joi, 4 mai 2023

E! va difuza un nou sezon al show-ului tv "E! Celebrity Game Face", cu Kevin Hart

"E! Celebrity Game Face", un show TV prezentat și produs de Kevin Hart, revine cu sezonul 4 pe 7 mai la ora 22:00. În cadrul show-ului, celebrități de top din Hollywood se vor lupta într-o serie de jocuri amuzante și absurde pentru a câștiga titlul de "Hart of a Champion" și o sumă de bani care va fi donată unei organizații caritabile alese de învingător, anunta televiziunea E! printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

 "E! Celebrity Game Face", cu Kevin Hart - Imagine remisă în comunicat de E! pentru publicare pe HD Satelit România

Fiecare episod va prezenta trei cupluri celebre care se vor confrunta în jocuri intense și amuzante jucate acasă. Printre aceste jocuri se numără "Flip It Good", unde un membru al echipei poartă șlapi și celălalt are un bol pe cap și trebuie să arunce trei vafe în bol, și "Celeb Face Game", unde un membru al echipei poartă imaginea unei persoane sau a unui animal pe față și trebuie să ghicească ce este, primind indicii de la celălalt membru al echipei, care nu are voie să folosească anumite cuvinte.

Iată lista completă a cuplurilor de vedete din sezonul acesta al show-ului Celebrity Game Face: Ice-T și Coco Austin, Elle King și Dierks Bentley, Latto și Brooklyn, Tamar Braxton și Mitch, Evelyn Lozada și Shaniece, Nivea Williams și Zo, Fat Joe și Rich, NE-YO și Mama Lo, Estelle și Melanie Fiona, Jimmie Allen și Bobby Bones, Kyle Busch și Samantha Busch, Affion Crockett și J Lee, Kandi Burruss și Todd Tucker, Rosci Diaz și Chantel Christopher, Sherri Shepherd și B-Phlat, Nikki Glaser și Julie Glaser, Rita Ora și Elena, Jason Derulo și MOVI3, Tiffany Haddish și Bresha Webb, Malin Ackerman și Jack Donnelly, Steelo Brim și AJ, Alexa Bliss și Ryan Cabrera, Carmella Graves și Ciret Graves, The Miz și Maryse, Jermaine Fowler și Katrina Lenzly, Michael Ealy și Khatira Rafiqzada, Neal Brennan și Kat Keene, Illiza Shlesinger și Noah Galuten, Boris Kodjoe și Ian Reichbach, Natasha Lyonne și Nick Thune, JB Smoove și Shah, Chris Paul și Jada Paul, Maria Menounos și Sean Waltman, Jay Pharoah și Shaina Farrow, Shad Bow Wow și Pimpin, David Dobrik și Ilya, Chloe Bailey și Halle Bailey, Vivica A. Fox și Nikki Rael, GaTa și Stacye Smith.

Formatul show-ului Celebrity Game Face este produs de Critical Content și Hartbeat, iar Kevin Hart, Jenny Daly, Jon Beyer, Bryan Smiley, Mike Stein, Michael Canter și Jeff Krask sunt producători executivi.


Niciun comentariu despre subiectul „E! va difuza un nou sezon al show-ului tv "E! Celebrity Game Face", cu Kevin Hart”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile