vineri, 12 ianuarie 2024

Gala The Best FIFA Football Awards, live la TVR 1

Pe data de 15 ianuarie, la Londra, va avea loc o ceremonie de amploare pentru a premia excelența în fotbalul feminin și masculin. Evenimentul, care va fi transmis în direct pe TVR 1 începând cu ora 21:30, va fi precedat de un studio special moderat de Costin Deşliu la ora 21.00. Finaliștii pentru cele șapte categorii ale premiilor The Best FIFA Football Awards au fost deja anunțați în decembrie.

Minge de fotbal - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Această ceremonie reunește cei mai talentați jucători și antrenori ai anului precedent, punând în lumină atât realizările individuale, cât și echipa. Telespectatorii din România și din întreaga lume vor avea oportunitatea de a afla în timp real cine va primi aceste distincții de prestigiu. Se va reconfirma oare statutul lui Lionel Messi ca rege al fotbalului mondial, sau va avea loc o schimbare surprinzătoare la vârful clasamentului?

Finaliștii au fost selectați dintr-o listă inițială publicată în septembrie, cu câte trei candidați pentru fiecare categorie, incluzând "Cel mai bun jucător FIFA", "Cea mai bună jucătoare FIFA", "Premiul Puskás FIFA" pentru cel mai bun gol, precum și categoriile pentru cel mai bun antrenor și portar, atât la masculin, cât și la feminin. Printre nominalizați se numără Erling Haaland, Kylian Mbappe, Lionel Messi, Aitana Bonmati, Linda Caicedo, Jennifer Hermoso și mulți alții.

Pentru distincția de Cel mai bun jucător FIFA, finaliștii sunt Erling Haaland, Kylian Mbappe și Lionel Messi. În categoria Cea mai bună jucătoare FIFA, se remarcă Aitana Bonmati, Linda Caicedo și Jennifer Hermoso. Premiul Puskás FIFA, dedicat celui mai frumos gol, îi are ca finaliști pe Julio Enciso, Guilherme Madruga și Nuno Santos. La categoria Cel mai bun antrenor FIFA, competiția se întețește între Pep Guardiola, Simone Inzaghi și Luciano Spalletti. Pentru titlul de Cea mai bună antrenoare FIFA, Jonatan Giraldez, Emma Hayes și Sarina Wiegman sunt în cursa finală. În competiția pentru Cel mai bun portar FIFA, Yassine Bounou, Thibaut Courtois și Ederson își dispută trofeul. Și nu în ultimul rând, la categoria Cea mai bună femeie portar FIFA, Mackenzie Arnold, Catalina Coll și Mary Earps sunt nominalizate pentru prestigiosul premiu.

Premiile The Best FIFA Football Awards sunt un omagiu adus performanțelor de excepție din fotbal, indiferent de liga sau naționalitatea jucătorilor. Perioadele de calificare pentru aceste premii au fost stabilite în intervalul 1 august 2022 - 20 august 2023 pentru competițiile feminine, respectiv 19 decembrie 2022 - 20 august 2023 pentru cele masculine. Procesul de selecție a implicat voturi din partea antrenorilor de echipe naționale, căpitanilor, jurnaliștilor și fanilor, fiecare grup contribuind cu 25% din votul total.

Această gală, transmisă live pe TVR 1, în 15 ianuarie 2024, începând cu ora 21:30 ( https://www.hdsatelit.com/p/live-tv.html ) promite să fie un moment de neuitat în lumea fotbalului, reflectând recunoașterea și aprecierea pentru cei mai talentați jucători și antrenori ai momentului.


2 comentarii despre subiectul „Gala The Best FIFA Football Awards, live la TVR 1”:
Anonim

Mă așteptam să fie transmis pe TVR Sport

Anonim

tvr sport va incepeemisia spre final demartie euasa stiu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile