luni, 9 octombrie 2023

Eutelsat și Eurovision Services, un nou parteneriat pentru transmisia de evenimente sportive

Eutelsat și Eurovision Services semnează un nou acord pentru a transmite evenimente sportive live în Europa și regiunea MENA, reînnoind astfel parteneriatul de lungă durată pentru capacitate de transmisie pe mai mulți sateliți, inclusiv la 7° Est și 10° Est, două locații orbitale importante pentru serviciile video profesionale.


Suporteri privind la tv - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Acest nou acord pe mai mulți ani permite Eurovision Services să susțină transmisia live a evenimentelor sportive majore pentru audiențe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, prin flota de sateliți a Eutelsat.

Eurovision Services colaborează cu federații sportive majore, deținători de drepturi și companii media pentru a conecta sute de milioane de oameni la evenimente sportive și alte evenimente în rezoluție HD și UHD.

Referitor la acord, Italo Andriani, șeful strategiei și achizițiilor de afaceri la Eurovision Services, a precizat: „Reînnoind angajamentul nostru cu Eutelsat, reconfirmăm rolul esențial al satelitului ca un instrument vital în serviciile hibride oferite de Eurovision, furnizând evenimente sportive majore către audiențe uriașe. Satelitul este esențial pentru livrarea consecventă de conținut de înaltă calitate, astfel încât audiențele globale să se poată bucura de sporturile despre care vorbește toată lumea.

Laurence Delpy, managerul general Eutelsat pentru Unitatea de Afaceri Video, a adăugat: "Suntem încântați să rămânem unul dintre partenerii preferați și de lungă durată ai Eurovision Services și să îi sprijinim în extinderea ecosistemului de difuzare în Europa și regiunea MENA. Serviciile video profesionale sunt un segment important pentru Eutelsat și ne asigurăm că partenerii noștri beneficiază de cele mai bune servicii și de capacitate pe termen lung. Această colaborare subliniază din nou rolul vital al satelitului în lanțul de aprovizionare media pentru transmisiile video profesionale, în special evenimentele sportive live majore, unde calitatea este absolut necesară."


10 comentarii despre subiectul „Eutelsat și Eurovision Services, un nou parteneriat pentru transmisia de evenimente sportive”:
Nicu

Acest parteneriat dintre Eutelsat și Eurovision Services promite multe pentru amatorii de sport. Cu toate acestea, serviciile prin satelit sunt cunoscute pentru a fi costisitoare. Si latența se simte...

Anonim

Nicu, latența nu ar trebui să fie o problemă majoră pentru vizionarea evenimentelor live. Problemele cu latența apar mai degrabă la jocurile online sau alte aplicații care necesită un timp de răspuns rapid. Asa cum nu ai observat pana acum , nu vei observa nici in viitor la transmiile de sport. Poate odar daca ai fi pe stadion si ai avea si un tv, ai observa delay-ul transmisiei.

Nicu

Un alt aspect de considerat este diversitatea evenimentelor sportive transmise. Ar fi dezamăgitor să vedem doar fotbal, de exemplu.

Anonim

Eurovision Services este implicat in multe competitii sportive, din diverse sporturi.

Nicu

Sunt curios cum se va traduce asta în termeni de calitate a transmisiunii pentru utilizatorul final. A fost menționată rezoluția UHD. Dar televiziunile vor transmite la aceasta rezolutie?

Anonim

Desigur, doar cele 4K vor transmite in UHD, daca au drepturile de televizare pentru competitiile in cauza.

Anonim

Eutelsat și Eurovision Services colaborează de ani de zile. Este doar o reînnoire de contract.

Anonim

Din păcate, majoritatea consumatorilor nu înțeleg complexitatea din spatele transmisiilor de calitate. Ei văd doar rezultatul final și prețul. Personal, aștept să văd transmisiuni 4K sau chiar 8K în viitorul apropiat.

Nicu

Mie mi se pare exagerat să vorbim despre 8K când majoritatea oamenilor nici măcar nu au televizoare 4K.

Anonim

Au destui televizore 4K.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile