vineri, 8 septembrie 2023

Discovery Science și Discovery Turbo Xtra se închid în diverse țări, din 1 ianuarie 2024

Două televiziuni de documentare din portofoliul Warner Bros. Discovery vor fi desființate în diverse țări. Este vorba despre televiziunile Discovery Science și Discovery Turbo Xtra (DTX). WDB a informat deja furnizorii de televiziune cu plată din piețele vizate despre intenția sa de opri emisia aceste posturi tv.


Logo Discovery Science - Imagine remisă într-un comunicat anterior pentru uz editorial pe HD Satelit România

Închiderea acestor canale tv se aplică tuturor platformelor de distribuție (satelit, cablu TV, OTT și altele) din teritoriile vizate. Ultima zi în care vor emite cele două televiziuni va fi 31 decembrie 2023, anunță parabola.cz

Discovery Science este o televiziune cu programe ce oferă răspunsuri la unele dintre cele mai interesante întrebări de știință și tehnologie și știință. Televiziunea prezintă cele mai importante proiecte tehnologice, dar și tendințe interesante în cercetare. De asemenea, prezintă cele mai recente implementări practice a noilor tehnologii, dar și descoperiri inovatoare. Unele emisiuni Discovery Science pot fi vizionate pe canalul principal Discovery. 

Logo Discovery Turbo Xtra - Imagine remisă într-un comunicat anterior pentru uz editorial pe HD Satelit România


Discovery Turbo Xtra este un post de televiziune ce se adresează în principal bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, pasionați de sporturile cu motor și divertismentul extrem. Subiectele cheie ale DTX sunt mașinile rapide și diverse sporturi extreme, pline de adrenalină.


10 comentarii despre subiectul „Discovery Science și Discovery Turbo Xtra se închid în diverse țări, din 1 ianuarie 2024”:
Nikky

Păcat de Discovery Science, unul dintre cele mai bune programe tv pentru mine. Din păcate, prea puțini telespectatori sunt interesați de tehnologie si știință.

Anonim

Whattt???? Cea mai aiurea veste pentru mine. Sper ca emisiunile Science sa fie difuzate in Romania pe alte canale tv ale grupului Discovery.

Gabi

Foarte bine, sa se inchida. Daca tin la pret or sa dispara tiate posturie Discovery fara reclame. Nici măcar extraoptiune nu vor ca sa mai scoata ceva bani.

Nikky

Gabi, de ce e foarte bine ca se închide? Discovery Science e un post foarte bun si e o televiziune premium, cu plata, de aceea cer bani pentru redifuzare. Este o mare pierdere pentru mine.

Nikky

Nu se inchide in toata lumea, ci doar in tarile care nu apreciază știința, din care se pare ca face parte si Romania.

Anonim

Scrie în diverse țări, însă nu specifica care țări, sau dacă este și România printre ele. Deci, momentan nu dramatizati

Cristian

Nu scrie explicit de România, din cauză că în sursa citată în articol, Parabola.cz, nici acolo nu scrie de România, dar se știe că este vorba de România și alte câteva zeci de țări.

Anonim

Poate că vor să introducă canalul Motor Trend care aparține grupului WB&D.

Anonim

Nu mai e preluat de Discovery Science de Digi sau Orange (Communication).
Putea fi într-o ofertă cu plată suplimentară , dar nu e. E plin de canale de duzină, apărute peste noapte, dar un canal de acest gen nu-și mai găsește loc
Ce-o să facă grupul dacă vede că nu e transmis de majoritatea? Mai mult ca sigur va renuța la România.
Încă mai există subtitrare în limba română.

Cristian

Anonim, cele două canale Discovery sunt cu plata, niciun operator nu poate să le introducă în grila de baza fara sa ceara tuturor abonaților prețul suplimentar pentru aceste canale. Și nu poate face asta, nu toți abonații, ci probabil doar o minoritate, sunt dispuși să plătească suplimentar taxă pentru aceste canale. Canalele de duzină despre care vorbești sunt complet gratuite.

Legat de extraoptiune cu plata suplimentara, nu se știe cine nu a dorit aceasta posibilitate, operatorii sau Discovery... Nu am găsit un comunicat sau informații în acest sens, nu știu de unde ai auzit tu că operatorii sunt cei care nu au dorit extraoptiune cu plată suplimentara.

În plus, decizia este la nivel international, in zeci de state. Indiferent că erau sau nu în România retransmise, tot se desființau.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile