marți, 3 octombrie 2023

Ultimele două filme din seria "Case și mistere" vor difuzate în octombrie la DIVA

Trilogia "Case și mistere" este programată să ajungă la final în luna octombrie pe canalul DIVA. Acest deznodământ va avea loc prin difuzarea în premieră, pentru publicul din România, a două filme ce constituie ultimele părți ale trilogiei televizate. Aceste difuzări vor avea loc în fiecare miercuri, începând cu ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către DH Satelit România.


Seria "Case și mistere" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Seria de filme "Case și mistere" s-a inspirat din seria literară intitulată "Fixer Upper Mysteries". Ultima este o colecție impresionantă de 10 volume, avându-i ca autoare pe Kate Carlisle, o fostă producătoare de televiziune care și-a îndreptat ulterior talentul și atenția către scris. Seria de cărți scrise de Carlisle, care a debutat în lumea literară în 2014, trage inspirație din orașele pitorești de pe coasta Californiei, locul său natal. Aceste orașe sunt renumite pentru frumoasele lor vile victoriene și farurile lor istorice.

Adaptările pentru televiziune se axează pe aventurile lui Shannon Hughes, un expert în renovări, interpretat de actrița și cântăreața Jewel. Hughes face echipă cu Mac Sullivan, un reporter de investigații care și-a schimbat cariera pentru a deveni scriitor de romane polițiste, rol interpretat de Colin Ferguson. În cadrul poveștii, acțiunea se desfășoară în orașul Lighthouse Cove, unde Shannon este cunoscută și respectată ca fiind expertul numărul unu în domeniul construcțiilor. Mai mult, recent, Hughes și-a făcut un nume și în rezolvarea cazurilor polițiste, lucru pe care îl face în tandem cu partenerul său, Mac. Împreună, aceștia explorează și soluționează cazuri noi, care sunt prezentate în filmele "Case și mistere: Probe solide", ce va fi difuzat la DIVA pe 4 octombrie de la ora 21:00, și "Case și mistere: Contract mortal", programat pe 11 octombrie, de la ora 21:00.

Relația dintre protagonisti se consolidează și se adâncește în "Case și mistere: Probe solide" ("Concrete Evidence: A Fixer Upper Mystery", 2017). În acest segment al trilogiei, într-o casă ruinată pe care Mac o cumpără în primul film și pe care Shannon o renovează, sunt descoperite rămășițele lui Lily Brogans (Lexi Redman), o adolescentă dispărută cu 15 ani în urmă, colegă de liceu cu Shannon și sora șefului de șantier al lui Hughes, Sean (Sean Rogerson). Comunitatea din Lighthouse Cove fusese încredințată că Lily a terminat liceul și a plecat la Hollywood pentru a-și îndeplini visul de a deveni actriță. Însă, pentru a finaliza lucrările de renovare la casa achiziționată de Mac, Shannon va fi nevoită să dezlege misterul dureros al dispariției lui Lily, situație care o va pune pe eroină în fața unor pericole semnificative, în timp ce încearcă să identifice adevăratul vinovat.

Povestea de investigații duetului atinge apogeul și concluzionează în filmul "Case și mistere: Contract mortal" ("Deadly Deed: A Fixer Upper Mystery", 2018). Scenariul acestui ultim segment încorporează un proiect caritabil acceptat de Shannon: renovarea unei vile victoriene donată organizației Sunny Site Housing. Aceasta urmează să fie convertită în locuințe sociale. La proiectul nobil participă mai mulți, inclusiv tatăl Shannon-ului, Pete Hughes (Ron Lea), cea mai bună prietenă a ei, Jennifer Hennessey (Erin Karpluk), Mac și nepoata adolescentă a acestuia, Callie Sullivan (Lilah Fitzgerald), care este în vizită. Totul ia o întorsătură neașteptată când un bancher local este găsit fără suflare la locul proiectului. Acum, Shannon trebuie să dezlege indiciile și să descopere adevărul înainte de demolarea vechii clădiri victoriene. Această investigație furnizează, de asemenea, o ocazie perfectă pentru Shannon și Mac să se cunoască mai bine și să își evolueze relația de la una strict profesională la una mai personală.

Canalul de televiziune DIVA, pe care vor fi difuzate aceste filme, este accesibil pe mai multe platforme: poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.


Niciun comentariu despre subiectul „Ultimele două filme din seria "Case și mistere" vor difuzate în octombrie la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile