vineri, 23 februarie 2024

Formula 1 în România, EXCLUSIV pe posturile ANTENAși AntenaPLAY, în următorii 3 ani

Pentru următorii trei ani, Antena devine locul exclusiv unde fanii Formulei 1 din România pot urmări competiția. Acest sezon va beneficia de o acoperire completă pe posturile Antena și prin serviciul de streaming AntenaPLAY. Ediția 2024 se distinge printr-un efort semnificativ din punct de vedere financiar și organizatoric, incluzând 24 de evenimente de curse, 72 de sesiuni de antrenament transmise în direct, și 24 de sesiuni de calificări.

Formula 1 - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Transmisia exclusivă a Formulei 1 de către Antena în România se întinde pe o perioadă de trei ani, începând cu cursa de deschidere, Marele Premiu al Bahrainului, programat să aibă loc sâmbătă, 2 martie, la ora 17:00, pe canalele Antena 1 și pe platforma AntenaPLAY. Fanii vor putea urmări antrenamentele din 29 februarie și 1 martie exclusiv pe AntenaPLAY, în timp ce sesiunea de calificare va fi disponibilă pe 1 martie, de la ora 18:00, pe Antena Stars și AntenaPLAY.

În plus, AntenaPLAY oferă acces complet la toate aspectele competiției, de la antrenamente și calificări, la curse și conținut exclusiv despre Formula 1. 

În sezonul de Formula 1 al anului 2024, entuziaștii motorsportului se pot aștepta la o serie de echipe și piloți competitivi, pregătiți să ofere spectacol pe circuit. Printre aceste echipe se numără Mercedes, cu George Russell și Lewis Hamilton la volan, Alpine, avându-i pe Esteban Ocon și Pierre Gasly, și Haas F1 Team, cu Kevin Magnussen și Nico Hulkenberg. Red Bull Racing își va continua cursa cu Max Verstappen și Sergio Perez, în timp ce McLaren îi are pe Oscar Piastri și Lando Norris. Aston Martin se va baza pe Lance Stroll și Fernando Alonso, RB Visa pe Daniel Ricciardo și Yuki Tsunoda, Ferrari pe Charles Leclerc și Carlos Sainz, Kick Sauber pe Valtteri Bottas și Zhou Guanyu, iar Williams pe Alexander Albon și Logan Sargeant.

De asemenea, sezonul va fi marcat de un calendar dinamic, începând cu Grand Prix-ul din Bahrain, în Sakhir, între 29 februarie și 2 martie, urmat de curse în Arabia Saudită la Jeddah între 7 și 9 martie, în Australia la Melbourne între 22 și 24 martie, în Japonia la Suzuka între 5 și 7 aprilie, în China la Shanghai între 19 și 21 aprilie, în SUA la Miami între 3 și 5 mai, în Italia la Emilia-Romagna între 17 și 19 mai, și în celebrele străzi din Monaco între 24 și 26 mai.

Radiodifuzorul Antena 1 a precizat că platforma AntenaPLAY este cea mai mare sursă de streaming local, înregistrând peste 45 de milioane de ore de vizionare în 2023, cu un portofoliu ce include transmisii live, conținut video la cerere, cinci canale tv live, canale sportive, canale dedicate emisiunii Mireasa, canale tematice variate și două stații de radio.

Logo Antena Group - Imagine remisă în comunicat de către Antena Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

UPDATE 27 februarie 2024: Antena a remis către HD Satelit un comunicat referitor la aceste informații:

Antena 1 şi Antena 3 CNN transmit în direct Formula 1 în România 

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

Astfel, Antena 1 si Antena 3 CNN vor transmite în România calificările şi cursele de Formula 1, începând de vineri, 1 martie, când sunt programate calificările din primul mare premiu al anului 2024 - în direct din Bahrain. Toate antrenamentele, calificările şi cursele sunt în direct pe AntenaPLAY, cea mai mare platformă de video streaming cu conţinut românesc. 


Săptămâna 1 LIVE pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Antena 1 va începe transmisiile vineri, 1 martie, la ora 18.00 cu calificările din Bahrain, iar sâmbătă va transmite în direct prima cursă a anului – Marele Premiu al Bahrainului, de la ora 17.00. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY. 


Săptămâna 2 LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY. 


Toate etapele competiției – antrenamente, calificări, curse și conținutul suplimentar din jurul Formulei 1 vor fi disponibile integral în AntenaPLAY. Conform comunicatului, AntenaPLAY este cea mai mare platformă de streaming locală, cu peste 45 de milioane de ore de conținut urmărit în 2023, live şi video on demand. 5 canale TV LIVE, 5 canale de sport, 3 canale dedicate Mireasa, 7 canale tematice şi 2 radio-uri.

Lupta pentru titlul mondial se anunţă extrem de strânsă în sezonul 2024, cu Max Verstappen favorit să obţină al patrulea titlu mondial consecutiv, după victoriile spectaculoase din 2021, 2022 şi 2023 . Olandezul de la Red Bull Racing va lupta cu piloţii Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz, dar şi cu Lewis Hamilton, (deţinătorul recordului de titluri mondiale - 7, la egalitate cu Michael Schumacher), care speră să obţină un ultim titlu mondial cu Mercedes înainte să se mute la Ferrari din 2025.

 2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.  

Formula 1 2024, echipe şi piloţi

Mercedes: George Russell, Lewis Hamilton

Alpine: Esteban Ocon, Pierre Gasly

Haas F1 Team: Kevin Magnussen, Nico Hulkenberg

Red Bull Racing: Max Verstappen, Sergio Perez

McLaren: Oscar Piastri, Lando Norris

Aston Martin: Lance Stroll, Fernando Alonso

RB Visa: Daniel Ricciardo, Yuki Tsunoda

Ferrari: Charles Leclerc, Carlos Sainz

Kick Sauber: Valtteri Bottas, Zhou Guanyu

Williams: Alexander Albon, Logan Sargeant

Calendar Formula 1 2024

29 februarie - 02 martie: Bahrain, Sakhir

7-9 martie: Arabia Saudită, Jeddah

22-24 martie: Australia, Melbourne

5-7 aprilie: Japonia, Suzuka

19-21 aprilie: China, Shanghai

3-5 mai: SUA, Miami

17-19 mai: Italia, Emilia-Romagna

24-26 mai: Monaco

7-9 iunie: Canada, Montreal

21-23 iunie: Spania, Barcelona

28-30 iunie: Austria, Spielberg

5-7 iulie: Marea Britanie, Silverstone

19-21 iulie: Ungaria, Hungaroring

26-28 iulie: Belgia, Spa-Francorchamps

30 august - 1 septembrie: Italia, Monza

13-15 septembrie: Azerbaidjan, Baku

20-22 septembrie: Singapore, Marina Bay

18-20 octombrie: SUA, Austin

25-27 octombrie: Mexic, Mexico City

21-23 noiembrie: SUA, Las Vegas

29 noiembrie - 1 decembrie: Qatar, Lusail

6-8 decembrie: Abu Dhabi, Yas Marina


6 comentarii despre subiectul „Formula 1 în România, EXCLUSIV pe posturile ANTENAși AntenaPLAY, în următorii 3 ani”:
Anonim

Ca orice lucru bun trebuia sa se strice. Asta inseamna ca nu o sa mai vedem cursele la rezolutie UHD la Digi4k?

Anonim

Da. Asta înseamnă. Nu o să mai fie pe DIGI 4K.

Anonim

si acum tr sa ne facem abonamente si la Antena Play, brici

Anonim

Te uiti la tv,sau nu e cool?

Anonim

ce bine că am scăpat de formula 1 de pe canalele de sport, o decizie înţeleaptă de a nu cumpăra plimbarea asta de maşini.

Anonim

Plimbare de mașini este pentru cei neaveniți. Sporturile, fie ele cu motor sau fără, sunt mereu la mare căutare pe canalele de sport. Așa cum e și normal.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile