miercuri, 27 septembrie 2023

Serialul "Prieteni pe vecie" va avea premiera pe Dizi Channel

Serialul intitulat „Prieteni pe vecie” va avea premiera în septembrie pe Dizi Channel, sub îndrumarea regizorală a renumitului Deniz Kolos. Acesta aduce în atenția publicului din România un stil nou și inovator, care a surprins și captivat fanii serialelor turcești din întreaga lume, anunțul televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Serialul "Prieteni pe vecie" - Imagini  remise în comunicat de către Dizi Channel pentru publicare pe HD Satelit România 

„Prieteni pe vecie” este o poveste despre tineret și transformare, focalizată pe experiențele unui grup de studenți care navighează prin perioada de tranziție de la adolescență la vârsta adultă. Această etapă de viață crucială este marcată de conflicte, dragoste, prietenie și momente de entuziasm pentru cei cinci tineri, majoritatea având relații complicate și adesea dramatice cu părinții lor.

Protagoniștii serialului, Eren, Seda, Merve și Yunus, sunt prieteni de un an, de când s-au întâlnit la universitate. În cursul primului an de studii, Seda dă peste Gizem, o veche prietenă din copilărie. Reuniunea celor două pare să suspende timpul, restabilind rapid legătura strânsă pe care o împărțeau în trecut. Cu toate acestea, dinamica grupului de prieteni începe să se schimbe pe măsură ce fiecare membru se confruntă cu propriii demoni și își dă seama că viața adultă nu este atât de roz pe cât anticipau. Așadar, scenariul lasă deschisă întrebarea dacă aceștia vor naviga singuri prin aceste provocări sau se vor sprijini reciproc, aspect ce va fi elucidat pe măsură ce serialul progresează.


Asli Melisa Uzun, născută pe 28 iulie 1995 și laureată a titlului Miss Univers Turcia în 2015, va juca în „Prieteni pe vecie”. Deși nu avea experiență în actorie, participarea ei în acest serial a lansat-o într-o carieră cinematografică impresionantă, acumulând peste 13 producții la activ. Uzun îi va alătura pe ecran pe Hayal Köseoglu, care interpretează rolul Merve și este o actriță apreciată atât în Turcia cât și în străinătate, și Akin Akinözü, tânărul talent care îl interpretează pe Yunus, notabil pentru rolul său din serialul turcesc popular „Hercai”.


„Prieteni pe vecie” va prezenta numeroase talente tinere din cinematografia turcească, abordând în mod inovator și proaspăt temele conservatoare obișnuite ale serialelor turcești clasice. Cu un total de 32 de episoade, serialul va debuta pe Dizi Channel miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 18:30, urmând a fi difuzat episoade noi zilnic, de luni până vineri.

SPI International, compania din spatele Dizi Channel, este un conglomerat media global cu 42 de canale de televiziune care operează pe șase continente. Fondată acum 28 de ani, SPI are o experiență semnificativă în industria televiziunii și radiodifuziunii și oferă o varietate de canale cu plată și gratuite în Europa Centrală și de Est, Europa de Vest, CSI, și fosta Iugoslavie, inclusiv în piețe cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. Printre brandurile notabile se numără FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka și Dizi, toate acestea fiind bine cunoscute și accesibile global printr-o varietate de platforme și servicii digitale oferite de SPI.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Prieteni pe vecie" va avea premiera pe Dizi Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile