luni, 4 martie 2024

Premiile Oscar 2024, în exclusivitate la VOYO

Pentru cei interesați de Premiile Oscar 2024, evenimentul va fi transmis în direct pe VOYO, pe 11 martie, începând cu ora 1:00 dimineața, ora României. Aceasta va fi cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, iar transmisia live va fi disponibilă exclusiv pe platforma VOYO pentru publicul din România​​.

Aplicații pe Smart TV - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România 

În cadrul galei, se vor decerna premii pentru diverse categorii, inclusiv "Cel mai bun film", "Cel mai bun actor în rol principal", "Cea mai bună actriță în rol principal", și multe altele. Printre filmele care au primit nominalizări se numără "Oppenheimer", "Poor Things", "Killers of the Flower Moon", și "Barbie". Actorii nominalizați pentru "Cel mai bun actor în rol principal" includ Bradley Cooper, Colman Domingo, Paul Giamatti, Cillian Murphy, și Jeffrey Wright, iar pentru "Cea mai bună actriță în rol principal", nominalizările includ Annette Bening, Lily Gladstone, Sandra Huller, Carey Mulligan, și Emma Stone​​. Listă completă a nominalizărilor o găsiți AICI.

Gala va fi comentată de Irina-Margareta Nistor și Anghel Damian, oferind telespectatorilor din România oportunitatea de a urmări unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografică mondială.


Niciun comentariu despre subiectul „Premiile Oscar 2024, în exclusivitate la VOYO ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile