joi, 31 august 2023

Serialul polițist "Surorile Spencer", la DIVA din 14 septembrie 2023

Compania NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit că noul serial "Surorile Spencer" (The Spencer Sisters) va avea premiera în România: programată pentru difuzare pe canalul DIVA începând cu data de 14 septembrie 2023, producția constă într-un sezon de 10 episoade, fiecare având o durată de o oră. Difuzările vor fi avea loc în fiecare joi, începând cu ora 21:00, și vor include două episoade difuzate consecutiv.


Serialul polițist "Surorile Spencer" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Actrițele Lea Thompson (cunoscută pentru rolurile din "Înapoi în viitor" (Back to the Future) și "Caroline in the City") și Stacey Farber (vedeta din "Virgin River" și "Homleșii" (Schitt’s Creek)), joacă rolurile principale. Ele interpretează o mamă și o fiică care decid să își unească forțele și să înființeze o agenție de detectivi particulari. Personajul Stacey Farber, ofițerul de poliție Darby Spencer, se întoarce acasă la mama ei, scriitoarea de romane polițiste Victoria Spencer, interpretată de Lea Thompson, după o serie de evenimente nefericite.

Într-o încercare comună de a rezolva o crimă, Darby Spencer descoperă o latură necunoscută a mamei sale și decide să devină partenera ei în afacerea de detectivi. În ciuda diferențelor de personalitate, de vârstă și a unei istorii familiale complicate, ambele femei își dau seama că au mai multe în comun decât presupuneau inițial. Fiecare episod va prezenta un caz nou de rezolvat.

În distribuție apar și actorii Thomas Antony Olajide, Edward Ruttle, Husein Madhavji, Ayesha Mansur Gonsalves, Rodrigo Massa, Kaitlyn Leeb și Adam Hurtig în roluri secundare. De asemenea, serialul va include apariții episodice din partea lui Andrew Bushell, Seán Cullen, Alex Ozerov, Paul Popowich, Cindy Sampson, Daniel Kash, printre alții.

Serialul este o creație a producătorului executiv Alan McCullough, cunoscut pentru alte producții precum "Detectivi particulari" (Private Eyes) și "Ofițeri începători" (Rookie Blue). Este produs de Entertainment One (eOne) și Buffalo Gal Pictures. Alături de McCullough, producători executivi și showrunneri sunt și Jenn Engels, Jocelyn Hamilton și Tecca Crosby din partea eOne, precum și Phyllis Laing și Jennifer Beasley din partea Buffalo Gal Pictures.

Promoționalul video în limba română poate fi vizionat dând click AICI.

Canalul DIVA este disponibil pe mai multe platforme tv cu plată, de exemplu: la poziția 84 în grila digitala de cablu a DIGI România, la poziția 47 în grila DIGI satelit, la poziția 27 în grila DIGI analog, la poziția 203 în grila ORANGE, la poziția 102 în grila VODAFONE și la poziția 30 în grila FOCUS SAT.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul polițist "Surorile Spencer", la DIVA din 14 septembrie 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile