sâmbătă, 16 decembrie 2023

FilmBox+ a lansat un canal tv online dedicat Crăciunului: FillmBox Christmas

SPI International, o companie a grupului CANAL+, a anunțat adăugarea televiziunii FilmBox Christmas în portofoliul său în expansiune de Smart Channels de pe platforma de streaming FilmBox+. Odată cu apropierea sărbătorilor, noul Smart Channel oferă telespectatorilor o colecție de filme festive, creând un spațiu media special pentru ca familiile să se reunească și să sărbătorească bucuria Crăciunului.

Familie vizionând programe tv de Crăciun (nu este o imagine oficială furnizată de SPI International / FilmBox, ci este o imagine decorativă realizată de HD Satelit România) 

FilmBox Christmas este disponibil exclusiv ca tv online smart pe platforma FilmBox+, care are o acoperire globală și colaborează cu parteneri pentru a furniza conținut VOD și televiziuni în întreaga lume. 

În grila de programe a televiziunii online FilmBox Christmas se regăsesc filme precum "Lost Christmas", "Campion pe gheață", "Nora Roberts - Aurora Boreală", "Noapte liniștita". "Aventura de doua nopți", "Crăciun pentru ghinioniști", "Povestea unui cățel" sau "Un sărut de Crăciun", printre alte selecții emoționante. Selecția de filme variază în funcție de teritoriile licențiate.

Canalele smart ale Filmbox+, create pe baza unor playlisturi, oferă o optiune digitală suplimentară televiziunilor tradiționale lineare. Christmas Smart Channel de pe FilmBox+ nu face excepție, oferind telespectatorilor un flux continuu de filme cu tematică de sărbători, aducând spiritul Crăciunului direct pe ecranele lor.

FilmBox+ oferă în Romania zeci de canale Smart Channels, acoperind interese diverse, incluisv animații, documentare, despre stiluri de viață, sporturi și multe altele. Abonații pot accesa FilmBox+ prin intermediul interfetei web la adresa filmbox.com sau pot descărca aplicația mobilă compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android. De asemenea, pot transmite conținut prin aplicația Smart TV disponibilă pe dispozitive Apple TV, Android TV, Samsung și LG Smart TV. Platforma este de asemenea accesibilă prin intermediul unor operatori majori europeni.

Despre SPI International

SPI INTERNATIONAL (aparținând grupului CANAL+) este o companie media globală care furnizează canale TV, multiple produse digitale pe șase continente și este un jucător major în distribuția de conținut și în difuzare la nivel mondial. SPI operează mai multe canale free-to-air și pay-tv în Europa, Asia și regiunea Adria, inclusiv piețe europene cheie precum România, Polonia, Cehia, Serbia și Olanda. SPI International deține un portofoliu de branduri, cum ar fi FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka sau Dizi, alături de diferite canale tematice și servicii de streaming, inclusiv FilmBox+. Colaborând cu peste 700 de operatori la nivel mondial, SPI folosește tehnologie de ultimă generație oferind abonaților săi acces la conținut linear și la cerere al SPI. De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL este un furnizor cunoscut de filme de lung metraj și programe de televiziune pe piețele internaționale. SPI are alianțele solide de conținut cu furnizori majori.


3 comentarii despre subiectul „FilmBox+ a lansat un canal tv online dedicat Crăciunului: FillmBox Christmas”:
Anonim

Frumoasă surpriză de la Filmbox+!Sper să vizionez aici și filme cu aventuri, magie,suspans,filme mai vechi,cu subiect de Crăciun.

Dana

FilmBox Christmas, mi se pare o idee super pentru perioada sărbătorilor! Chiar eram în căutarea unor filme de Crăciun diferite. Mă întrebam, aceste filme de Crăciun sunt toate clasice sau au și producții noi?

Anonim

Ei bine, din lista de filme menționată, recunosc câteva titluri mai noi. Cred că oferă un mix între clasice și noi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile