miercuri, 13 septembrie 2023

Serialul "State Secrets", exclusiv la AntenaPLAY

Începând cu luna septembrie, platforma AntenaPLAY are în portofoliul său, în mod exclusiv pentru România, serialul intitulat "State Secrets", anunță Antena TV Group intr-un comunicat remis catre HD Satelit România.

Serialul "State Secrets" - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentur publicare pe HD Satelit România

Acesta este un thriller politic care urmărește intrigi și lupte pentru putere ce gravitează în jurul președintelui și al primei doamne. Președintele, Alberto Guzman, este văzut de public ca un lider remarcabil și un soț devotat. Cu toate acestea, într-un reviriment neașteptat al acțiunii, o încercare de a-l elimina pe președinte dezvăluie secrete bine ascunse de persoanele de încredere din anturajul său, incluzându-i pe Paula, directorul de PR, Andres, șeful de securitate și Gutiérrez Casas, fost premier.

Din distribuție fac parte actori precum Miryam Gallego, Emmanuel Esparza, Michelle Calvó, José Luis García Pérez și Jesús Castro. Alături de ei, telespectatorii îi vor recunoaște și pe Patxi Freytez, Francisco Ortiz, Vicky Luengo, Estefanía de los Santos, Miquel Fernández și Sara Vidorreta, pentru a menționa doar câțiva.

Serialul "State Secrets" cuprinde 13 episoade, iar AntenaPLAY va prezenta un nou episod în fiecare zi de marți.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "State Secrets", exclusiv la AntenaPLAY ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile