marți, 13 februarie 2024

Revolut lansează servicii de telefonie mobilă eSIM în Marea Britanie prin intermediul operatorului 1GLOBAL

Majoritatea rețelelor mobile din Marea Britanie nu mai permit utilizatorilor să navigheze pe internet în UE la aceleași prețuri ca în UK, iar tarifele de date pentru călătorii în restul lumii sunt oferite aproape întotdeauna ca extra opțiuni. În acest context, Revolut (aplicația financiară globală cu peste 35 de milioane de clienți la nivel mondial și peste 8 milioane în Marea Britanie) lansează eSIM, o metodă pentru a evita costurile neașteptate de roaming, devenind astfel prima instituție financiară din Marea Britanie care oferă această soluție, precizează Revolut într-un comunicat de presă.

Telefon mobil - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Acest nou serviciu permite accesul la abonamente de date fără taxe suplimentare de roaming în peste 100 de țări. Începând cu această săptămână, clienții din Marea Britanie vor putea instala un eSIM complet digital, care poate fi reîncărcat cu ușurință prin câteva clicuri în aplicația Revolut, ori de câte ori este necesar. eSIM-ul poate fi folosit simultan cu un SIM fizic, oferind clienților posibilitatea de a comuta ușor între rețele, fiind ideal pentru persoanele care călătoresc frecvent.

Clienții abonamentului Ultra al Revolut vor avea acces exclusiv la 3GB de date pe care le pot folosi global în fiecare lună, iar toți clienții Revolut din Marea Britanie vor beneficia de o ofertă de lansare de 100 MB de date mobile fără costuri (ofertă valabilă până la 1 mai 2024, se aplică termeni și condiții*).

Conectarea eSIM-ului permite clienților să utilizeze aplicația Revolut fără a consuma din cuantumul lor de date mobile. Astfel, dacă clienții epuizează datele de pe eSIM, vor putea totuși accesa aplicația pentru a reîncărca. 

Serviciul va fi disponibil pentru clienții din Marea Britanie cu dispozitive compatibile cu eSIM, indiferent de abonamentul lor. După ce este instalat serviciul, clienții vor putea reîncărca cu date oriunde s-ar afla - fără nevoia unui SIM fizic. Astfel, dacă un client Revolut ajunge într-o țară inclusă în această ofertă Revolut și nu are acces la date, va putea totuși accesa aplicația Revolut și utiliza toate produsele și funcțiile, inclusiv reîncărcarea datelor dacă acestea se epuizează.

_____________

*Revolut lansează și o promoție de încercare gratuită pentru Planurile de Date eSIM în Marea Britanie. Această promoție este destinată utilizatorilor selectați Revolut Standard, Plus, Premium și Metal care locuiesc în Regatul Unit. În cadrul acestei oferte, participanții vor beneficia de un abonament de date eSIM gratuit pentru o perioadă de încercare, care include următoarele caracteristici: posibilitatea de a alege între un abonament local, regional sau global (lista completă a țărilor incluse va fi disponibilă în aplicația Revolut înainte de începerea perioadei de încercare), 100MB de date și o valabilitate de 7 zile. Participanții la această ofertă de încercare gratuită trebuie să respecte condițiile eSIM (inclusiv Termenii și Condițiile de Serviciu) de la 1GLOBAL. Pentru a fi eligibil pentru această promoție, clientul trebuie să aibă o adresă rezidențială în Regatul Unit, să fie invitat să participe prin intermediul aplicației Revolut și să fie un utilizator Revolut Standard, Plus, Premium sau Metal în momentul activării perioadei de încercare gratuite. Perioada de promoție este între 12 februarie și 1 mai 2024. Pentru a activa perioada de încercare gratuită, trebuie să aleagă oferta de lansare de 100MB din pagina de selecție a Abonamentului de Date eSIM pentru tipul de abonament pe care dorește să-l încerce (local, regional sau global) în aplicația Revolut. Este important de reținut că scopul respectivelor pachete de date eSIM este utilizarea datelor în străinătate, în afara ariilor incluse în abonamentul SIM primar al dispozitivului. Serviciile de date eSIM sunt furnizate de partenerul TP Global Operations Limited, comercializat sub numele de 1GLOBAL. Revolut Ltd acționează așadar și ca agent al 1GLOBAL în scopuri de marketing și facilitare a vânzării abonamentelor de Date eSIM, precum și pentru alte activități auxiliare. 


Niciun comentariu despre subiectul „Revolut lansează servicii de telefonie mobilă eSIM în Marea Britanie prin intermediul operatorului 1GLOBAL”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile