marți, 6 iunie 2023

Filme din seria "Misterele Aurorei Teagarden", în iunie la DIVA

Pe parcursul lunii iunie, canalul de televiziune DIVA anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit că va difuza o serie de filme din ciclul „Misterele Aurorei Teagarden” („Aurora Teagarden Mysteries”), programând câte două titluri în fiecare miercuri, începând de la ora 21:00.


Filme din seria "Misterele Aurorei Teagarden" - Imagine remisă in comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

În data de 7 iunie, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească filmele "Crimă cu public" ("A Very Foul Play", 2018) și "Coroana reginei" ("Heist and Seek", 2018). O săptămână mai târziu, pe 14 iunie, vor fi difuzate "Reuniune mortală" ("Reunited and It Feels So Deadly", 2020) și "Cum să escrochezi un escroc" ("How to Con a Con", 2020). Iar pe 21 iunie, telespectatorii se vor putea delecta cu "Până ce moartea ne va despărți" ("Til Death Do Us Part", 2021) și "Crimă în luna de miere" ("Honeymoon, Honeymurder", 2021).

Evenimentul principal al lunii are loc pe 28 iunie, când DIVA va difuza în premieră "Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă" ("Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder", 2022). Acțiunea acestui film se petrece într-o casă considerată bântuită de locuitorii din Lawrenceton, statul american Washington, unde personajul principal, Aurora, a găsit un cadavru în adolescență, împreună cu prietena sa cea mai bună, Sally Allison, interpretată de Lexa Doig. Această peliculă este cel mai recent adăugată în seria de 18 filme, cu personajul principal, Aurora Teagarden, o bibliotecară care rezolvă crime în timpul ei liber, interpretată de Candace Cameron Bure. Marilu Henner își face apariția în rolul mamei protagonistei, un personaj care suferă de hipertimezie sau memorie autobiografică superioară, la fel ca eroina serialului „Memorie perfectă” (care se încheie pe DIVA, pe 23 iunie, la ora 20:00), pentru care Henner a fost consultantă.

Saga cinematografică „Misterele Aurorei Teagarden”, care până în prezent include 18 părți, este bazată pe seria de 11 cărți scrise de Charlaine Harris între anii 1990 și 2017. Harris este cunoscută și pentru seria literară „The Southern Vampire Mysteries”, care a servit drept inspirație pentru serialul „True Blood”. Aceste romane polițiste au început să fie adaptate pe ecran din 2014, iar în acest an s-a anunțat producția unui film prequel, în care actrița Skyler Samuels va interpreta rolul tânărei Aurora Teagarden.

Descoperiți cum va dezlega Aurora misterul din cel mai recent film al seriei, pe 28 iunie, începând cu ora 21:00, doar la DIVA.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme din seria "Misterele Aurorei Teagarden", în iunie la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile