vineri, 29 martie 2024

Noi filme polițiste franceze la DIVA

Seria de filme polițiste franceze continuă să captiveze audiența și în luna aprilie, pe canalul DIVA, cu patru noi premiere. Aceste filme urmăresc eforturile vice-procuroarei Élisabeth Richard (interpretată de Florence Pernel), alături de echipa sa formată din jandarmii Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan) și Caroline Martinez (Lola Dewaere), în rezolvarea unor cazuri complexe în pitorești locații franceze, anunță televiziunea printr-un comunicat către HD Satelit România.

Crimă în Biot - Imagine remisă în comunicat de către televiziunea DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Serialul "Crimă în ...", care a debutat în martie, este cunoscut pentru modul în care combină peisajele frumoase cu intrigile palpitante. 

Fiecare nou episod este programat pentru difuzare în zilele de miercuri, începând cu ora 20:00, și promite să ducă telespectatorii într-o călătorie plină de mister la un club de noapte, la o fermă, la o fabrică de sticlă și o podgorie, explorând în același timp noi aspecte ale umanității.

Pe 3 aprilie, "Crimă în Herault" (2019) dezvăluie o intrigă în care proprietara unui club de noapte este descoperită fără suflare în biroul său, deschizând un lanț de evenimente încâlcite și conducând la dezvăluiri surprinzătoare legate de o mască de lup.

"Crimă în Larzac" (2020), difuzat pe 10 aprilie, aduce în prim-plan trecerea in neființă a unui fermier neîndrăgit, declanșând o investigație care scoate la iveală o serie de mistere și suspiciuni între locuitorii unei comune franceze.

În data de 17 aprilie, "Crimă în Biot" (2021) explorează un caz tragic la o cină, punând sub semnul întrebării motivele și legăturile dintre oaspeți, într-o poveste unde adevărul este mereu la un pas distanță.

Seria continuă pe 24 aprilie cu "Crimă în Ramatuelle" (2022), unde o investigație despre dispariția misterioasă a unei tinere se împletește cu rezolvarea unui caz în care victima este un cunoscut producător de vinuri, dezvăluind secrete și legături neașteptate între personaje.


Niciun comentariu despre subiectul „Noi filme polițiste franceze la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile