joi, 11 ianuarie 2024

Australian Open 2024, difuzat pe Eurosport / discovery+ în 50 de teritorii europene

Warner Bros. Discovery Sports Europe va transmite în direct și în exclusivitate Australian Open în 50 de teritorii europene pe Eurosport și discovery+. Campionul en-titre Novak Djokovic începe lupta pentru un al 11-lea titlu record, iar câștigătoarea din 2023, Aryna Sabalenka, se pregătește să concureze cu Iga Swiatek, numărul 1 mondial, și Coco Gauff pentru supremația pe teren.

Minge de tenis - Fotografie realizată de HD Satelit România

Nume mari din tenis revin la Melbourne Park pentru primul Grand Slam din 2024, marcând începutul unui an plin de evenimente sportive pentru Warner Bros. Discovery Sports Europe. Între 14 și 28 ianuarie, fanii din 50 de piețe europene nu vor pierde nicio lovitură importantă din turneu, cu transmisii live și la cerere exclusiv pe discovery+ și aplicația Eurosport, împreună cu 260 de ore de transmisie live de pe 17 terenuri prin canalele liniare Eurosport.

Scott Young de la WBD Sports Europe a precizat: „Am transmis pentru prima dată Australian Open sub marca Eurosport în 1995, iar turneul din acest an se anunță a fi unul dintre cele mai bune, plin de confruntări pe care fanii le pot urmări pas cu pas pe canalele și platformele noastre. Niciun alt difuzor nu oferă un ecosistem de tenis atât de complet, conectând fanii cu sportul pe care îl iubesc așa cum o facem noi”.

Telespectatorii producției internaționale și în limba engleză a Eurosport vor avea parte de o analiză revoluționară a meciurilor din studioul Cube cu realitate mixtă din Londra, condus de noua gazdă Rachel Stringer. Ea va fi însoțită de campionul la șapte titluri de Grand Slam Mats Wilander și fostul număr patru mondial Tim Henman. O mulțime de foști jucători, inclusiv Boris Becker, Alex Corretja și Justine Henin, vor contribui de asemenea la transmisiile internaționale ale Eurosport pe parcursul celor două săptămâni ale turneului.

Pe lângă difuzarea completă a meciurilor principale, Eurosport și discovery+ transmit toate rundele de calificare, precum și meciurile juniorilor, cele pe scaun cu rotile și ale legendelor. De asemenea, Eurosport.com va prezenta în fiecare zi rezumate gratuite, completate de clipuri din culise, opinii ale experților și reacții ale atleților pe platformele sociale Eurosport.

În 2023, acoperirea Australian Open de către WBD în Europa a dus la o creștere record pe platformele sale de streaming. Audiențele au crescut cu aproape o treime în Europa (pe discovery+ și aplicația Eurosport) și s-au dublat în piețe cheie, inclusiv Franța, Germania, Țările de Jos, Spania și Regatul Unit, pe măsură ce fanii au urmărit acțiunea în milioane.

La fel ca în 2022, numărul telespectatorilor europeni care au urmărit Eurosport 1 în timpul Australian Open 2023 a fost consistent, stabilind un record de audiență pentru transmisia turneului de către Eurosport.

Australian Open dă startul unui an plin de evenimente sportive în 2024 pe platformele WBD din Europa, incluzând transmisii live ale Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, toate marile tururi de ciclism și acoperire exclusivă a celui de-al doilea Grand Slam al anului de la Roland-Garros în mai (cu excepția Franței).

Australian Open este disponibil pe discovery+ doar în Austria, Danemarca, Germania, Finlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Suedia, Marea Britanie și Irlanda.

Primul mare turneu de tenis al anului, Australian Open, are loc între 14 și 28 ianuarie 2024 și poate fi vizionat live în România pe Eurosport și prin intermediul aplicației Eurosport.

Anul trecut, Warner Bros. Discovery a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania că a semnat un acord pe cinci ani cu United States Tennis Association (USTA) pentru transmiterea turneului US Open în diverse regiuni europene. Conform acestui acord, Eurosport 1, Eurosport 2 și aplicația Eurosport vor oferi transmisiuni live și rezumate ale fiecărui meci de la fiecare teren. Cu o tradiție de 25 de ani în difuzarea US Open, Eurosport rămâne o destinație de top pentru fanii tenisului, transmițând mai multe evenimente live decât oricare alt canal sportiv.

UPDATE 12 ianuarie 2024: WBD Sports a remis un comunicat oficial către HD Satelit în privința acest eveniment sportiv, pe care îl puteți citi mai jos.

AUSTRALIAN OPEN VINE LA EUROSPORT CU UN LINE-UP DE EXCEPȚIE DE COMENTATORI ȘI EXPERȚI


- Eurosport aduce meciurile de neratat ale primului turneu de Grand Slam al sezonului de tenis, Australian Open. În aplicația Eurosport poate fi urmărit fiecare moment al competiției.
- Campionul en-titre, Novak Djokovic, caută al 11-lea său succes, iar Aryna Sabalenka, Iga Swiatek și Coco Gauff își dispută supremația pe terenurile de hard 
- Star-ul australian Nick Kyrgios întregește echipa de experti Eurosport, alături de Boris Becker, John McEnroe, Mats Wilander, Justine Henin, Alex Corretja, Barbara Schett, Tim Henman și Laura Robson


Cele mai importante nume din tenis se reunesc la Melbourne Park pentru primul turneu de Grand Slam din 2024, dând startul unui an plin de acțiune la Eurosport.

Între 14 și 28 ianuarie, fanii pot urmări fiecare punct și fiecare minge lovită la Australian Open datorită acoperirii TV și online Eurosport. 260 de ore de tenis pot fi urmărite pe Eurosport 1 și Eurosport 2, alături de imaginile live de pe cele 17 terenuri de la Melbourne Park. Novak Djokovic se află în căutarea celui de-al 11-lea său titlu la Australian Open, în timp ce Iga Swiatek și Aryna Sabelenka își continuă rivalitatea pentru numărul 1 mondial.

Scott Young, Group SVP, Content, Production and Business Operations, WBD Sports Europe, a declarat: „Am transmis Australian Open la Eurosport pentru prima oară în 1995, iar turneul din acest an are potențialul de a fi unul dintre cele mai bune de până acum, unul plin de povești inspiraționale și lupte pe care fanii le pot urmări în întregime pe Eurosport și în aplicație. Nicio altă televiziune nu oferă un ecosistem 360 care poate conecta fanii tenisului în felul în care o facem noi.

Pentru a spune fanilor povestea turneului mai bine ca oricând, am adunat una dintre cele mai impresionante echipe de experți, formată din legende și superstaruri ale tenisului. Suntem deosebit de încântați să-i urăm bun venit lui Nick Kyrgios în echipa noastră.  Stim că fanii vor beneficia de perspectivele sale unice și de apropierea sa de actuala generație de campioni și concurenți care vor intra pe teren în acest an.

NICK KYRGIOS SE ALĂTURĂ ECHIPEI EUROSPORT


Pentru prima dată, superstarul australian Nick Kyrgios se va alătura echipei de experți de talie mondială a Eurosport de la Melbourne. Câștigător al Australian Open 2022 la dublu masculin, el le va oferi fanilor informații și detalii unice despre turneu și jucători din cabina de comentarii de la fața locului. O transmisiune bonus din cabina de comentarii va fi, de asemenea, disponibilă în aplicația Eurosport.
Pentru a aduce fanii mai aproape de acțiunea de la Melbourne Park, echipa Eurosport de la fața locului va fi completată de John McEnroe, de șapte ori campion de Grand Slam, care se alătură fostului număr șapte mondial Barbara Schett și medaliatei olimpice cu argint Laura Robson.

Rachel Stringer se va afla in studioul Eurosport – The Cube – pentru a face analiza celor doua saptamani de turneu.. Ea va fi însoțită de Mats Wilander, de șapte ori campion de Grand Slam, și de fostul număr patru mondial, Tim Henman. O multitudine de foști jucători - inclusiv Boris Becker, Alex Corretja și Justine Henin - vor contribui, de asemenea, la acoperirea Eurosport a Australian Open. 

CONȚINUT EXCLUSIV DE PE TEREN ȘI DIN AFARA LUI 


Alături de transmisiunile complete ale tablourilor principale ale turneului, Eurosport va difuza online și tururile de calificare (începând cu 9 ianuarie), precum și meciurile din turneele juniorilor, ale jucătorilor în scaune rulante și ale legendelor. Transmisiunile Eurosport vor începe zilnic la ora 2:00 cu un segment de știri, iar sesiunea de seară este precedată de un segment din studio, de la ora 9:45.

Pe Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport, fanii pot găsi zilnic rezumate, clip-uri din afara terenurilor, opiniile experților și reacții video ale jucătorilor, inclusiv segmente consacrate precum My Playlist, My Grand Slam Appetite și My Social Network.

Mai mult, Eurosport va prezenta conținut nou și exclusiv în zilele premergătoare turneului. Documentarul Djokovic Unmasked îl prezintă pe cel mai titrat jucător din istoria Australian Open, iar preview-ul ediției din acest an va conține interviuri cu experții Eurosport, precum și un rezumat al turneului de anul trecut.

TREI ROMÂNCE PE TABLOUL PRINCIPAL AUSTRALIAN OPEN


La primul turneul de Grand Slam al anului vor participa și trei jucătoare din România. Jaqueline Cristian o va înfrunta în primul tur pe Katerina Siniakova, Sorana Cîrstea va juca împotriva chinezoaicei Yafan Wang, în timp ce Ana Bogdan va lupta cu tânăra Brenda Fruhvirtova, jucătoare venită din calificări.

Turneul începe duminică, 14 ianuarie, urmând să se încheie cu finala masculină din 28 ianuarie, aceasta urmând după finala feminină de pe 27 ianuarie.


Niciun comentariu despre subiectul „Australian Open 2024, difuzat pe Eurosport / discovery+ în 50 de teritorii europene”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile