vineri, 15 decembrie 2023

TLC va difuza serialul turcesc "7 destine"

În data de 16 decembrie, TLC va difuza primul episod al serialului "7 destine", disponibil începând cu ora 22:00. 

"7 destine" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit

Serialul turcesc "7 destine", produs de Bir Film și lansat în septembrie 2017, este compus din șapte episoade, fiecare cu o poveste unică și independentă. Acestea se concentrează pe lupta personajelor cu experiențe dificile din trecutul lor. Personajele se confruntă cu alegeri dificile, trebuind să depășească momente întunecate pentru a avansa în viață, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Distribuția serialului include actori precum Tilbe Saran și Genco Erkal, acesta din urmă revenind pe micile ecrane după o lungă pauză. Alți actori sunt Engin Hepileri, Melisa Sözen, Cem Davran, Damla Sönmez, Ekin Koç, Sinan Tuzcu, Pınar Göktaș și Merve Dizdar, recent premiată cu titlul de cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.


3 comentarii despre subiectul „TLC va difuza serialul turcesc "7 destine"”:
Anonim

Mă gândesc că fiecare personaj trebuie să-și înfrunte trecutul pentru a-și clădi un viitor. Fiecare personaj e pus în fața a două opțiuni: fie să cedeze trecutului, fie să lupte pentru viitorul său. Pare o temă profundă.

Elena R.

Știe cineva dacă serialul va fi disponibil online sau în reluare?

Anonim

Din păcate, nu am găsit informații despre o difuzare în reluare. S-ar putea să fie disponibil online, dar contra cost si probabil nesubtitrat, pe siteurile oficiale din Turcia. Daca ai televizor cu inregistrare USB, ai fi putut conecta un stick in tv si programezi sa inregistreze serialul cand se difuza si sa il vezi cand poti.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile