luni, 11 decembrie 2023

Recomandări din programele lunii decembrie la televiziunile AMC Networks

În luna decembrie, televiziunile AMC Networks oferă o gamă variată de filme și emisiuni speciale dedicate sărbătorilor, concepute pentru a fi pe placul întregii familii. TV Paprika marchează începutul sezonului festiv, difuzând zilnic programe cu tematică de Crăciun. Printre acestea se numără emisiuni culinare cu bucătari renumiți, inclusiv Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Nigella Lawson și personajul local Prajiturela. Canalul AMC se concentrează pe filme cu acțiune și suspans, în timp ce Filmcafe atrage iubitorii de aventură cu filme ce includ personaje miraculoase și creaturi mistice. Pentru copii, Minimax aduce un nou desen animat despre viața de familie, lansat chiar înainte de Crăciun. JimJam, pe de altă parte, se concentrează în decembrie pe desene animate educative despre importanța familiei și prieteniei, difuzând în fiecare weekend filme de Crăciun fără pauze publicitare, anunță AMC Networks printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Televiziuni AMC Newtorks - Imagine remisă în comunicat de către AMC Networks International pentru uz editorial pe HD Satelit România

Emisiunile de sărbători de la TV Paprika se caracterizează prin savoare, umor și spiritul Crăciunului, aducând familii împreună în jurul televizorului pentru a savura rețete delicioase prezentate de Prajiturela, Jamie Oliver, Gordon, Gino și Fred. TV Paprika a lansat o campanie specială de sărbători, evidențiindu-se ca destinație principală pentru telespectatori.

AMC recomandă filmul "Șapte ani în Tibet", o adaptare a romanului autobiografic al lui Heinrich Harrer. Filmul prezintă povestea faimosului alpinist austriac Heinrich Harrer, interpretat de Brad Pitt, care în 1939 părăsește Austria, țara sa natală, pentru o expediție în Himalaya.

Film Cafe va difuza următoarele filme în perioada Crăciunului: "În căutarea eroilor" pe 24 decembrie, la ora 13:55, "Puterea cristalului întunecat" pe 25 decembrie, la ora 11:20, "Magie neagră" pe 25 decembrie, la ora 13:40, "Stăpânul coroanei" pe 26 decembrie, la ora 11:45 și "Tărâmul zeilor" pe 26 decembrie, la ora 13:45 Aceste filme prezintă povestea lui Marek, o tânără servitoare care ascunde un destin eroic. Forțată să muncească din copilărie pentru un stăpân brutal, Marek visează la libertate și aventuri grandioase, ascunzând un talent special pentru necromanție. Aventurierul și vrăjitorul Gojun își dă seama de potențialul ei și o încurajează să-și depășească temerile și să-și câștige libertatea.

MINIMAX va prezenta "Viața cu tată" în 24 decembrie, începând cu ora 15:30. Acest sitcom de familie urmărește viața de zi cu zi, amuzantă și imprevizibilă, a surorilor vitrege Panda, Ondine, Roxanne și micuța Bella.

JimJam va oferi în weekenduri, de la ora 18:00, povești pentru copii legate de sărbătorile de iarnă, accentuând importanța familiei și prietenilor în acest sezon. Printre programele prezentate se numără "Noddy salvează Crăciunul", "Daisy și Ollie - Special de Crăciun", "Timmy și surpriza de Crăciun", "Ghici cât de mult te iubesc? Crăciunul până la lună și înapoi" și "Vacanța lui Caillou".


10 comentarii despre subiectul „Recomandări din programele lunii decembrie la televiziunile AMC Networks”:
Anonim

TV Paprika e bun pentru idei de rețete de Crăciun.

Dana

Poate îmi îmbunătățesc meniul de sărbători. :))

Marius

Film Cafe pare să aibă o selecție interesantă de filme fantastice. Nu stiam de seria asta de filme.

Anonim

De CBS reality știți ceva?multumesc.

Anonim

De REMARCAT filmul de pe Minimax din Ajun ora 15:30.Dar și mai (bine)cunoscutele seriale de pe Jimjam tv!

Anonim

Minimax la 15:30 marsupilami va înlocui cu viata cu tata

Anonim

Există Film Cafe HD în vreo rețea de cablu de la noi ?

Anonim

Paprika e un canal foarte bun si nu inteleg de ce nu introduc in grila si varianta hd?

Cristina

Film cafe HD există la Vodafone.

Anonim

Nimic despre CBS Reality in comunicatul lor ,se inchide ,se rebrenduieste de ce nu spun nimic de el!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile