vineri, 29 septembrie 2023

Eurosport, Warner Bros. Discovery și The Social Incubator au organizat un turneu caritabil de tenis

Turneul caritabil intitulat „Tenis pentru Fapte Bune”, un eveniment desfășurat sub coordonarea Asociației The Social Incubator și realizat în colaborare strânsă cu Eurosport și Warner Bros. Discovery, a fost scena generoaselor contribuții financiare totalizând suma de 65.000 de euro. Această sumă impresionantă de bani a fost strânsă cu scopul de a fi direcționată în beneficiul tinerilor aflați în situații de vulnerabilitate, accentul punându-se în special pe aceia care sunt în proces de tranziție, părăsind sistemul de protecție a copilului, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


„Tenis pentru Fapte Bune” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Fondurile care au fost adunate prin intermediul acestui turneu caritabil vor avea ca destinație finală sprijinirea tinerilor în demersul lor educațional și în procesul de integrare atât în societate, cât și în cadrul pieței muncii. Aceasta pentru a preveni riscul ca acești tineri să devină victime ale rețelelor de trafic de persoane sau să se afunde în alte contexte de viață nefavorabile.

Warner Bros. Discovery, cu prezență activă în România și la nivel regional, a declarat prin vocea Edinei Constantinescu, Senior Director Marketing EMEA & International, Social Good, că proiectele care vizează educația și viitorul tinerilor se situează în topul priorităților companiei. Aceasta adaugă că „Tenis pentru Fapte Bune” reprezintă exemplul concret și pozitiv prin care sportul poate fi promovat concomitent cu susținerea comunităților de tineri. Colaborarea cu Asociația The Social Incubator este una de durată, iar rezultatele concrete și semnificative obținute sunt o sursă de bucurie și satisfacție pentru Warner Bros. Discovery.

Turneul, desfășurat în perioada 22-24 septembrie 2023 la Pescariu Sports&Spa din București, a marcat cea de-a patra ediție a competiției „Tenis pentru Fapte Bune” și a fost inaugurat de Mihaela „Miki” Buzărnescu, cunoscută jucătoare de tenis la nivel profesionist. Meciul demonstrativ a avut în prim-plan pe Raluca Olaru și Sore Mihalache, care au concurat în formula dublu împotriva echipei formate din Anghel Damian și Cornel Ilie. La ceremonia de deschidere au fost prezenți și ambasadorii evenimentului: Ana Maria Brânză, Virgil Stănescu, Cosmin Cernat, Dragoș Suciu, Cristian Mîndru și Eli Neicuț.

Competiția sportivă a reunit 100 de jucători de tenis, care au participat la meciuri de simplu (atat feminin cât și masculin) și dublu, atrăgând privirile a peste 400 de spectatori pe durata celor trei zile de desfășurare a turneului. Taxele de participare, plătite de jucători, reprezintă o contribuție importantă la bugetul destinat educației și sprijinului tinerilor din medii vulnerabile. Acestea se adaugă la suma totală de sponsorizări și donații dedicate turneului, care au ajuns la aproximativ 65.000 de euro.

Prin utilizarea judicioasă a fondurilor strânse, vor putea fi realizate 4.500 de fapte bune, materializate în acțiuni și proiecte concrete menite să sprijine tinerii în perioada de tranziție de la sistemul de protecție a copilului la viața independentă. Aceștia vor beneficia nu doar de suport educațional, ci și de consiliere psihologică și vocațională, având asigurate resursele necesare pentru o integrare armonioasă și productivă în societate și pe piața muncii.

Turneul caritabil a avut parte de susținerea unui grup impresionant de ambasadori, care nu s-au limitat doar la cei prezenți pe teren în ziua deschiderii oficiale, ci au inclus și alte personalități notabile precum Gabriela Ruse, Horia Tecău, Marius Manole, Cătălin Bordea, Aluziva, Cristian China Birta și Constantin Rudnițchi.

Mihaela Bolohan, Director Executiv al Asociației The Social Incubator, a adus mulțumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei ediții a turneului, de la jucători și ambasadori, la sponsori și echipa organizatoare. Ea speră că ediția a patra „Tenis pentru Fapte Bune” a constituit o experiență memorabilă pentru toți participanții și subliniază că tinerii beneficiari ai proiectelor Asociației The Social Incubator au acum șanse sporite la integrare socio-profesională.

Câștigătorii competiției de pe teren au fost: la simplu feminin, Daniela Schoppmeyer (Locul I), Alice Tientan Ling (Locul II) și Florina Curcă (Locul III); la simplu masculin, Mihai Bădescu (Locul I), Mihai Bălașa (Locul II) și Alexandru Gheorghe (Locul III); iar la dublu masculin, Cornel Teodorescu și Mihai Bădescu (Locul I), Dragos Suciu și Cristian Mîndru (Locul II) și Robert Berti Ilie și Vlad Iliescu (Locul III). Acești sportivi au reușit să se evidențieze și să iasă victorioși în cadrul competiției, însă marii câștigători ai ediției sunt, fără îndoială, tinerii care vor beneficia de fondurile adunate și de proiectele susținute de Asociația The Social Incubator.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport, Warner Bros. Discovery și The Social Incubator au organizat un turneu caritabil de tenis”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile