheney, acesta a reușit să se transforme impresionant pentru acest rol, câștigând recunoaștere suplimentară pentru o carieră deja de succes. Reacția inițială a lui Bale la ideea lui McKay a fost: "Ce?! Te simți bine, Adam?"

Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 21:00, FilmBox Premium ne propune un film captivant despre culisele puterii din Washington D.C., capitala Statelor Unite ale Americii, intitulat "Domnișoara Sloane". Filmul este interpretat magistral de Jessica Chastain (recent câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în "Ochii lui Tammy Faye"). Miss Sloane este una dintre cele mai căutate consultante politice, specializată în lobbying la cel mai înalt nivel. Obsedată de victorie, ea intră într-o cursă periculoasă cu un oponent puternic - iar pe parcurs descoperă lucruri care o determină să se întrebe dacă merită să câștige cu orice preț. Când miza este legea privind controlul armelor în SUA, intriga devine cu atât mai periculoasă, cu răsturnări de situație surprinzătoare. Regizorul John Madden a ales personal pe Jessica Chastain pentru rol după ce a citit scenariul și a avut-o pe ea în minte de la început. Madden a mai regizat un film cu Chastain în rol principal - "Datoria" (The Debt, 2010).

FilmBox Premium pregătește pentru ziua de Paște un film de familie special intitulat „Omu' de la zoo”, cu Kevin James, cunoscut pentru rolurile sale din „Paul Blart: polițistul de la mall” și „Oameni mari și fără minte”, și Rosario Dawson, cunoscută din filme precum „Sin City” și „Grindhouse”. Filmul, programat să fie difuzat duminică, 16 aprilie, de la ora 17:40, spune povestea amuzantă a unui îngrijitor de animale (interpretat de James) care primește ajutor de la animalele din zoo pentru a-și găsi dragostea, chiar dacă asta presupune să încalce codul tăcerii. Un aspect interesant al filmului este faptul că vocile animalelor sunt interpretate de celebrități precum Sylvester Stallone, Nick Nolte sau Cher, aducând un deliciu cinematografic în plus.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme difuzate de televiziunea FilmBox Premium în weekendul de Paște”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile