miercuri, 3 ianuarie 2024

DIVA va difuza seria de filme "Romantism de iarnă"

Începând cu 7 ianuarie și până pe 28 ianuarie 2024, postul de televiziune DIVA va difuza o serie de filme romantice sub numele "Romantism de iarnă". Aceste filme vor fi transmise în fiecare duminică a lunii ianuarie și se adresează iubitorilor de povești de dragoste, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.


"Majordomi îndrăgostiți" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România 

Printre filmele care vor avea premiera în această serie se numără "Palatul de iarnă" și "Majordomi îndrăgostiți". Primul film, "Palatul de iarnă", prezintă povestea scriitoarei Emily Miller, care caută inspirație într-un castel vechi și se întâlnește cu prințul Henry și anturajul său. Cel de-al doilea film, "Majordomi îndrăgostiți", urmărește povestea a doi protagoniști, Emma și Henry, care se îndrăgostesc în timp ce participă la un curs la o academie de majordomi regali.

În luna ianuarie, seria "Romantism de iarnă" va include mai multe filme de dragoste.

Pe data de 7 ianuarie, la ora 17:45, filmul "Rețeta regală a iubirii" va fi difuzat, cu Laura Miyata în rolul Emmei, angajată pentru a pregăti deserturi la o petrecere regală marcând 40 de ani de căsătorie ai monarhilor din regatul fictiv Sanovia. Ea se confruntă cu un concurent neașteptat, prințul Oliver, interpretat de David Lafontaine.

Pe 14 ianuarie, de la ora 16:00, va rula filmul "Idilă de iarnă", cu Jessy Schram în rolul Juliei, o jurnalistă care se întoarce în orașul natal pentru a scrie un articol. Aici, prietenul ei din copilărie, Nate (Marshall Williams), a creat un labirint din zăpadă care aduce magie în viața locuitorilor.

În aceeași zi, la ora 18:00, va fi prezentat filmul "Pasiuni neașteptate", având-o ca protagonistă pe jurnalista Dana (Amanda Schull), care trebuie să facă o alegere între cariera și iubirea pentru un misterios guru tech, interpretat de Morgan David Jones.

Seria "Romantism de iarnă" continuă pe 21 ianuarie, de la ora 16:00, cu filmul "Sărut de zăpadă". Personajul principal, Kate (interpretată de Jen Lilley), este o jurnalistă specializată în călătorii, convinsă că New York este cel mai interesant oraș din lume. Viața și perspectiva ei se schimbă atunci când îl întâlnește pe Noah (Chris McNally), un proprietar de pensiune care aspiră să devină ghid turistic.

Tot pe 21 ianuarie, dar la ora 17:50, va fi difuzat filmul "Excursia de lux". Courtney (Nazneen Contractor) este o organizatoare de vacanțe de lux, iar cel mai recent client al său este Joe (Brooks Darnell), un om obișnuit pe care îl confundă cu un miliardar.

În final, pe 28 ianuarie, de la ora 17:50, se va difuza "Perechea perfectă", cu Nazneen Contractor în rolul Cristinei, un critic culinar și enolog. În timpul vizitei la crama lui Michael (Brennan Elliott), ea suferă un accident și devine amnezică, ceea ce le oferă o șansă la un nou început, în ciuda opiniei inițiale negative a Cristinei despre cramă.


Niciun comentariu despre subiectul „DIVA va difuza seria de filme "Romantism de iarnă"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile