luni, 1 mai 2023

Cum adaugi un link către canalul tău de Youtube pe pagina ta de Facebook

Mulți utilizatori de Youtube au atât un canal pe această bine-cunoscută platformă video, cât și o pagină pe Facebook. În acest mic tutorial vă voi arata cum să publicați pe pagina dvs. de Facebook, în secțiunea Despre, un link (pe care se poate da click de pe computere de top desktop și laptop) către pagina dvs. de Youtube.




Cum trebuie procedat:

1. Accesați pagina dvs de Facebook și (conectat fiind în contul de administrator al paginii de Facebook), dați click pe secțiunea Despre (pe buton scrie "Vezi secțiunea ta Despre").

2. Din aceasta secțiune, alegeți să editați datele de contact ale paginii (apăsând butonul "Editează" din partea dreapta a textului "Date de contact").

3. Din aceasta subsecțiune, apăsați butonul "Adaugă un link social", selectați Youtube și scrieți pseudonimul canalului dvs de Youtube, dar cu +@ în fața acestuia (de exemplu, în cazul HDSatelitBlog, am scris  +@HDSatelitBlog ). Apăsați pe butonul de salvare. 

Este foarte important (de fapt, aceasta este esența acestui mic tutorial) sa adăugați acest semn de +, deoarece altfel linkul nu va funcționa pe computer și nici pe laptop, direcționând către o pagină inexistentă de Youtube și nu către canalul dvs. (pe mobil, metoda nu funcționează deocamdată, cel puțin din testele mele).

Notă: Pseudonimul canalului dvs. de Youtube (dacă nu aveți deja un astfel de pseudonim) se setează din Setările canalului dvs de Youtube, din secțiunea Personalizare.

PS: Pentru cei care nu au aflat încă, am lansat de câteva zile canalul de Youtube al HD Satelit, unde veți putea găsi informații și știri în format video, precum si diverse tutoriale. Va invităm să vă abonați gratuit la canalul HD Satelit România, pentru a fi anunțați atunci când publicăm noi videoclipuri pentru pasionații de mass-media / televiziune, telecomunicații / telefonie, radio, tehnologii, divertisment si altele.

Pentru abonare la canalul de Youtube al HD Satelit, dați click AICI, iar pentru simpla accesare, dați click AICI.

Acest tutorial poate fi vizionat mai jos în format video:


4 comentarii despre subiectul „Cum adaugi un link către canalul tău de Youtube pe pagina ta de Facebook”:
Anonim

de la acel + era?? de o luna tot incerc! multumesc mult hdsatelit!!!

Anonim

Am testat, la mine merge metoda asta și de pe telefonul mobil. Cred că depinde cu ce browser web deschizi linkul.

Anonim

Buna ziua!@HDSatelitBlog,eu sunt interesat si cum sa pot pune pe desktop scurtatura la o pagina aleasa de mine de pe youtube?De cate ori am incercat TOT PAGINA PRINCIPALA A Youtube MI SE ARATA!Folosesc browser Chrome si SO Windows 11.Va multumesc frumos pentru atentie si ajutor!

HD Satelit România

Salut @anonim !

1. Dacă te referi la spațiul de lucru al Windowsului (desktop-ul Windowsului), la mine funcționează adăugarea de shortcut (pe spațiul de lucru) pentru un canal de Youtube, la fel ca adăugarea oricărui alt shortcut din Chrome (de fapt, salvez un bookmark ca desktop shortcut prin metoda drag and drop - tragere și plasare), astfel:
- deschid browserul Chrome și, apăsând butonul Restore Down (din partea dreapta de sus a browserului Chrome, cele două mici pătrățele suprapuse din stânga butonului X de închidere a browserului web), micșorez browserul web Chrome, ca să nu mai fie întins pe tot ecranul (eventual îl mai mut), astfel încât să fie vizibilă o mică porțiune a spațiului de lucru desktop
- accesez canalul dorit de Youtube și verific dacă este exact adresa corectă a canalului (cea de forma https://www.youtube.com/@pseudonimulcanalului)
- apăs (și țin apăsat) butonul stâng al mouse-ului pe lacătul din bara de adrese web a browserului
- țin în continuare apăsat butonul stâng al mouse-ului și "trag" shortcutul pe desktop, în locul unde doresc să fie amplasat.
- eliberez butonul stâng al mouse-ului

2. Dacă te referi la tipul desktop al computerului (probabil că nu la aceasta se referă întrebarea ta), metoda din tutorialul video funcționează pe orice computer, inclusiv pe modele desktop cu browser Chrome și Windows 11. Doar adaugă +@ în fața pseudonimului canalului, atunci când inserezi pseudonimul canalului de Youtube în pagina de Facebook.

În ambele situații, am testat atât pe Windows 10, cât si pe Windows 11, ambele cu actualizările la zi, utilizând browserul web Chrome (de asemenea, actualizat).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile