miercuri, 31 ianuarie 2024

HBO Max: "Gran Turismo" și "Equalizer 3: Capitolul final", printre noutățile lunii februarie 2024

În luna februarie, pe HBO Max ai la dispoziție conținut nou de urmărit în fiecare zi! Cu o selecție de 29 de titluri noi, ai opțiunea de a alege între cele mai recente filme, seriale, documentare și animații de pe HBO Max sau, dacă preferi, poți descoperi alte opere din sutele de titluri deja prezente pe platformă, anunță Warner Bros Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

„Larry David, inamicul public nr. 1” - imagine remisă în comunicat de către Warner Bros Dicsovery România pentru publicare pe HD Satelit


În februarie, HBO Max îți prezintă 13 filme noi

„Equalizer 3: Capitolul final” („The Equalizer 3”) este disponibil pe HBO Max începând cu 2 februarie. Personajul principal, Robert McCall (interpretat de Denzel Washington), un fost asasin guvernamental, încearcă să se împace cu trecutul său întunecat și găsește consolare ajutându-i pe cei asupriți. Aflându-se în sudul Italiei, el descoperă că noii săi prieteni sunt sub influența mafiei locale. Pe măsură ce situația devine tot mai periculoasă, McCall decide să devină protectorul prietenilor săi, luptând împotriva mafiei.

„Ești acolo, Doamne? Sunt eu, Margaret.” („Are you there God? It’s me, Margaret”) va fi disponibil pe HBO Max din 9 februarie. Povestea se concentrează pe Margaret, o fată de 11 ani care navighează prin complexitățile vieții și adolescenței cu sprijinul mamei sale (Rachel McAdams) și al bunicii (Kathy Bates). 

Pe 16 februarie, „Gran Turismo” ajunge pe HBO Max, urmărind povestea adevărată a unui tânăr care devine pilot profesionist de curse auto datorită simulatorului de curse Gran Turismo.

Printre celelalte filme care vor fi disponibile pe HBO Max în februarie se numără: „Maestrul grădinar” („Master Gardener”), „Demolat” („Demolition” - 2015), „Omul invizibil” („Hollow Man”), „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” („The Revenant” - 2015), „Camera de refugiu” („Panic Room”), „Alertă de gradul zero” („White House Down”), „Curiozitate spațială” („Space Oddity”), „Daredevil”, „Elektra”, „Elle”.

Luna februarie aduce seriale noi pe HBO Max

„Larry David, inamicul public nr. 1” („Curb Your Enthusiasm”) își lansează ultimul sezon pe 5 februarie. Serialul, în care Larry David joacă un rol semi-ficționalizat de sine, este o comedie emblematică, laureată cu premii Emmy și Globul de Aur, care explorează viața amuzantă a scenaristului/producătorului/comicului Larry David. 

Pe 8 februarie, HBO Max prezintă sezonul doi din „Tokyo Vice”, unde un tânăr jurnalist american (Ansel Elgort) se afundă în lumea subterană a Tokyo-ului de la începutul anilor 2000, unde realitatea este deseori diferită de aparențe.

Alte seriale ce vor fi lansate în februarie includ „Genul ucigaș” („The Killing Kind”) și „Ninja Kamui”.

Documentare inedite

Pe 1 februarie, HBO dă startul la „Goana după arome” („Chasing Flavor”). Carla Hall pornește într-o călătorie globală pentru a explora originile surprinzătoare și internaționale ale mâncărurilor favorite ale americanilor.

„Necunoscutul „inofensiv”” („They called him mostly harmless”) este un alt documentar de neratat, disponibil pe 8 februarie pe HBO Max. Acesta relatează un caz unic investigat de șeriful din Collier County: o persoană găsită decedată într-un cort, înconjurată de mâncare și bani, dar fără identitate.

Februarie aduce noi titluri captivante pentru copii pe HBO Max

"Argonauții: Povești șoricești" ("Argonuts") sosește pe HBO Max pe 10 februarie. Pattie, Sam și Iason intră în conflict cu cele mai temute creaturi ale mitologiei când Poseidon amenință să le distrugă orașul.

 "Dounia și prințesa din Aleppo" ("Dounia & the Princess of Aleppo") are premiera pe 17 februarie. Echipată doar cu câteva semințe de negrilică, Dounia, în vârstă de șase ani, părăsește Aleppo sub protecția prințesei din Aleppo, îndreptându-se spre o nouă lume.


Niciun comentariu despre subiectul „HBO Max: "Gran Turismo" și "Equalizer 3: Capitolul final", printre noutățile lunii februarie 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile