marți, 21 noiembrie 2023

Meciul România - Elveția, transmis de televiziunea Antena 1

Pe 21 noiembrie, la ora 21:45, se va desfășura meciul de fotbal dintre România și Elveția, pe Arena Națională, unde se va decide câștigătoarea grupei I în preliminariile EURO 2024. Ambele echipe și-au asigurat deja calificarea la turneul final, dar această confruntare este decisivă pentru stabilirea liderului grupei.

Meci România - Elveția (desen decorativ realizat de HD Satelit România)

România se află în prezent pe prima poziție cu 19 puncte, iar Elveția care se situează pe locul secund, cu 17 puncte. O victorie sau un egal în acest meci ar garanta României primul loc în grupă. În schimb, în cazul unei înfrângeri cu Elveția și a rezultatelor nefavorabile în alte partide, România riscă să piardă această poziție de top​​.

În meciul tur, România a obținut un egal valoros, scor 2-2, cu două goluri marcate de Valentin Mihăilă în minutele finale.

Partida dintre România și Elveția va fi transmisă live la tv pe Antena 1. 

Câștigătoarea grupei I va ajunge în a doua urnă valorică, oferind acestei echipe șansa de a juca cu adversari cotați ca fiind mai slabi.


15 comentarii despre subiectul „Meciul România - Elveția, transmis de televiziunea Antena 1”:
Anonim

Sper să nu avem surprize cu vremea. Presiunea este uriașă, mai ales pentru România, care are avantajul de a juca acasă. Dar nu trebuie să uităm de prestația bună a Elveției în acest turneu.

Sorin

Sunt curios cum va influența calificarea deja asigurată strategia de joc a ambelor echipe. Uneori, echipele tind să joace mai relaxat atunci când nu mai au presiunea calificării.

Anonim

Sorin, relaxarea jucătorilor însemna ar trebui sa determine un mai bun spectacol fotbalistic.

Sorin

Aș fi curios să văd dacă selecționerul României va face rotații în echipă sau va menține același nucleu. Rămâne de văzut dacă va miza pe experiență sau pe tineret. Eu zic că și partea psihologică va juca un rol crucial. România trebuie să gestioneze presiunea publicului și așteptările mari, mai ales după acel egal valoros din meciul tur. De altfel, performanțele lui Valentin Mihăilă în meciul tur arată că avem jucători capabili să facă diferența în momente cheie.

Anonim

Da, Mihăilă a fost excepțional. Dar Elveția are și ea jucători de top. Nu va fi deloc ușor pentru apărarea României să-i țină sub control.

Sorin

Ar trebui să acordăm atenție specială jocului defensiv. Un echilibru între apărare și atac va fi esențial pentru succesul României.

Anonim

Sorin, in fotbal, atacul e cea mai buna apărare :-) Echipele mari ataca non-stop.

Dany1986

Hai România!!!

Anonim

hai ROMANIA unde la euro 2024 unde o sa se faca da ras asa ca hai sa ne bucuram azi cand avem si motiv ca mine cine stie...o sa dea cu standul in drept

Dany1986

Anonim, este o plăcere și onoare să avem echipa națională la Campionatul european de fotbal din 2024, indiferent că dăm cu stângul în dreptul. Sau poate nu dăm cu stângul în dreptul.

Anonim

Corect Dany, este un eveniment sportiv remarcabil de fiecare dată când echipa națională a României joacă într un campionat european și sperăm că în viitor și mondial cu alte echipe naționale, mă uit la aceste meciuri cu mare bucurie indiferent de scor.

Anonim

Meciul ăsta va fi un prim antrenament util pentru turneul final. Iar dacă și rămânem pe primul loc, va fi cu atât mai bine.

Anonim

Am învins cu 1 -0! Bravo Romania! Suntem numărul 1 in grupă!!!

Anonim

Se spune că nu-i suficient să fi bun, trebuie să ai și noroc. Iar în aceste preliminarii naționala noastră a avut noroc cu carul, ca niciodată în istoria ei. Inclusiv în acest meci, când mingea nu a vrut să între în poarta noastră, oricât s-au străduit elvețienii.

Dany1986

Au avut noroc toate meciurile? Chiar toate? :))) Probabilistic imposibil. ;))) Sunt mai buni că alte generații anterioare și trebuie să acceptăm. Eu știu că am rămas blocați că România nu se califica la aceste campionate internationale, dar nu trebuie să gândim doar din inerție. Roata se mai și învârte. Ne-am calificat, bravo echipei, au muncit! Felicitări și mulțumim!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile