vineri, 20 octombrie 2023

Serialul "Fear The Walking Dead" se apropie de episodul final

Derivat din "The Walking Dead", serialul  "Fear The Walking Dead" se apropie de episodul final al sezonului, anunță televiziunea AMC printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Fear The Walking Dead" - Imagine remisă în comunicat de către AMC pentru uz editorial pe HD Satelit România

Serialul a debutat în august 2015, și de atunci telespectatorii au avut ocazia să vizioneze peste 100 de episoade. Episoadele finale din sezonul opt vor fi transmise pe data de 23 octombrie, la ora 4 dimineața, în concordanță cu premiera mondială, pe canalul AMC. Redifuzările se vor realiza la ora 22:00.

După dispariția personajului Shrike, interpretat de Maya Eshet, și a influenței sale, personajul Madison, interpretat de Kim Dickens, este în căutare de modalități de a transforma PADRE, o insulă misterioasă, în locul sigur care stadionul anterior era destinat să fie. Cu toate acestea, în momentul în care Madison menționează despre PADRE la un post de radio, aceasta atrage atenția nedorită, făcând din ea o țintă și punând insula în pericol. Acest lucru ridică semne de întrebare cu privire la posibilitatea ca eroii să își păstreze refugiul.

O adevărată dilemă pentru supraviețuitorii din serial nu constă doar în salvarea PADRE. Ei se confruntă cu decizia de a opta între bunătate sau damnare.

La sfârșitul unui episod din iunie, situația părea să evolueze în favoarea supraviețuitorilor. Personajele Morgan, interpretat de Lennie James, și Madison au reușit să prevină extinderea PADRE. Mai mult, Madison transmite prin radio că PADRE nu mai este funcțional, iar insula misterioasă poate servi ca refugiu pentru cei în nevoie.

În paralel, personajul Morgan realizează valoarea vieții, dar și că adevărata însemnătate constă în modul în care alegi să îți petreci timpul rămas cu cei dragi. Acesta decide să îl caute pe vechiul său prieten, Rick Grimes. Relația lor a început în primul episod al "The Walking Dead", lansat în 2010, marcând începutul unui fenomen televizat. Ca rezultat, Morgan părăsește "Fear the Walking Dead".

Distribuția "Fear the Walking Dead" include actori precum Lennie James, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman și Rubén Blades. Serialul este produs sub îndrumarea lui Scott M. Gimple, alături de showrunnerii Andrew Chambliss și Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Michael Satrazemis și David Alpert, serialul fiind realizat de AMC Studios.


6 comentarii despre subiectul „Serialul "Fear The Walking Dead" se apropie de episodul final”:
Anonim

Am urmărit serialul de la început și sunt foarte curios să văd cum se termină!

Doru

transmiterea la ora 4 dimineața? chiar nu au găsit un moment mai bun?

Anonim

Ei transmit la ora 4 dimineața pentru a fi în sincron cu premiera mondială. Redifuzările sunt la 22:00. Personal, îmi place că se străduiesc să ne ofere aceeași experiență ca restul lumii.

Doru

Ok.am înțeles. Îmi place cum serialul explorează relațiile dintre personaje. Cum Morgan decide să îl caute pe Rick Grimes, e un nod către "The Walking Dead" și îmi place asta.

Anonim

Eu sper să îl găsească, a rămas cumva în aer soarta lui Rick.

Doru

Poate vor face un nou spinoff cu căutarea lui Rick. 😁

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile